07 / 07 / 2024

General Electric fabrika yatırımı

General Electric fabrika yatırımı

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

Mitsubishi Electric'ten e-Factory konsepti!

Yönetimden üretim katına kadar tüm fabrika katmanlarını optimize etmek için ileri teknolojileri kullanan ve üretimde çok ciddi maliyet tasarrufu sağlayan Mitsubishi Electric e-F@ctory konsepti, küresel rekabette bir adım önde olmayı sağlıyor.

GE’den Türkiye’ye akıllı fabrika yatırımı!

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor.

BERGRES Rüzgar Santrali 22 akıllı türbin üretecek!

ABD'li General Electric (GE), Dost Enerji'nin İzmir Bergama yakınlarındaki kurulu gücü 70 megavat olacak BERGRES Rüzgar Santrali için 22 akıllı türbin tedarik edecek.

Mitsubishi Electric, iklimlendirme ve otomasyondaki gücünü birleştiriyor!

Yakın zamanda Manisa’da ev tipi klimaların geliştirilmesi ve üretimi için fabrika yatırımı yapacağını açıklayan Mitsubishi Electric, Türkiye’de ağırlıklı olarak iklimlendirme ve otomasyon alanında faaliyet gösteriyor.

Mitsubishi Manisa OSB'de fabrika kuruyor!

Mitsubishi Electric Corporation, ev tipi klima üretimi için 176 milyonluk yatırımla Manisa OSB’de fabrika kuracak. Yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

Tolga Bizel, Mitsubishi Electric'teki yeni konsepti anlattı!

Elektrik sektörüne yönelik olarak bu yıl ilk kez düzenlenen Elex Konferansı’nda Mitsubishi Electric Türkiye Fabrika Otomasyon Sistemleri İş Geliştirme Yöneticisi Tolga Bizel konuşmacı olarak yer aldı.

General Electric Alstom'u satın alacak!

AB Komisyonu, General Electric'in Alstom'u satın almasını şartlı olarak onayladı.AB'den yapılan açıklamada, dünyanın en büyük şirketlerinden GE'nin, Fransız elektrik üretim şirketi Alstom'u satın almasının koşullu olarak onaylandığını bildirdi.

GE Dijital Rüzgar Santrali enerji üretimini yüzde 20 artırıyor!

GE (General Electric), Dijital Rüzgar Santrali teknolojisini duyurdu. Bu teknoloji, bir rüzgar santralinin enerji üretimini yüzde 20’ye kadar artırıyor ve rüzgar endüstrisi için yaklaşık 50 milyar dolarlık bir değer üretilmesine olanak tanıyor.

Türkiye rüzgarda 17 ülkenin bölgesel merkez üssü olacak!

General Electric Türkiye Yönetim Başkanı Canan Özsoy, "Türkiye’de yenilikçilik destekleniyor, ama çok dağınık. Stratejik bir odak yaratılsa, tüm fikirler ve yatırımlar buraya aksa, önemli bir atılım yapabiliriz." diye konuştu.

Tekirdağ'da rüzgar santrali yatırımı yapılıyor!

General Electric (GE), rüzgar enerjisi yatırımcısı Türkerler Holding ile Tekirdağ’daki Barbaros Rüzgar Enerjisi Santrali’nde kurulumu yapılmak üzere 4 adet GE 3.2-103 rüzgar türbininin tedariğine ilişkin anlaşma imzaladı.

General Electric İstanbul Teknopark'ta İnovasyon Merkezi açacak!

ABD’li teknoloji devi General Electric (GE), yerelleştirme girişimleri ve teknoloji eğitimini geliştirmeye yönelik ‘Endüstrinin Geleceği’ adlı yol haritası hazırladı. Firma, İstanbul Teknopark'ta İnovasyon Merkezi açacak...

General Electric Küresel Etki Raporu'nu yayınladı!

General Electric (GE), çevre ve sağlık alanında gerçekleştirmeyi taahhüt ettiği girişimler ile sosyal sorumluluk çerçevesinde yaptığı çalışmaların topluma somut ve ölçülebilir faydalarının ortaya konduğu “Küresel Etki - 2013” raporunu yayınladı.

Alstom, General Electric’in teklifini tavsiye etme kararı aldı!

Alstom Yönetim Kurulu, 20 Haziran 2014’te, Alstom’un power ve grid işkollarının devralınması için General Electric (GE)’ten revize bir teklif aldı. 20 Haziran 2014’te Siemens ve Mitsubishi Heavy Industries firmalarından da revize teklif alındı...

General Electric fabrika yatırımı Haberi

General Electric fabrika yatırımı

General Electric (GE), Gebze'deki güç transformatörleri fabrikasını akıllı formata dönüştürüyor. Yerel inovasyonun güçlendirilmesini hedefleyen GE, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye'nin en gelişmiş kapasite ve yüksek teknolojiye sahip test laboratuvarını da Gebze'deki bu fabrikada faaliyete geçirdi. Üretim kapasitesini de artıracak olan fabrikaya yapılan yatırım değeri 20 milyon doları buluyor. GE Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Canan M. Özsoy, "Fabrika, üretimin dijitalleşmesinde ekipmanlarla bilgisayarların birbiriyle konuşabileceği konseptin bölgedeki ilk uygulaması" dedi.


Sabah


Haber Hürriyet'te şu şekilde yer aldı


ABD’li enerji devi General Electric, Gebze’deki fabrikasını, Ortadoğu, Kuzey Afrika ve Türkiye bölgesindeki ilk akıllı fabrikaya dönüştürecek. Şirketin üst düzey yöneticisi Reinaldo Garcia, “Kredi notu gibi faktörler geçici şeyler. Biz Türkiye’nin geleceğinden eminiz” dedi.


AMERİKALI enerji devi GE, Gebze’de yer alan güç transformatörleri fabrikasını bölgedeki...