18 / 05 / 2024

gemlik sahili yeni tesis ve marina

gemlik sahili yeni tesis ve marina

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridini, Bodrum’daki gibi marina ve tesislerle yaşayan bir turizm bölgesi haline getirmek için harekete geçti...

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı! Gemlik depreminden sonra stres çok birikti!

Bursa'nın Gemlik ilçesinde dün 4,1 büyüklüğünde deprem meydana gelmişti. Yaşanan bu depremden sonra Bursa’da  haritalarda görünmeyen yeni bir fay hattının bulunduğu kaydedildi. Dün Gemlik'te meydana gelen depremden sonra akıllara beklenen İstanbul depremi geldi.

TOKİ'den Bursalılara büyük müjde! Gemlik'e tam 509 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ Bursa projesinde ilköğretim okulu ve cami de yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 1 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ Bursa'daki yeni projesi için düğmeye bastı! Gemlik'e 509 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ, Bursa Gemlik'te 509 konutluk yeni proje inşa edecek. TOKİ'nin Gemlik projesinin ihalesi 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Gemlik projesi için düğmeye bastı! 509 konutluk yeni proje geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Gemlik projesinin ihalesini 16 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirecek. Projede 509 konut yer alacak.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa'da 509 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Gemlik'e 509 yeni konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik'te 509 yeni konut inşa edecek.

TOKİ'den Bursa Gemlik'e 509 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa Gemlik projesinin ihalesini 7 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Mehmet Uğur Sertaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

Gemlik’in yeni Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, Gemlik'teki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalar yaptı...

Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Hattı'nı hayata geçireceğiz!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Haliç'i tekrar, İstanbul'un incisi yaptık. Şimdi, yeni projelerle inşallah burayı bir üst lige çıkaracağız. Kemerburgaz-Karadeniz Sahili Dekovil Raylı Sistem Hattını hayata geçireceğiz" dedi...

Gemlik yeni sağlık merkezine kavuşuyor!

Bursa’nın Gemlik ilçesi yeni bir sağlık merkezine kavuşuyor. Her yıl artan nüfusun ihtiyaçlarını göz önüne alan Gemlik Belediyesi, sağlık alanındaki yatırımlarını hız kesmeden sürdürüyor. 

Bursa Gemlik için yeni yerleşim yerleri belirlendi!

Bursa Gemlik'te deprem riski altındaki yerleşim yerlerinde yaşayanların daha güvenli bölgeye nakledilmesiyle ilgili düzenleme kapsamında yeni yerleşim yerleri belirlendi.

Yeni Gemlik'te binalar beş katlı olacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yeni yapılacak Gemlik için üzerinde çalıştıkları projeyi anlattı. İlk kazmanın Haziran ayında vurulacağı Gemlik'te binalar beş katlı olacak. 

gemlik sahili yeni tesis ve marina Haberi

gemlik sahili yeni tesis ve marina


Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridi, Bodrum’daki gibi marina ve tesislerle yaşayan bir turizm bölgesi olacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yalova’nın Armutlu ilçesinden Gemlik Manastır’a kadar olan sahil şeridindeki kamuya ait tesisleri bünyesine katmak için harekete geçti. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın kıyılarını aktif hale getirmek ve 12 ay boyunca kullanılabilirliğini sağlamak istediklerini söyledi. Bu çerçevede Gemlik Körfezi’ne büyük önem verdiklerini belirten Başkan Altepe, Armutlu’dan Manastır’a kadar olan bölgedeki kamuya ait tesisleri devralmak ve gerekli düzenlemeleri yaparak en kısa sürede halkın kullanımına sunmak istediklerini ifade etti. Bunun için Vali Münir Karaloğlu’yla birlikte bölgeye geldiklerini ve halka açılacak alanların nasıl değerlendirilebileceğiyle ilgili fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Altepe, “Hedefimiz, buradaki kampları başta sporcularımız ve gençlerimiz olmak üzere toplumun değişik...