27 / 04 / 2024

Genç Turizmciler Derneği

Genç Turizmciler Derneği

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Rus turistleri kaybetmemek için fiyatlara zam yapılmamalı!

Rusya’da krizin Türk turizmini fazla vurması beklenmezken GTD Başkanı Bağcı, sektöre çağrıda bulundu: “Rus dostlarımızı yalnız bırakmayalım, fiyatlara zam yapmayalım.”..

Turizmciler yönünü Rusya'ya çevirdi!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, “Bu dönemde Rus piyasasını kaybetmemek için bizim de yapmamız gerekenler var. Fiyatları yarı fiyatına çekemeyiz ama 150 dolarlık oteli de 180 dolara çıkarmayalım. Ruble ile ticaret yapalım” dedi.

Turizm Trendleri Zirvesi, 10 Ekim'de İstanbul'da yapılacak!

10 Ekim tarihinde İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan zirvede turizm sektörünün geleceği masaya yatırılacak

Ankara'da Çınar Gençlik Derneği’ne bedelsiz arsa verildi!

Öveçler Vadisi Rekreasyon Alanı’nda yer alan spor sahası ve müştemilatı 25 yıl ‘bedelsiz’ olarak Çınar Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’ne verildi. Büyükşehir Meclisi’nde AK Parti’nin oy çokluğu ile kabul edilen karara, CHP ve MHP grupları tepki gösterdi.

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği'nden MÜSİAD'a ziyaret!

Sakarya Müteahhitler Birliği Derneği, MÜSİAD Sakarya Şubesi’nin Başkanlığına seçilen Ahmet Genç'i makamında ziyaret etti...

Bulut Bağcı: Hedef 50 milyon turist!

GENÇ Turizmciler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bulut Bağcı, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış gösterdi.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği Soma'daki anaokulunu açtı!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği'nin 23. Anaokulu, 13 Mayıs 2014’te Türkiye’yi yasa boğan maden faciasının yaşandığı Manisa’nın Soma ilçesinde 18 Eylül 2014 Perşembe günü düzenlenen törenle açıldı.

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor!

Çocuklar Gülsün Diye Derneği 23. Anaokulunu Soma'da açıyor. Çocuklara modern bir eğitim ve oyun ortamı sunacak olan anaokulu, 18 Eylül’de yapılacak açılış töreninin ardından Milli Eğitim Bakanlığı’na bağışlanacak.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mimarlar Derneği 1927 Eylül 2014 Etkinlikleri!

Mimarlar Derneği 1927, yaz dönemini geride bırakarak yeni bir etkinlik dönemine başlıyor. Mimarlar Derneği 12 Eylül Cuma 19:30 Dönem Açılışı, Kokteyl ile başlıyor.

İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği faaliyete geçti!

Kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında başta İzmirliler olmak üzere tüm Egelilere hizmet verme amacıyla yola çıkan İzkend - İzmir Kentsel Dönüşüm ve Geliştirme Derneği kuruluşunu tamamlayarak faaliyete geçti...

Küçük Oteller Derneği’nin kurumsal pazarlama çalışmaları yoğun ilgi görüyor!

Türkiye’nin Alaçatı, Kapadokya, Bodrum, Marmaris, Sultanahmet gibi 34 farklı destinasyonunda 300’e üyesi yakın üyesi bulunan Küçük Oteller Derneği’nin, üyelerini kapsayan kurumsal pazarlama çalışmaları hız kazandı.

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor!

Alanya Turistik İşletmeciler Derneği spor turizmini destekliyor.12 Yaş Erkekler Tenis Final Grup Müsabakaları dün Alanya Park ve Turgay Soysal Tenis Kulübü Tesisleri'nde başladı. Başkan Burhan Sili başlangıç törenine katıldı.

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği iftar yemeği düzenledi!

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği' nin düzenlediği iftar yemeği Antalya'nın tanınmış simalarını ve müteahhitlerini bir araya getirdi. İftar yemeğine Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel' de katıldı...

İdris Güllüce, Hollanda Türk İşadamları Derneği üyeleriyle görüştü!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Hollanda Türk İş adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi. Güllüce, '"Sizler Osmanlı dönemindeki akıncıların bugün ekonomideki, ticaretteki temsilcilerisiniz" dedi.

Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği iftar yemeğine katıldı!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Yapı Müteahhitleri Derneği'nce (AYAMDER) Park Zirve'de verilen iftar yemeğine katıldı. AYAMDER üyelerine hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü Yapı müteahhitleri gücümüze güç katacak dedi...

Genç Turizmciler Derneği Haberi

Genç Turizmciler Derneği

Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısının 2013 yılında bir önceki yıla göre yüzde 9.8 artış göstererek 34.91 milyon kişi olduğu ile ilgili açıklamasını sektör açısından memnuniyetle karşıladıklarını iletti. 2015 yılının turizm sektörü açısından çok daha iyi geçeceğini belirten Bulut Bağcı, "2015 yılında yabancı ziyaretçi sayısının 50 milyona ulaşmasını bekliyoruz. Bu güzel gelişmeler Türkiye hükümetinin dış politika stratejüerinin bir sonucudur. Hükümetimizin yurt dışı gezüerine önem verip önemli devlet adamlarım ülkemizde ağırlamalan turizm sektörüne de olumlu olarak etki etmektedir" dedi. Genç Turizmciler Derneği (GTD), 2015'te turist sayısının 50 milyona ulaşacaklarını öngördüklerini iletti. 


Hürriyet...