27 / 04 / 2024

George Michael

George Michael

Kalp yetmezliğinden dolayı pazar günü 53 yaşında hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen George Michael'ın mirasını kime bırakacağı belli oldu.

Migros'tan lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim! Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı!

Migros lüks markalara yüzde 50'ye varan indirim yaptığını duyurdu. Kampanya kapsamında Adidas, Nike, Michael Kors ve Tommy Hilfiger fiyatları çakıldı. İşte detaylar...

Migros’ta Michael Kors kadın kol saati 2099 TL,  Skechers erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte 28 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros yılbaşı kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Michael Kors MK4594 kadın kol saati 2099,90 TL, Skechers 51896-BBK erkek ayakkabı 999,90 TL! İşte Migros yılbaşı hediyeleri

A101 lüks marka saatleri satışa çıkardı! Michael Kors, Guess, Armani, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin en büyük perakende şirketleri arasına adını yazdıran A101, müjdeyi verdi! A101, resmi internet sitesi üzerinden lüks marka saatleri satışa çıkardığını duyurdu. Michael Kors, Guess, Fossil, Seiko, Armani, Tommy Hilfiger, Lacoste! İşte 15 Eylül 2022 fiyat listesi...

BİM'de lüks saatler satışta! Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess... 25 Temmuz 2022 fiyat listesi!

BİM, bu sefer de Michael Kors, Lacoste, Tommy Hilfiger, Guess gibi lüks markalara ait akıllı saatleri satışa çıkardı! Fiyatlarını görenler gözlerine inanamadı! Bu fırsatı sakın kaçırmayın! Peki, BİM'de satılan saatlerin fiyatları ne kadar? Michael Kors, Lacoste, Guess 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Kripto paralarda dalgalanma tam gaz! işte Bitcoin'deki gerilemenin nedeni..

MicroStrategy CEO’su ve 17 bini aşkın BTC’ye sahip Bitcoin balinası Michael Saylor, 2022'nin başında kripto piyasasının gerilemesine sebep olduğuna inandığı faktörleri değerlendirdi. 

George ve Amal Clooney'nin evinin yanındaki daire 4,95 milyon dolara satılıyor!

Hollywood'un ünlü ismi George Clooney ve eşi Amal Clooney'nin yaşadığı konutun bitişiğindeki iki yatak odalı ev 4,95 milyon dolara satışa sunuldu.

ABD'de kripto paralar için yeni düzenleme yapılacak mı?

ABD'li regülatörden kripto paralara ilişkin düzenleme çağrısı geldi. Para Birimi Denetim Ofisi (OCC) Başkan Vekili Michael Hsu konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı! 

George Soros, Elon Musk ve Jeff Bezos gibi ABD'li milyarderlere ait gizli kayıtlar ortaya çıktı. Kayıtlara göre ABD'li milyarderlerin vergi ödemediği ortaya çıktı. 

MicroStrategy, 400 milyon dolarlık Bitcoin satın alma kararı aldı!

MicroStrategy CEO’su Michael Saylor, toplamda 400 milyon dolarlık Bitcoin alımı yapacağını açıkladı.  Michael Saylor'ın açıklamasından sonra son zamanların gündemden düşmeyen kripto parası Bitcoin'de yüzde 3 yükseliş görüldü.

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?

Son zamanlarda sert bir şekilde düşüş yaşayan Bitcoin'in ilerleyen günlerde ne olacağı merak konusu oldu. Galaxy Digital LP'nin CEO'su Michael Novogratz, Bitcoin'deki bu düşüşün 6 haftayı bulabileceğini dile getirdi.

Michael Schumacher'in İsviçre Cenevre Gölü'ndeki evi satışa sunuldu!

Formula 1'in 7 kez şampiyonluk kazanan rekortmen pilotu Michael Schumacher'in eşi Corinna Schumacher, İsviçre Cenevre Gölü'ne nazır, 'Aşk yuvamız' dedikleri evi 5.8 milyon Euro'ya satıyor...

Gayrimenkul yatırımı milyonerlerin gözdesi!

Gayrimenkul yatırımları yüzde 27’yle zengin yatırımcıların en büyük portföy tercihi. Tiger 21’ın Kurucusu ve Başkanı Michael Sonnenfeldt, gayrimenkul yatırımına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Michael Jackson’ın çiftliği 22 milyon dolara satıldı!

Michael Jackson'ın ABD'nin California eyaletindeki çiftliği 22 milyon dolara satıldı. 100 milyon dolar bedelle satışa sunulan çiftliğin sahibi, neredeyse beşte bir fiyatına milyarder yatırımcı Ron Burkle oldu.

George Michael Haberi

George Michael

Kalp yetmezliğinden dolayı pazar günü 53 yaşında hayatını kaybeden İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve müzisyen George Michael'ın mirasını kime bırakacağı belli oldu.


MİRASI VAFTİZ ÇOCUKLARINA


İngiliz gazeteleri Daily Mail ve Daily Mirror'ın haberlerine göre; ünlü şarkıcının 100 milyon sterlinlik (yaklaşık 433 milyon TL) mirasının büyük kısmı vaftiz çocuklarına gidecek. Haberlere göre; söz konusu servetten bir dönemin ünlü müzik grubu Spice Girls'ün üyesi olan Geri Haliwell'in kızı Bluebell, İngiliz aktör Martin Kemp'in çocukları Roman ve Harley ile George Michael'in kuzeni Andros'un iki çocuğu eşit faydalanacak. Ünlü şarkıcının mirasından iki kız kardeşi ile sevgilisi de pay...