27 / 04 / 2024

Gençlik Turizmi 2015 Raporu

Gençlik Turizmi 2015 Raporu

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) "Gençlik Turizmi 2015 Raporu'na göre,Türkiye 2023 yılında 50 milyon turist ve 50 milyar dolarlık turizm gelirine ulaşmayı hedefliyor...

Türkiye'nin 2023 hedefi 50 milyon turist!

2023 yılında 50 milyon turist ve 50 milyar dolarlık turizm gelirine ulaşmayı hedefleyen Türkiye, dünyada sayıları 300 milyonu bulan ve 320 milyar dolarlık gelir yaratan 7 ile 27 yaş grubu arasındaki "genç turisti" çekmek için kolları sıvadı.

Eski Mersin Otogarı'na bilim ve gençlik merkezi geliyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, eski otogarı 2015 yılının Mart ayında yıkmıştı. Belediye, eski otogarın arazisi üzerine Bilim ve Gençlik Merkezi inşa edeceğini ilan etti.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi'nin ihalesi gerçekleşti!

İzmit Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale gerçekleşti, ihalede 10 firma teklif verdi.

İzmit Gültepe Gençlik Merkezi 6 ay içinde tamamlanacak!

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın talimatıyla Gültepe Mahallesi'ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. İhaleye 10 firma katıldı.

Kocaeli Gültepe gençlik merkezi için ihale yapıldı!

Başkan Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Mahallesi 445 metrekarelik bir alanda yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

İzmit Gütepe Gençlik Merkezi inşaatı ne zaman bitecek?

İzmit Belediyesi tarafından Gültepe mahallesine yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı. Gültepe Gençlik Merkezi’nde çok amaçlı salon, etüt odaları, kondisyon salonu, kütüphane ve kafeterya bulunacak.

Kocaeli Gültepe'ye gençlik merkezi yapılacak!

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın talimatıyla Gültepe Mahallesi’ne yapılacak gençlik merkezi için ihale yapıldı.Koçal Sokak’ta yapılacak gençlik merkezi için Etüt Proje Müdürlüğü’nce gerçekleştirilen ihaleye 10 firma katıldı.

Turgutlu Gençlik ve Kültür Merkezi tamamlandı!

Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı.Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, inşaatı tamamlanan gençlik ve kültür merkezinde incelemelerde bulundu.

Turgutlu’da Gençlik Ve Kültür Merkezi Tamamlandı!

Manisa Turgutlu Belediyesi tarafından inşa ettirilen gençlik ve kültür merkezi tamamlandı. Bodrum, zemin kat ve üzerinde 5 kattan oluşan bina, toplam 3044 metrekare alandan oluşuyor.

Zonguldak Alaplı Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta!

Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi.Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını belirtti.

Zonguldak Gençlik Merkezi yapım ihalesi Ağustos'ta gerçekleşecek!

AK Parti Alaplı İlçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı Gençlik Merkezi yapımı için ihaleye çıkacağını bildirdi. Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, Alaplı Gençlik Merkezi yapımının 2015 yatırım programına alındığını söyledi.

Alaplı’da Gençlik Merkezi ihaleye çıkıyor!

AK Parti Alaplı ilçe Başkanı Mustafa Yavuz, Alaplı’da gençlere hizmet edecek olan Gençlik Merkezi’nin 2015 yatırım programına alındığını, Ağustos ayında ihaleye çıkacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Antalya'daki Gençlik Mahallesi'ne müteahhitler neden akın ediyor?

Antalya'nın en gözde caddelerinden olan Işıklar, son dönemde müteahhitlerin istilasına uğradı. Gençlik Mahallesi Muhtarı Ömer Kaya, mahallelerindeki eski binaların müteahhitlere verilerek kentsel dönüşüm olamayacağını vurguladı.

Trabzon Gençlik Merkezi 1 milyon 285 bin TL’ye mal olacak!

Trabzon Gençlik Merkezi inşaat çalışması hızla devam ediyor. Mahallenin önemli sosyal alanlarından biri olacak Gençlik Merkezi 2 bin 500 m2 alan üzerinde taban alanı 400 m2’den iki katlı olarak inşa ediliyor.

Gençlik Turizmi 2015 Raporu Haberi

Gençlik Turizmi 2015 Raporu

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin (TÜRSAB) "Gençlik Turizmi 2015 Raporu'na göre, 2023 yılında 50 milyon turist ve 50 milyar dolarlık turizm gelirine ulaşmayı hedefleyen Türkiye, dünyada sayıları 300 milyonu bulan ve 320 milyar dolarlık gelir yaratan 7 ile 27 yaş grubu arasındaki "genç turisti" çekmek için kolları sıvadı. 


TÜRSAB'in "Gençlik Turizmi 2015 Raporu" yayımlandı. Buna göre, 2013 yılında 33.8 milyon kişi olan Türkiye'ye gelen yabancı ziyaretçi sayısı içerisinde yaşları 7 ile 27 arasında bulunan genç turistin sayısı 8.5 milyona ulaşırken yurtiçi seyahatlerin yüzde 25'ini gençler gerçekleştirdi. 

Gerek yerli, gerekse yabancı turistlerde "gençlerin" yüzde 75'lik kısmının 500 Avro ve üzerinde harcama yapması, pazarın ne kadar büyük ve değerli olduğunu ortaya koydu. 


Özel projeler üretiliyor Birleşmiş Milletler Dünya Turizm Örgütü (UNWTO) verilerine göre ise dünyada...