20 / 05 / 2024

genç çiftçilere destek şartları

genç çiftçilere destek şartları

Devlet tarafından, birikim yapmaya devam eden ve evlenme hayali kuran yüzbinlerce genç çiftlere maddi destek ödemeleri yapılmaya devam ediyor...

Çiftçilere büyük müjde! Hesaplara 72 milyon 554 bin TL yatırıldı, Hemen kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında çiftçiler tarafından merakla beklenen tarımsal destek ödemelerinin hesaplara yatırıldığını duyurdu. 

Çiftçilere son dakika müjdesi: 945 milyon TL destek ödemesi bugün hesaplarda! Şimdi kontrol edin!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 944 milyon 907 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin çiftçilerin hesaplarına yatıracaklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Çiftçilere son dakika Nisan 2024 müjdesi! 4,4 milyar TL bugün hesaplara yatırılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı'dan milyonlarca çiftçiyi yakından ilgilendiren bir haber geldi. Bakan Yumaklı yaptığı açıklamada toplamda  4,4 milyar TL tutarında destek ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını belirtti.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjde! Destek ödemesi bugün yatırılıyor

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, 142 milyon 582 bin TL'lik 'destekleme ödemesinin; çiftçilerin hesaplarına aktarıldığı duyuruldu.

Genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi 2024! Başvurana tam bu kadar yatıyor!

Çiftçiler, nakit ihtiyaçlarını gidermek amacıyla Ziraat Bankası çiftçi kredisi ile ilgili detayları araştırıyor. Peki genç çiftçi kredisi nasıl alınır? Ziraat Bankası çiftçi kredisi başvuru 2024!

Çiftçilere büyük müjde! Tam 785 milyon Euro hibe desteği verilecek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı çiftçilere tam 785 milyon Euro hibe desteği müjdesi verdi. İşte Bakan İbrahim Yumaklı'nın konu ile ilgili o açıklamaları...

Çiftçilere resmen Mart 2024 müjdesi geldi! Paralar hesaplara yatırılıyor!

Her ay farklı kalemlerde gerçekleştirilen destek ödemeleri ile ilgili detaylar da çiftçilerin en çok merak ettiği konular arasında yer alıyor. İşte söz konusu destek ödemeleri ile ilgili aktarılan son dakika detayları...

Çiftçilere müjdeli haber! Destek ödemelerinden sonra bir destek daha geldi! O ilde yaşayanlar dikkat!

6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden etkilenen Malatya'da hayvanları telef olan çiftçilere destek verilmeye başlandı. 

Emlakçılardan çiftçilere ‘İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin’ çağrısı!

Batman Tüm Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Emin Değirmenci, Batman kenti konusunda son derece büyük önem arz eden imar, yeni yol ve bazı yatırımların gecikmemesi konusunda arazi sahipleri ve çiftçilere seslendi. Değirmenci, “İmar tamamlanana kadar arazinizi ekmeyin” dedi.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Tarım ve Orman Bakanlığı'ndan çiftçilere müjdeli haber! Tarımsal destek ödemeleri bugün hesaplarda! Hemen bakın

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından çiftçilere destek ödemesi müjdesi geldi. Bakanlık, 47 milyon 185 bin liralık tarımsal destekleme ödemesinin bugün çiftçilerin hesaplarına geçeceğini duyurdu.

Gaziantep'te bulunan çiftçilere 3 bin 800 ton tohum ve gübre desteği verildiği açıklandı

Gaziantep'te Şahinbey Belediyesi tarafından çiftçilere yönelik 3 bin 800 ton tohum ve gübre dağıtımı gerçekleşti. Tarımın dünya ve ülkemiz için çok önemli olduğu göz önünde bulundurularak, sektöre teşvik ve destek uygulamaları da devam ediyor. İşte haberin detayları...

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde: 1 milyar 167 milyon lira destek ödemesi hesaplara aktarılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün çeşitli kalemlerde toplam 1 milyar 167 milyon Türk Lirası destek ödemesinin daha üreticilerin hesaplarına aktarılacağını duyurdu. 

genç çiftçilere destek şartları Haberi

genç çiftçilere destek şartları

Devlet tarafıından birikim yapan ve evlenme hayali kuran çiftlere maddi destek ödemeleri  yapılmaya devam ediyor. Bu süreçte banka hesabı açıp bu hesaptan birikim yapan çiftlere özel 12 bin TL devlet desteği ödemesi yapılacak. Birçok genç çift, evlilik hazırlıklarına başlayarak ve evlilik için adımlar atarak maddi açıdan yıldırılmaya devam ediyor. Evlilik hayali kuran birçok genç, devlet tarafından farklı şekillerde desteklenmeye devam ediyor. Bu bağlamda çeyiz desteği evlilik için birikim yapan gençlerin imdadına yetişen destek kalemlerinden biridir. Bu destek kalemini alabilmek için birikim hesabı açmak ve bu hesapta 3 ile 5 yıllık bir süre içerisinde birikim yapmak gerekiyor.

Devlet tarafından verilen bu desteğin ayrıntıları yüz binlerce genç çiftçi tarafından merak ediliyor. Söz konusu destek kapsamında gençlere kaç lira ödeme yapılacak?  

Birikim Yapan Gençler...