03 / 05 / 2024

Gentaş Mental

Gentaş Mental

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Mental Sanayi İtalya'da yüzde 100 paylı Gentaş Italy şirketini kurdu.

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Metal Maden İnşaat Ve Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gentaş Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Musa Kamsız tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mental Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mental Taahhüt ve İnşaat Limited Şirketi, Mithat Cantürk tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Nisan 2015 tarihinde Bağcılar, İnönü Mahallesi, 30/13 Sokak'ta kuruldu.

Gentaş Metal, Lırı Industrıale firmasını satın aldı!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'mnda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret , Lırı Industrıale firmasını satın aldı.

Gentaş Mental İtalya'da Gentaş Italy şirketini kurdu!

Gentaş Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Mental Sanayi İtalya'da yüzde 100 paylı Gentaş Italy şirketini kurdu.

Gentaş Genel Metal genel kurul sonuçlarını tescilledi!

Gentaş Genel Metal sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gentaş Genel Metal genel kurul sonuçlarını tescilledi.

Mengen 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde arsa devir işlemleri tamamlandı!

Taşınmazların satış işlemi Mengen Tapu Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi.Tapu Müdürlüğünde Belediye Başkanı Osman Erarslan ve Gentaş A.Ş. Genel Müdürü Ahmet Kahraman'm imzasından sonra arsa devir teslim işlemi gerçekleşti.

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mental Tasarım Proje Geliştirme ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Salih Çıkman tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta Levent Loft A Blok'ta kuruldu.

Genta İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Genta İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 7 milyon TL sermaye ile, Bitlisli iş adamı Sadullah Gencer ve Gülperi Gencer ortaklığıyla kuruldu...

Bay İnşaat desteğiyle Çellist Ophelie Gaillard sahne alacak!

Fransa’da ‘Yılın Enstrümental Solisti” ünvanına sahip çellist Ophélie Gaillard, Bay İnşaat - 42 Maslak ana sponsorluğunda katıldığı İstanbul Resitalleri’nde Bach’ın çello süitlerini seslendirecek

Şile Soytez Vadi Evleri'nde 225 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Soytez Yapı ve Mental Yapı iş ortaklığı ile inşa edilen Soytez Vadi Evleri'nde 2+1 ve 4+1 konut tipleri yer alıyor...

Hayat Sebla Evleri'nde 131 metrekare 345 bin YTL'den başlayan fiyatlarla

Gentaş İnşaat'ın Çukurambar'da inşa ettiği Hayat Sebla Evleri'nde 131 ile 294 metrekare arasında değişen dairelerin fiyatları 345 bin YTL'den 1 milyon 100 bin YTL'ye kadar yükseliyor.

Gentaş Mental Haberi

Gentaş Mental

Gentaş Metal Sanayi tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz, İtalya'da şirket kiralama ve/veya satınalma amaçlı % 100 GENTAŞ A.Ş. paylı Gentaş Italy S.r.l.'i...