30 / 04 / 2024

gençlik merkezlerinin amacı nedir

gençlik merkezlerinin amacı nedir

Rize Merkez ve Çayeli ilçesi gençlik merkezlerinin inşaatları belirlenen tarihlerden daha önce tamamlanabilmesi için çalışmalar devam ediyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, inşaatlarda incelemede bulundu...

CHP Gençlik Kolları, 'Demokrasi Bileti' ile üniversite öğrencilerinin oy kullanmasını sağlıyor!

14 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde birinci tur sonucunda bir kazanan çıkmaması üzerine seçimler ikinci tura kaldı. Üniversite öğrencilerinin oy kullanabilmesini sağlamak amacıyla CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Killik, 'Demokrasi Bileti' adı altında bir girişim başlattıklarını d

Karabağlar Gençlik Merkezi 2.5 yılda tamamlanacak!

Karabağlar’da gençleri ve çocukları spora yönlendirmek amacıyla projelendirilen Karabağlar Gençlik Merkezi'nde temel atma aşamasına gelindi.

Karacabey Gençlik Merkezi ve Spor Salonu'nun inşaatı 2022'de tamam!

Bursa Karacabey Belediyesi tarafından geleceğe katkı sunmak amacıyla hayata geçirilen gençlik merkezi ve spor salonu projeleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle, toplamda 11 milyon TL’ye ulaşacak.

Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Serinhisar ilçesinin modern bir sosyal ve kültürel tesise kavuşması amacıyla Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği Serinhisar Gençlik ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlandı.

Mardin’deki gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatı yükseliyor!

Kardeş şehri Mardin'de de yatırım yapan Arnavutköy Belediyesi, kente kazandırdığı gençlik ve kültür merkezlerinin inşaatını tamamlıyor.

Ardahan ‘Mobil Gençlik Merkezi' projesi başlıyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından, köylerde yaşayan gençleri ve çocukları, spor faaliyetlerine katılmaları için teşvik etmek amacıyla hayata geçirilen ‘mobil gençlik merkezi’ projesi Ardahan’da start aldı.

Sultangazi'ye iki yeni gençlik merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sultangazi Belediyesi gençlerin; eğitsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle yaşam kalitesini arttırmayı, topluma aktif bireyler olarak katılmalarını sağlamak amacıyla gençlik merkezlerini hayata geçiriyor.

Gaziosmanpaşa’ya gençlik merkezi müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Gaziosmanpaşa’da katıldığı ‘’Sporda Yetenek Tespiti ve Spora Yönlendirme Projesi ‘’ başarı sertifikası teslim programında ilçe gençlerini spora teşvik etmek amacıyla bir Gençlik ve Spor Merkezi inşa edeceklerinin müjdesini verdi.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi yükseliyor!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Manisa Alaşehir Gençlik Merkezi Kasım'da tamamlanacak!

Alaşehir’de gençlerin daha iyi ortamlarda eğitim alabilmelerini sağlamak amacıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapımına başlanan Alaşehir Gençlik Merkezi hızla yükseliyor.

Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha yaşanabilir ve sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmaları kapsamında kente kazandırılan Nilüfer Vadisi Gençlik Merkezi açıldı

Samsun Kavak'a Gençlik Merkezi yapılıyor!

Samsun’un Kavak ilçesindeki gençleri sosyal ve kültürel faaliyetlere yönlendirmek ve yetiştirmek amacıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca gençlik merkezi yapılıyor. Kavak Gençlik Merkezi 2 katlı olacak.

Kocaali’ye gençlik merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, daha önce tüm ilçelere kazandırılacağını açıkladığı Sosyal Gelişim ve Gençlik Merkezlerinin bir yenisini Kocaali’de inşa edeceklerini müjdeledi.

gençlik merkezlerinin amacı nedir Haberi

gençlik merkezlerinin amacı nedir


Rize Merkez ve Çayeli ilçesi gençlik merkezlerinin inşaatları belirlenen tarihlerden daha önce tamamlanabilmesi için çalışmalar devam ediyor.


İnşaatlarda incelemede bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında “Gençlerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşaatına devam edilen gençlik merkezlerinin, şehrimiz ve Çayeli ilçemiz için son derece önemli bir yatırım. Yeni yapılan Gençlik Merkezlerimizde bir çok branşta açtığımız ücretsiz kurslarda gençlerimize hizmet vereceğiz. Sadece sportif aktivitelerle değil, aynı zamanda sosyal, kültürel ve sanatsal faaliyetlerle de gençlerimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.


Rize Merkez ve Çayeli ilçesi Gençlik Merkezlerinin Eylül ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.



Kırıkhan...