09 / 05 / 2024

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi

İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. Gemlik Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi Belde Sitesi yanında yapılan sağlık merkezi bir yıl içinde açılacak.

Prof. Dr. Naci Görür o ilçeyi işaret etti! Kurtulma şansı yok, muhakkak taşınmalı!

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, Bursa'nın Gemlik ilçesini işaret ederek "Muhakkak taşınmalı. Kurtulma şansı yok" dedi.

Gemlik depremi hatırlattı! Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler tek tek açıklandı! İşte en riskli ilçeler...

Gemlik'te meydana gelen deprem Kocaeli'de de hissedilirken, akıllara beklenen büyük Marmara depremi geldi. Peki Kocaeli'de deprem riski en yüksek ilçeler hangileri? 

Altında büyük deprem için tarih verildi! Gram altın o gün tam anlamıyla 2.500 TL olacak! Hazır olun

Orta Vadeli Program’ı (OVP) değerlendiren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı altında bnüyük deprem için tarih verdi. Gram altının 2.500 lira olacağını söyleyen Memiş, yatırımcıları uyardı.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

Yerli otomobil Togg'un en çok bu rengi sevildi! İşte herkesi kendine hayran bırakan o görüntü...

29 Ekim'de Gemlik'teki fabrika açılışı yapılan ve banttan indirilen Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg'un en sevilen rengi belli oldu. En sevilen rengi belirlemek için sosyal medyada yapılan anket sonuçlandı.

TOGG'da nefesler tutuldu! Satışlar ne zaman başlayacak, fiyatı ne kadar olacak? İşte detaylar...

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili TOGG için Gemlik ilçesindeki dev fabrikada hazırlıklar tamamlandı. Yılda 80 bin otomobilin banttan indirilmesi hedeflenen 1.2 milyon metrekare üzerine kurulu dev tesiste yapılan son hazırlıklar ile tamamlanan bağlantı yolları havadan dron ile görüntülendi.

O ilde 8 adet konut ile 16 adet iş yeri 312 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Ev ve iş yeri arayanlar dikkat! 

Bursa ili Gemlik Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Gemlik ilçesi, Cihatlı Mahallesi'nde yer alan 8 adet iş yeri ile 16 adet konut satılıyor. İşte ayrıntılar...

14 ayar altın kolye, yüzük, küpe ve bileklik fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi

Altın kolye, bileklik yüzük ve küpe almak isteyen binlerce kişi 14 ayar altın küpe, yüzük, bileklik ve kolye fiyat listesini araştırıyor. Peki Sina Pırlanta'da 14 ayar altın fiyatları ne kadar? İşte Sina Pırlanta 4 Ekim 2022 fiyat listesi.

TOGG için büyük gün bugün! TOGG’un fiyatı ne olacak? Ne zaman satışa çıkarılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Türkiye’nin otomobili TOGG’un Gemlik fabrikasının açılışını yapacak. En çok merak edilen konuların başında ise TOGG'un kaç adet üretileceği ve kaç liradan satışa sunulacağı var.

Pırlanta yüzüklerde büyük indirim! İşte Sina Pırlanta 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Pırlanta yüzük almak isteyenler Sina Pırlanta yüzüklerin fiyat listesini merak ediyor. Sina Pırlanta’da yüzüklerde yüzde 30’a varan indirim yaptı. Peki Sina Pırlanta yüzük fiyatı ne kadar? İşte Sina Pırlanta pırlanta yüzük 27 Eylül 2022 fiyat listesi...

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bn Design İç Mimarlık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Anıl Aydın tarafından kuruldu.

TOGG Bursa Gemlik Fabrikası'nda çalışacak elemanlar için ilan verdi! İşte başvuru şartları

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'nde temmuz ayının sonunda deneme üretimlerine başlayacak. Sene sonunda banttan indirilmesi beklenen TOGG'un fabrikasında çalışacak elemanlar aranıyor. İşte başvuruyla ilgili detaylar...

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi Haberi

Gemlik İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi

İhale bedeli yaklaşık 850 bin lira olan İbn-i Sina Aile Sağlık Merkezi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine, AKP Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın’ın yanı sıra, Kaymakam Gürbüz Karakuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcigezli ve Ahmet Avcı’da  bulundular. 


Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 16 bin nüfuslu Cumhuriyet Mahallesine yatırımların devam ettiğini söyledi. Cumhuriyet Mahallesine iki okul ve iki caminin ardından aile sağlık merkezi de yaptıklarını anlatan Yılmaz, mahallenin lise ihtiyacını da gidereceklerini söyledi. 90 dönümlük Eğitim Kampüsü alanında çalışmaların yapıldığını, Kuzey İmar Planlarında da ayrıca iki okul alanı daha belirlediklerini hatırlatan Yılmaz, “Gemlik neye ihtiyaç duyuyorsa onu yapacağız” dedi. 



Gemlik körfez...