17 / 05 / 2024

Genpower Jeneratör satıldı

Genpower Jeneratör satıldı

İCG Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı açıklamaya göre İCG Yatırım Genpower Jeneratör'ü aldı. Resmi olarak satış, firma şirketin satışı genel kurul toplantısının onaylanması halinde geçerli olacak...

40 yıldır tamamlanamayan otel satıldı! Yeni sahibi Serdar Bilgili oldu

İnşaatı 40 yıldır tamamlanamayan ve Ankaralıların ‘bitmeyen otel’ olarak adlandırdığı Büyük Çankaya Oteli’nin satışı gerçekleşti. İş insanı Ahmet Hattat’ın sahibi olduğu otel Beşiktaş eski Başkanı Serdar Bilgili’ye satıldı.

Almanya’ya ihracatta rekor kırıldı, bakın en fazla hangi ürün satıldı!

Geçtiğimiz sene Türkiye’nin Almanya’ya yaptığı ihracatta tarihi rekor kırıldı. Peki 2022’de Türkiye’den Almanya’ya ne kadarlık ihracat yapıldı ve en çok hangi ürün satıldı?

İzmir Urla'da denize sıfır Hazine arazisi kooperatife satıldı iddiası!

İzmir'in Urla İlçesi'nde 5 ay önce yanan 111 dönümlük denize sıfır Hazine arazisinin bir kooperatife satıldığı ileri sürüldü. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, arazinin satıldığı iddiasını yalanladı ve "Bu iddialarla ilgili hemen suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

İnşaat sektörü durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı!

Kale Seramik Genel Müdür Yardımcısı Orbay, "Türkiye'de şunu göz ardı etmemek lazım; inşaat sektörü her ne kadar durgunlaşsa da 1,4 milyon adet konut satıldı 2018'de. Bu iyi bir rakam..." dedi...

TTA Gayrimenkul'ün Diyarbakır'daki gayrimenkulü 19.7 milyon TL'ye satıldı!

TTA Gayrimenkul A.Ş. adına kayıtlı Diyarbakır ili, Kayapınar ilçesi, Kayapınar Mahallesi'ndeki gayrimenkul 19.7 milyon TL'ye Ramazan KULU'ya satıldı..

Wolf of Wall Street filmindeki ev 4 yıldır satılamıyor!

Leonardo DiCaprio'nun oynadığı Wolf of Wall Street filminin en ses getiren sahnelerinin çekimi yapıldığı ev 4 yıldır satılmaya çalışıyor.

İngiltere'deki bu ev 13 yıldır satılamıyor!

Gillian Wals ve kocasının 30 yıldır yaşadığı İngiltere'nin Crosby bölgesindeki 6 odalı bu ev rüküş dekorasyonu nedeniyle 13 yıldır satılamıyor.

Astrid Lindgren’in kır evi 1 krona satıldı!

30 milyon kron harcanarak bir kültür merkezine dönüştürülen ev Astrid Lindgren’in akrabalarına ait bir şirkete 1 krona satıldı. Evin yeni sahibi yeni sahibi, kırevinin 15 milyon kron tutarındaki borçlarını da ödeyecek.

2016'da Kırıkkale'de 5 bin 363 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürlüğü'nde yapılan açıklamaya göre, 2016 yılında Kırıkkale'de 5 bin 363 konut satıldı.

Çankırı'da 2016'da 2 bin 829 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Konut Satış İstatistikleri, 2016 Aralık ayı verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre Çankırı'da 2016 yılı Aralık ayında 306 adet konut, 2016 yılının genelinde ise 2 bin 829 konut satıldı.

Kırşehir'de Eylül'de 397 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz 2016 yılında satılan konutları açıkladı. Kırşehir, Nevşehir, Niğde, Kırıkkale ve Aksaray’ın bağlı bulunduğu TÜİK Bölge Müdürü öz, Kırşehir’de 397 konutun satıldığını söyledi.

Çankırı Emir Karatekin Yurdu futbolcu Murat Dönmez'e satıldı!

Çankırı'da Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait Özel Emir Karatekin Yükseköğrenim Erkek Öğrenci Yurdu'nun 1 bloğu geçtiğimiz yıl 26 Kasım'da eski futbolcu Murat Dönmez'e satıldığı ortaya çıktı.

Aksa Jeneratör Tahran'da satış ofisi açtı!

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Genpower Jeneratör satıldı Haberi

Genpower Jeneratör satıldı

İCG Yatırım Genpower Jeneratör'ü aldı. Haber bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 115 milyon 125 bin lira değerindeki firma şirketin satışı genel kurul toplantısının onaylanması halinde geçerli...