07 / 05 / 2024

General yeni serisi

General yeni serisi

Japon klima devi General imzalı yeni klimalar, gelişmiş filtre teknolojisi, neredeyse sessiz denebilecek üstün çalışma performansı ile bebeğinin, çocuğunun sağlığını ve huzurlu uykusunu önemseyen tüm annelerin ilk tercihi.

Mercedes-Benz'in yeni serisi Türkiye’ye özel motorla geldi...

Türkiye’de ilk olarak Mercedes-Benz E 220 d 4MATIC ve Türkiye’ye özel üretilen E 180 motor seçenekleri sunulacağı kaydedildi. İşte haberin detayları...

Sıfır km Mercedes Yeni A-Serisi ne kadar, kaç TL? İşte Ağustos ayı fiyat listesi...

 Mercedes Yeni A-Serisi'nin 2023 Ağustos fiyat listesi belli oldu. İşte detaylar...

BMW 3 Serisi’ne sadece bir ayda 308 bin 500 TL zam geldi! 3 Serisi’nin yeni fiyatı resmen dudak uçuklattı!

BMW, temmuz ayı kapsamında 3 Serisi’ne 308 bin 500 TL zam yaptığını açıkladı. Bu zammın ardından herkes BMW 3 Serisi’nin yeni fiyatını merak etmeye başladı.

BMW 2 Serisi’ne tamı tamına 131 bin 700 TL zam geldi! 2 Serisi’nin yeni fiyatını görenler şaşkına döndü!

BMW, temmuz ayı kapsamında tüm modellerinin fiyat listesini güncelledi. Resmi internet sitesinden modellerinin yeni fiyatlarını yayımlayan BMW, 2 Serisi’ne tam 131 bin 700 TL zam yaptığını duyurdu.

BMW X Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı! BMW X Serisi’ne zam geldi mi?

Türkiye’de en çok satan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, X Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. Bu kapsamda; X1, X2 ve X3 modellerine zam gelip gelmediği merak ediliyor.

Sonunda belli oldu! BMW 5 Serisi’nin yeni fiyatı açıklandı!

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden BMW, merakla beklenen 5 Serisi’nin yeni fiyatını açıkladı. BMW, 5 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladığını duyurdu.

Merakla beklenen BMW 4 Serisi’nin yeni fiyatı belli oldu!

Türkiye’de en çok sevilen ve en çok satılan otomobil üreticilerinden biri olan BMW, 4 Serisi’nin yeni fiyat listesini yayımladı. BMW 4 Serisi’ne sahip olmak isteyenler bu aracın yeni fiyatını ve teknik özelliklerini arama motorlarında aratmaya başladı.

Hayran bırakan tasarımı ve performansıyla Yeni BMW 3 Serisi görücüye çıktı!

Akılda kalıcı görünümü, etkileyici performansı ve adeta büyüleyen teknik özellikleriyle Yeni BMW 3 Serisi yeni fiyatıyla görücüye çıktı. BMW, her ay olduğu gibi bu ay da modellerinin yeni fiyatını resmi internet sitesinden yayımladı.

Yeni yüzü meydana çıktı! Makyajlı BMW 5 serisi herkesi hayran bıraktı

BMW'nin amiral gemilerinden biri olan 5 Serisi en yeni tasarımı ile hayranlarına sunuldu. G60 kasa kodlu yeni nesil 5 Serisi şimdiden tartışmalara sebep olurken birçok vatandaş ise aracın yeni görünümüne alışmakta güçlük çekiyor.

Samsung Galaxy S23 serisi 4 bin TL'ye varan indirim ya da Galaxy Watch5 hediyesiyle satışta! 1 Şubat 2023 fiyat listesi!

Samsung, bugüne kadar geliştirilmiş en güçlü Galaxy S Serisi’ni Türkiye’de ön satışa sundu. 2-19 Şubat tarihleri arasında devam edecek kampanya ile kullanıcılar yeni Galaxy S23 Ultra, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 akıllı telefonları avantajlı teklif ve kampanyalarla satın alabilecek.

BMW 3 serisine tam 156 bin TL'lik 2023 zammı geldi! İşte BMW 3 serisi 29 Ocak 2023 fiyat listesi! 

BMW 3 serisine yeni yılın ilk tayında tam 156 bin TL zam geldi. Peki BMW 3 serisinin Ocak 2023 fiyatları ne kadar oldu? İşte BMW 3 serisi 29 Ocak 2023 fiyat listesi...

Rekor onda! Mercedes-Benz G Serisi’ne 844 bin TL zam! İşte 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

Mercedes yeni yıla zamla birlikte girdi. Markanın G Serisi'ne yaklaşık 844 bin TL zam geldi. Peki bu zamla birlikte modelin fiyatı ne kadar oldu? İşte Mercedes-Benz G Serisi’nin 21 Ocak 2023 fiyat listesi...

 Oyuncular için harika haber! Nvidia'nın yeni grafik kartı PS5'ten bile daha hızlı! 

Nvidia'nın RTX 40-serisi dizüstü bilgisayarlara geliyor ve önceki beklentilerin aksine, yeni seri herkes için bir şeyler içeriyor.

General yeni serisi Haberi

General yeni serisi

Toz ve kokulara elveda


Havadaki ince tanecikleri ve tozu temizlemek için statik elektrik kullanan Apple-Catechin Filtreye sahip yeni seri klimalar; ultra ince partiküllü seramik tarafından oluşturulan iyonlarla emilen kokuları güçlü şekilde ayrıştırarak gideriyor ve bebek ve çocukların uyku konforunu artırarak ailelerin yaşamlarını kolaylaştırıyor.


Filtre temizleme zamanı göstergesi ile kullanıcılarını düşünen yeni klimalar, hava temizleme etkisi ile ortamın konfor seviyesini daha da yükseltirken, bebekli ailelerin hijyen öncelikli kullanım isteklerine de cevap veriyor.



Meltemden daha sessiz


İnsan kulağının neredeyse algılayamayacağı yaprak hışırtısına eşdeğer (21 desibel) bir ses seviyesi ile yıl boyunca ideal iklimlendirme sağlayan General Klimalar; evlerde özellikle bebek ve yatak odalarında sakin ve huzurlu ortamlar sunuyor.


İnsan Sensörü ile kullanıcı dostu


General’in duvar tipi split klimadaki yeni serisi LTCA, insan hareketlerini algılama özelliğiyle, odadan çıkıldığında 20...