10 / 05 / 2024

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Aykut Erdoğan, Kamil Murat Didin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'da Fenerbahçe, Atlıhan Sokak'ta kuruldu

Sultangazi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre,  Sultangazi ilçesi, Cumhuriyet, 50. Yıl ve Esentepe Mahalleleri, Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanının Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.05.2022 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

İnsay Yapı'dan şehrin ortasında müstakil yaşam akımı!

İnsay Yapı, Pendik'te hayata geçirdiği Ondörtüç Pendik projesiyle konutta 'Şehrin ortasında müstakil yaşam' akımı başlattı.

Bursa Yenişehir’e modern yaşam alanı müjdesi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan bulunan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesine start verdi.

Maltepe Fındıklı’ya yaşam evi müjdesi!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı Mahallesi sakinlerine ise içerisinde taziye evi, kadınlar için kurs merkezi ile eğitim ve etüt merkezinin de yer aldığı çok amaçlı bir yaşam kompleksinin müjdesini verdi.

Maltepe Fındıklı'ya yaşam merkezi müjdesi!

Fındıklı Şehit Gökhan Soylu İlkokulu’nu ziyaret eden Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Fındıklı’ya yaşam merkezi müjdesi verdi.

Kastamonu Kuzeykent'e engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu’nun en büyük mahallesi olan Kuzeykent’te 5 yıldır muhtarlık görevini yürüten Ayhan Kılıç, kısa süre önce engelsiz yaşam merkezinin yapımına başlanacağını söyledi.

TOKİ konforlu bir yaşam sunuyor!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Dergi'nin Ekim 2018 sayısında "Yeşim yaşam alanları" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte yazının detayları...

Kasımpaşa'ya sağlıklı yaşam merkezi müjdesi!

Vatandaşları sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen seminere katılan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Kasımpaşa’ya sağlıklı yaşam merkezi yaptırıyorum." dedi.

Yaşam alanlarımız Kuzey’e kayacak!

Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu Türkiye’yi bekleyen hava durumunu anlatarak, yaşam alanlarımızın Kuzey’e kayacağını söyledi..

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.

Yaşam alanlarına değer katacak bir tasarım; Angel Koltuk!

Angel Koltuk, yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratmak için oldukça iddialı. Yalın ve minimal tarzıyla soft bir tavır sergilerken tasarımındaki kreatif dokunuşları ile şaşırtıcı bir şıklık sunuyor.

Van İpekyolu'na sosyal yaşam merkezi müjdesi!

Van'ın İpekyolu Belediyesi, Zaferler İlk ve Ortaokulunun yanındaki alanda yeni projeler geliştirecek. Bölgeye, park ve sosyal yaşam merkezi kazandırılacak.

Kastamonu'ya engelsiz yaşam merkezi müjdesi!

Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, 18 yaşındaki otizmli Alideniz Uğur'un resim sergisini izledi. Babaş, sergide Engelsiz Yaşam Merkezi'nin müjdesini verdi. Merkez için ihaleye çıkılacağını belirtti.

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres Haberi

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres

Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Aykut Erdoğan, Kamil Murat Didin tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 29 Kasım'Da kuruldu. 


Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içi ve yurt dışında her türlü yapı tasarım inşaat dekorasyon onarım,tadilat,bahçe düzenlemesi,peyzaj işleri ve proje işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Gelişim Yaşam Tasarım ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi adres: Fenerbahçe, Atlıhan Sokak, No:28 Daire...