18 / 05 / 2024

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz ve Cihan Çelik ortaklığında kuruldu. 

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz ve Cihan Çelik ortaklığında kuruldu. 

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burak Zemin Hafriyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kazım Yıldız tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da Kağıthane, Hamidiye Mahallesi'nde kuruldu.

Zemin Etüt Bilgi Sistemi sayesinde raporlar mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerini daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi yazılımı gerçekleştirdi.

Denge Yatırım, Finansman Menkul Değerler ile çalışmaya devam edecek!

Denge Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Denge YatırımHolding A.Ş., Finansman Menkul Değerler ile çalışmaya devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirdi!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı.

Konya'da Zemin Etüt Raporları mobil imza ile onaylanıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile merkeze bağlanan ilçelerin zemin etüt işlemlerinin daha hızlı ve güvenilir şekilde yürütebilmesi için Zemin Etüt Bilgi Sistemi geliştirerek zemin etüt raporlarını mobil imza ile onaylamaya başladı

3. havalimanının bataklık sorununu dünyanın en iyi zemin etütçüleri çözecek!

İstanbul'un üçüncü havalimanının yapılacağı yerin altının bataklık çıkması, ihaleyi kazanan konsorsiyumu harekete geçirdi. Konsorsiyum sorunu çözmek için dünyanın en iyi zemin etütçüleri ile çalışmaya başladı

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı!

Güneşli Denge Gayrimenkul açıldı. Açılışta Neziha Coşkun, Birol Polat ve İstanbul Ticaret Odası Meclis Üyesi / Lisanslı Emlak Müşavirleri ve de Komisyoncuları Derneği Başkanı Karabet Hemengül kurdelayı birlikte kestiler...

Megataş Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megataş Zemin İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Elif Hulagü tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 9 Haziran 2014 tarihinde Pendik, Batı Mahallesi, Ankara Caddesi'nde kuruldu.

Behçet Dengeşik kimdir?

Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Behçet Dengeşik kimdir? Behçet Dengeşik, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Dengeşik, ne zamandan beri, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili?

Geotasarım Zemin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geotasarım Zemin Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Güler tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mayıs'ta Ümraniye, Mehmet Akif Mahallesi 'nde kuruldu.

Denge Yatırım'ın 14 Mayıs Olağan Genel Kurul Toplantısı tescillendi!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada 7 Mayıs 2014 Olağan Genel Kurul Toplantısı'nın tescillendiğini bildirdi. Denge Yatırım Holding tarafından yapılan açıklama haberimizin içinde yer alıyor.

Mast Zemin İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mast Zemin İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Volkan Kazova, Salih Zeki Salihoğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Mayıs'ta kuruldu.

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Haberi

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Celal Yılmaz ve Cihan Çelik ortaklığında kuruldu. 

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt işleri ile ilgili zemin etüdleri yapmak,zemin güçlendirme,fore kazık,jet grouting,çakma kazık ve ankraj imalatları,zemin ve kayalarda muhtelif enjeksiyon işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Geo Denge Zemin Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Ferhatpaşa Mah.Seyitnizam Cad. No:3/5...