02 / 05 / 2024

Gemlik İnşaatın hamidiyedeki binası açıldı mı

Gemlik İnşaatın hamidiyedeki binası açıldı mı

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var." dedi.

Yerli otomobil fabrikasının inşaatında son durum ne?

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nun (TOGG) Gemlik Tesisi’nde başlayan inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Fabrikanın boyahane, enerji, gövde ve giriş binalarının altyapı çalışmaları tamamlandı. 

Türkiye'nin Otomobili fabrikasının inşaatında 2 bin kişi çalışacak!

Türkiye'nin Otomobili'nin üretileceği Bursa Gemlik'te ''Çevresel Etki Değerlendirmesi'' (ÇED) toplantısı düzenlendi. Fabrikanın inşaatında 2 bin kişinin çalışacağı öğrenildi.

TOKİ Gemlik konutlarının kurası çekildi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve TOKİ ortaklığında Gemlik’te yapımı süren 224 konut ve 12 dükkân inşaatı tamamlanma aşamasına gelirken, hak sahiplerinin daireleri kura çekilerek sahipleri belirlendi...

Gemlik Büyükkumla Barajı'nın inşaatı 2018'de tamamlanacak!

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Gemlik'te yapımı devam eden Büyükkumla Barajı inşaatını inceledi. Karaloğlu, Büyükkumla Barajı'nın 2045 yılına kadar Gemlik'in içme, kullanma ve endüstriyel su ihtiyacını karşılayacağını belirtti.

Gemlik İnşaat sermayesini 1 milyon 50 bin liraya çıkardı!

Gemlik Belediye Meclisi Mart ikinci oturumu gerçekleştirildi. Komisyon raporlarının okunmasından sonra Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin 50 bin lira olan sermayesi 1 milyon lira daha artırılarak 1 milyon 50 bin liraya çıkarıldı.

Baytaş İnşaat ailesinin mutlu günü!

Gemlik'in önde gelen inşaat firmalarından Baytaş inşaatın sahiplerinden olan Osman ve Emine Bektaş'ın oğulları Yakup Bektaş ile, Gemlik devlet hastanesi Doktorlarından DR.Hasan Ereselli ve Aysel Ereselli çiftinin kızları Zehra Ereselli dünya evine girdi.

Gemlik Kurtul'daki dev viyadüğün inşaatı devam ediyor!

Gebze İzmir Otoban yolunun Bursa Gemlik arasında kalan bölümünde çalışmalar devam ederken, Kurtul Mahallesi sınırları içinde yapılmakta olan dev viyadük çalışmaları hız aldı.

Enka İnşaatı'ın acı günü!

Enka İnşaat Genel Müdür Yardımcısı Sera İnce'nin torunu Nehir Bayazıt hayatını kaybetti

Yalçın İnşaat firması ihalelerden men edildi!

Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü Yalçın İnşaat firmasını ihalelerden men etti

Gita Çelik ve İnşaat'ın adı tasfiye ve iflasın açılması ilanı!

Kocaeli Asliye Ticaret Mahkemesinin iflasına karar verilmiş olan Gita Çelik ve İnşaat'ın ADİ TASFİYE şeklinde yapılmas tensip kılındı

Arte İnşaat Şirketi iflasın ertelenmesi davası açtı!

Arte İnşaat Sanayi ve İthalat İhracat Limited Şirketi tarafından Kadıköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi'nde iflasın ertelenmesi davası açtı

Mehmet Gür, Egal İnşaat’ın ortağı oldu

Saklıbahçe Konakları’nın yapımcı firması MM İnşaat’ın ortağı olan Mehmet Gür, yeni kurulan Egal İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ'ye de ortak oldu

Tayfur Coşkunüzer, Bursa'da kaba inşaatı biten okulun inşaatını tamamlayacak!

Bursa´da hayırsever iş adamı Tayfur Coşkunüzer, Osmangazi ilçesinde kaba inşaatı biten ilköğretim okulunun inşaatını tamamlamayı üstlendi

Gemlik İnşaatın hamidiyedeki binası açıldı mı Haberi

Gemlik İnşaatın hamidiyedeki binası açıldı mı

Gemlik Belediyesi bünyesinde oluşturulan Gemlik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. İrtibat bürosu Hamidiye Mahallesi Irmak Sokak Sosyal Yaşam Merkezi Belediye Binası karşısında hizmete girdi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Kentsel Dönüşüm çalışmalarının bu firma eliyle ivme kazanacağını vurgulayarak, toplu konut konusunda atılım yapacak şirketin irtibat bürosunun ilçeye hayırlı uğurlu olmasını diledi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediyeye toplu konut konusunda 17 bin kişinin müracaatta bulunduğunu hatırlatarak, “Gemlik Halkının beklentisi çok büyük. Deprem Riskinden uzak, sıcak yuva ve güçlü yapılara ihtiyaç var. Gemlik Belediyesi bünyesinde bu konuda ilk adımlar atıldı. Projeler hazırlandı. İhale aşamasına geldi. Yakın zamanda da ilk etap toplu konut çalışmasının temelini atacağız” dedi.


Belediye Başkan Yardımcıları Vedat Büyükgölcgezli, Ahmet Avcı ve Kadir Erol’un yanı sıra, GTSO Yönetim...