12 / 05 / 2024

gemicilik

gemicilik

Dünyaca ünlü denizcilik devi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’in çoğunluk hissesi için masaya oturuyor. Satışın önümüzdeki günlerde gerçekleşmesi bekleniyor.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Mmt Gemicilik Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Mmt Gemicilik Otomotiv İnşaat Gıda Limited Şirketi Sancaktepe’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Musa    Kaya  tarafından kuruldu.

Efulim Denizcilik Ve Gemicilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efulim Denizcilik Ve Gemicilik Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Sait Dinç tarafından kuruldu.

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ser Tour Turizm Seyahat Gemicilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Gökhan Mansız tarafından kuruldu...

Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Glow Shıppıng Lıınes Gemicilik Transit Taşımacılık İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile M.Hatem Raheema Al-Waelı tarafından kuruldu.

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Navalycıa Gemicilik Gemi İnşaat Turizm Yat İşletmeciliği ve Danışmanlığı Limited Şirketi, Serdar Keskin tarafından 40 bin TL sermaye ile 29 Temmuz'da Kadıköy,Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu

1989 yılında Güzelyalı'da hazine arazisini işgal edip, denizi doldurmuşlar!

1989 yılında Pendik Güzelyalı'da, bir gemicilik şirketi 4 bin 826 metrekarelik hazine arazisini işgal etmiş. Denizde ise, yaklaşık 9 bin metrekare de dolgu yaparak arazisini genişletmiş.

Assan Karasu'ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi kuracak!

Hyundai’nin Türkiye’deki ortağı Assan, Karasu’ya 800 milyon dolarlık üretim tesisi yatırımı yapacak. Cari açığa eritecek olan yatırım ile savunma sanayi, gemicilik ve otomotiv sanayiine alüminyum sac üretilecek.

Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı!

Marmaray ve Metro projeleri kapsamında Üsküdar, Sirkeci ve Yenikapı’daki istasyonların inşasıyla açığa çıkan arkeolojik bulgularla gemicilik üzerine bilinenler de baştan sona değişti. Yenikapı'daki inşaatlarla tarih yeniden yazıldı.

Alya Evleri Zekeriyaköy'de fiyatlar 700 bin dolardan başlıyor!

Barış İnşaat ve Selah Gemicilik A.Ş. ortaklığı imzasıyla hayata geçirilen Alya Evleri Zekeriyaköy Projesi'nde 4+1 ile 3+1 dublekslerden ve stüdyo daireler yer alıyor...

El Maktum, TAIB Yatırım hisselerini sattı!

Türkiye'de inşaat, gemicilik ve liman işletmeciliğine yönelen Dubai Emiri El Maktum, TAIB Yatırım Menkul Değerler'deki hisselerinin tamamını sattı...

Çin, Yunanistan'a liman ve havalimanı yatırımı yapıyor

Çin krizdeki Yunanistan'a milyarlarca dolarlık gemicilik, liman ve havalimanı yatırımı yapıyor

gemicilik Haberi

gemicilik

Son yıllarda rekor karlara imza atan dünyanın en büyük denizcilik şirketlerinden biri olan Mediterranean Shipping Company (MSC), bünyesine bir şirketi daha katıyor. 

GİRİŞİMLER BAŞLADI

İsviçre merkezli denizcilik şirketi MSC, Türk iş insanı Mehmet Kutman'ın sahibi olduğu Global Ports Holding’i satın almak için girişimlere başladı. 

HİSSELER ZİRVE YAPTI

Dünya'nın haberine göre; Dünyanın en büyük kruvaziyer limanı işletmecisi olan Global Ports Holding PLC (GPH.L), MSC'nin hisse satın alımı teklifini doğruladı. Londra'da işlem gören Global Ports’un hisseleri, bu açıklamanın ardından yükselişe geçerek, son iki yılın zirvesini gördü. Global Ports’un 14 ülkedeki 26 limanı...