01 / 07 / 2024

gelibolu yarımadası ağaç dikimi

gelibolu yarımadası ağaç dikimi

Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı dolayısıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından 3 Mart 2013 tarihinde başlatılan ağaçlandırma çalışması sona erdi. Bölgede bugüne kadar 14 bin 809 adet ağaç ve 25 bin 458 adet çalı grubu fidan dikildi...

Gelibolu Yarımadası'ndaki kaçak yapılara uydudan sıkı takip!

Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığı, Gelibolu Yarımadası'nda kültürel mirası tehdit eden kaçak yapıları, uydu ve insansız hava araçlarıyla (İHA) anlık takip ediyor ve yasal süreçleri uyguluyor.

Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak?

Kurban Bayramı tatili kapsamında 9 gün tatil yapılacak. Peki, Bankalar yarın açık mı? Özel ve kamu bankaları 9 gün kapalı mı olacak? İşte detaylar...

Borsa İstanbul yarın açık mı? Yatırımcılar dikkat! Borsa bayramda açık olacak mı? Şimdi bu tarihlere bakın!

'Borsa 9 gün kapalı mı olacak?' sorusunun yanıtı araştırılıyor. Peki Borsa İstanbul yarın açık mı? Borsa bayramda açık olacak mı? İşte ayrıntılar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda sona gelindi! Yarın açılıyor!

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nın açılışında sona gelindi. İki il arasında demiryolu ile 12 saat olan seyahat süresini 2 saate düşürerek olan hat yarın açılıyor.

Yarın açılıyor! Gelibolu – Eceabat arası 25 dakikaya düşecek!

Çanakkale ilinde Gelibolu-Eceabat arası mesafeyi 25 dakikaya düşerecek devlet yolu yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan yapacak.

Enflasyon rakamları açıklanıyor! Asgari ücret zammından önce gözler yarın açıklanacak enflasyon rakamlarına çevrildi!

Asgari ücret görüşmelerinden önce vatandaşların gözü de kulağı da yarın açıklanacak kasım ayı enflasyon rakamlarına çevrildi. İşte detaylar!

Bankalar yarın açık mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı?

Bankalar yarın açık mı kapalı mı? 13 Temmuz Çarşamba bankalar açık mı kapalı mı? soruları vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte merak edilen detaylar!

İstanbul’a yeni banliyö hattı geliyor! Yarın açılacak…

İstanbul’un raylı sistem ağır giderek genişlerken bir yenisine Halkalı-Bahçeşehir hatta eklendi. Yarın açılacak olan hatla birlikte Halkalı-Bahçeşehir mesafesi 22 dakikaya düşecek. 

Konya-Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor!

Heyecanla beklenen Konya ile Karaman Hızlı Tren Hattı yarın açılıyor. Hızlı tren hattı ile Konya, Karaman arasındaki seyahat süresini 40 dakikaya düşecek.

2022 Ocak ayı kira artış oranları yarın açıklanıyor!

Ev sahipleri ve kiracılar Ocak 2022 kira artış oranlarının ne zaman açıklanacağını araştırıyor. Milyonlarca kişiyi ilgilendiren kira artış oranları yarın açıklanacak.

Taksim AKM yarın açılıyor!

2019'da temeli atılan Taksim Atatürk Kültür Merkezi (AKM) yarın açılıyor. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gerçekleştirecek.

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor!

Delta Hotels By Marriott İstanbul Levent yarın açılıyor. Otelde, 232 oda ve gün ışığı seçenekli 7 tane toplantı salonu yer alıyor. 

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

gelibolu yarımadası ağaç dikimi Haberi

gelibolu yarımadası ağaç dikimi


Gelibolu Yarımadası Tarihi Milli Parkın'daki yol güzergâhı ağaçlandırmalarında sona gelindi. Şimdiye kadar 40 bin 267 fidan dikildi.


Çanakkale Savaşları'nın 100. yılı dolayısıyla Orman Genel Müdürlüğü tarafından 3 Mart 2013 tarihinde başlatılan ağaçlandırma çalışması sona erdi. Bölgede bugüne kadar 14 bin 809 adet ağaç ve 25 bin 458 adet çalı grubu fidan dikildi. Tarihi milli parktaki yol ağaçlandırmalarında, alanın manevi hatırasına uygun olarak gülibrişim, oya, leylak, erguvan, ağaç hatmi, lale ağacı, iğde, kırmızı ve beyaz çiçekli akasya, zakkum, dağ muşmulası, inci, kuş dili, hanım tuzluğu, keçi sakalı, kartopu, Japon ayvası, kırmızı kızılcık, mersin, yasemin, ateş dikeni gibi çiçekli bitkilerin yanında ters dut, top dut, top kurtbağrı, sığla, karayemiş, mabet ağacı gibi göze hitap eden 62 çeşit bitki dikildi.


Beyaz...