02 / 05 / 2024

gemlik depremler

gemlik depremler

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi depremin saat 07.16'da yerin 6.3 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı.

Gemlik Körfezi'ndeki depremin sürpriz olmadığını açıklayan Doç. Dr. Irmak: Artçı depremler devam edecek!

Kocaeli Üniversitesi'nden (KOÜ) Doç. Dr. Serkan Irmak, Gemlik Körfezi'nde yaşanan depremlere '' Bizim burada karşılaştığımız hiçbir deprem sürpriz değil.'' diyerek, buna benzer büyüklükte çok sayıda depremin olduğunu belirtti.

Gemlik Körfezi'ndeki 5,1 ve 4.5'lik depremler büyük Marmara depreminin öncüsü mü? Uzmanlar tek tek açıkladı!

Bugün saat 10.42'de Marmara Denizi'nde Gemlik Körfezi'nde 5.1 ve 4.5 büyüklüğünde peş peşe deprem oldu. Söz konusu depremlerin ardından yine 'Büyük Marmara depreminin öncüsü mü?' sorusu akıllara geldi. İşte deprem uzmanlarının son dakika açıklamaları...

Bursa Gemlik'te 38  toplanma alanı var!

Son zamanlarda art arda yaşanan depremler olası afet durumuna yönelik çalışmaları artırdı. Son olarak Bursa Gemlik'te bulunan 38 acil toplanma alanı vatandaşlar ile paylaşıldı...

Bursa Gemlik'te 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Bursa İli Gemlik İlçesi Engürücük Mahallesi'nde bulunan 12.152,97 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, Gemlik Satış Memurluğu tarafından 3 milyon 286 bin 802 TL'ye satışa çıktı.

Gemlik Balık Pazarı yenilendi!

Gemlik ilçesinde vatandaşların en önemli buluşma noktalarından biri olan Balık Pazarı’nın estetik bir yaşam alanına dönüştürülmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan kentsel tasarım projesi tamamlandı.

Gemlik’e termal tesis inşa edilecek!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe "Yalova yolu kenarındaki termal suyu değerlendirmek için Gemlik’e güzel bir termal tesis kazandırıyoruz." dedi.

Gemlik İnşaat sermayesini 1 milyon 50 bin liraya çıkardı!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ikinci oturumu gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının okunmasından sonra Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 50 bin lira olan sermayesi 1 milyon lira daha artırılarak 1 milyon 50 bin liraya çıkarıldı.

Gemlik Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ayı ikinci toplantısı Gemlik Belediyesi Ömer Kahraman Ek Hizmet Binası Meclis Salonunda yapıldı. Gündemin ilk 10 maddesi açıklandı...

Gemlik, liman yatırımlarıyla ön plana çıkıyor!

Gemlik Gümrük Müdürlüğü 10 milyar 282 milyon 33 bin dolar ihracat hacmi ile Türkiye gümrükler sıralamasında 3. sıraya yerleşti. 126 gümrük müdürlüğü arasında 3. sıraya yerleşen Gemlik, liman yatırımlarıyla da ön plana çıkıyor.

TOKİ Gemlik'e 970 konut yapacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Cihatlı Mahallesi'nde yapılması planlanan toplu konut projesi için yakın tarihte ihaleye çıkacaklarını bildirdi. Yılmaz, 150 dönüm arazi üzerine 970 konutluk bir planlama yapıldığını ifade etti.

Gemlik'te 5.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bursa Gemlik'te yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın toplam satış bedeli 5 milyon 608 bin TL olarak belirlendi.

Bursa Gemlik'te kamu binalarının yıkımları sürüyor!

Adliye, emniyet Lojmanları gibi deprem testinden riskli çıkan binaları boşaltıp yıkan Gemlik Belediyesi, Eşref Dinçer Mahallesi Veysel Karani Camii yanındaki 4 katlı Osmaniye Kur’an kursunu da yıktı.

Ömer Uslu: Gemlik'in yeniden kurulması gerekir!

Kaymakamdan Müteahhitlere ziyaret Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ve İlçe Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu Gemlik Müteahhitler Demeğine iade i ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette kendilerini Dernek Başkanı Ömer Uslu ve yönetimi karşıladı.

gemlik depremler Haberi

gemlik depremler

Bursa’nın Gemlik İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Deprem Araştırma Enstitüsü, depremin saat 07.16'da yerin 6.3 kilometre derinliğinde kaydedildiğini açıkladı. Merkez üssü Gemlik ilçe merkezi olan deprem Bursa kent merkezinde de hafif...