05 / 05 / 2024

genel inşaat astera park

genel inşaat astera park

Fiyatların 250 bin TL'den başladığı Astera Park, İstanbul Halkalı'da yükseliyor...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: 2021'den beri inşaat birim maliyetleri ilk kez asgari ücreti aştı!

Son zamanlarda konut fiyatlarında yaşanan artış sık sık gündem oluyor. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, resmi X sosyal medya hesabından inşaat birim maliyetleri ve kentsel dönüşüm ile ilgili önemli bir paylaşımda bulundu. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

MÜSİAD Genel Başkanı Asmalı 2024'ten umutlu! İnşaat sektöründeki büyüme topyekün genişlemeye işaret ediyor!

MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı inşaat sektörünün yüzde 8,1 genişlemesinin topyekun bir büyümeye işaret ettiğine dikkati çekti.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep'te kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Gaziantep Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Gaziantep Şehitkamil ve Şahinbey'de kat karşılığı inşaat yaptıracak. İşte detaylar...

Vakıflar Genel Müdürlüğü, Vakıf İnşaat Restorasyon A.Ş.'yi ihalelere çağırmadı iddiası!

Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün, milyon liralık işleri kendisine ait olan inşaat şirketi yerine dışarıya yaptırdığı ileri sürüldü. 

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Yeni AKM'nin kaba inşaatının yüzde 60'ı tamam!

Beyoğlu Belediye Başkanı Yıldız, "Yeni AKM'nin genel inşaatının yüzde 20'si, kaba inşaatının ise yüzde 60'ı tamamlandı. İnşaat alanında opera salonunun sahnesi ortaya çıkmaya başladı" diye konuştu...

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Mardin'de inşaat sektörü konuşuldu!

MÜSİAD Mardin Şubesi ve Mardin Müteahhitler Derneği iç göç ve beraberinde gelişen barınma sorununu MÜSİAD Dost Toplantısında masaya yatırdı. Toplantıda, İnşaat Sektörünün sorunları, Mardin'in genel inşaat durumu ele alındı.

TOKİ Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ili Başakşehir ilçesi Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı işi yapım işi ihalesi bugün saat 14.30'da gerçekleşecek.

İntema İnşaat olağan genel kurul toplantı tutanağını yayınladı!

İntema inşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama Anonim Şirketi'nin 13.04.2015 tarihinde yapılan olağan genel kurul toplantı tutanağı yayınlandı.

TOKİ Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı yapım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Kayabaşı 3. Etap genel altyapı inşaatı yapım işi ihalesi bugün saat 14:30'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleşecek.

YDA İnşaat şirket genel bilgi formunu yayınladı!

YDA inşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre YDA İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket genel bilgi formunu yayınladı.

genel inşaat astera park Haberi

genel inşaat astera park

Genel Gayrimenkul projesi olarak hayata geçirilen Astera Park, 8 bin 447 metrekare alan üzerinde yükseliyor.


Satış sürecine devam edilen Astera Park Konutları, toplamda 112 adet konuttan oluşuyor. Proje, 13 katlı 2 bloktan meydana geliyor.


İstanbul Avrupa yakası Halkalı'da inşa edilen Halkalı Astera Park'ın sosyal olanakları arasında,  çocuk oyun alanları, fitness salonu, kafeterya, yüzme havuzu, basketbol sahası, açık kapalı otopark, yürüyüş ve koşu parkuru, sauna ve çocuk havuzu yer alıyor.



Astera Park Halkalı lokasyon olarak, Devlet Hastanesi'ne 5 dakika, Marmaray İstasyonu'na 10 dakika, Atatürk Havalimanı'na 10 dakika, E-5'e 5 kilometre, TEM'e 3 kilometre uzaklıkta yükseliyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Halkalı Astera Park'ta daire teslimleri hemen yapılıyor. Projede banka kredisi kullanmak...