24 / 07 / 2024

gemlik Belediyesi turizm faaliyetleri

gemlik Belediyesi turizm faaliyetleri

İlçeyi turizmde cazibe merkezi yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklık yaptığı termal tesis projesinin sondaj çalışmalarını başlattı.

Gemlik Belediyesi'nden 75 milyon TL'ye imarlı arsa!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa Gemlik Hisar Mahallesi'nde yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 28 Aralık tarihinde yapılacak.

Gemlik Belediyesi arsa ve depolama alanı satacak! Bursa Gemlik'te arsa arayanlar dikkat!

Bursa İli Gemlik Belediye Başkanlığı, Gemlik'te arsa ve depolama alanı satacak. Söz konusu gayrimenkullerin tahmini bedeli 48 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Gemlik Belediyesi 7 arsa satıyor! Arsa alacaklar dikkat! Bu tarihi aman kaçırmayın!

Gemlik Belediyesi, Bursa ili, Gemlik ilçesinde yer alan 7 adet arsayı satıyor. Peki Bursa Gemlik'te yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? 

Kartepe Belediyesi turizm, konut ve ticaret imarlı 4 arsa satacak!

Kocaeli İli Kartepe Belediye Başkanlığı, Kocaeli Derbent, Arslanbey ve Sarımeşe'de yer alan 4 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış fiyatları 2 milyon 955 bin TL'den başlıyor. 

Bursa Gemlik'te 2.Etap konutları hak sahiplerine teslim ediliyor!

Bursa Gemlik Belediyesi tarafından inşa edilen toplu konutlarda ikinci etap anahtar teslimler başladı. 

Gemlik Cihatlı'da inşa edilen 2.Etap konutları Haziran'da teslim edilecek! 

Gemlik Belediyesi tarafından Cihatlı’da inşa edilen toplu konutların 2. Etap konutları, Haziran ayının başında hak sahiplerine teslim edilecek.

Kocaeli'deki tehlikeli binalar tek tek yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Turizm Bakanlığı Kültür Varlıklarını Koruma Yüksek Kurulu kararı ile tehlikeye neden olan Tekel Duvarı’nın yıkımını gerçekleştirdi.

Gemlik Belediyesi'nde e-imar dönemi başlıyor!

Dijital dönüşüm çalışmalarına hız veren Bursa Gemlik Belediyesi, e-imar uygulamasını başlatıyor. Uygulama ile ilçenin imar bilgileri Gemliklilerin bilgisayar ve telefonlarına taşınacak.

Gemlik Belediyesi'nden satılık 86 konut!

Gemlik Belediyesi, Cihatlı Mahallesi’ndeki  86 adet daireyi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin ihalesi 14 Temmuz 2020 Salı günü düzenlenecek.

Gemlik'te metruk 3 bina yıkıldı!

Gemlik Belediyesi ilçede bulunan ve tehlike oluşturan metruk binaları yıkarak, çalışmalarına devam ediyor.

Bursa Gemlik'te sosyal konutlar için komisyon kuruluyor! 

Bursa Gemlik Belediyesi'nin meclis toplantısında, sosyal konutlarla ilgili komisyon kurulmasına karar verildi. Verilen kararda yakında şehirde Kentsel Dönüşüm Birimleri'nin kurulacağı açıklandı. 

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Gemlik'te kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Bursa'da Gemlik Belediyesi'nin kamu kurum ve kuruluş binalarının yanı sıra okullar ve camilere yönelik kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Ata Mahallesi Camii'nin de yenileneceği ifade edildi. 

gemlik Belediyesi turizm faaliyetleri Haberi

gemlik Belediyesi turizm faaliyetleri

İlçeyi turizmde cazibe merkezi yapmayı hedefleyen Gemlik Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklık yaptığı termal tesis projesinin sondaj çalışmalarını başlattı.


Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hizmet çıtasının kendi dönemlerinde belediyeciliğin her alanında yükseldiğini belirterek, görevde bulundukları 4 yıl içinde aralarında turizm projelerinin de olduğu 20 yıllık iş yaptıklarını söyledi. 2016 yılını da dolu dolu geçireceklerinin altını çizen Yılmaz, "Altyapıdan spor tesislerine, yeşil alandan çevreci projelere, sosyal ve kültürel etkinliklerden yol ve tesisleşmeye kadar birçok alanda rekor kırdık. 80 yıllık Cumhuriyet döneminde 300 derslik okul yapılan Gemlik'e, özel sektör işbirliğiyle 8, merkezi hükümet desteğiyle de 3 okul kazandırdık ya da temel atma aşamasına geldik" dedi. 160 milyon liralık Büyük Kumla Barajı ve 83 milyon liralık Gemlik Bölge Hastanesi yatırımlarının da ilçenin en...