26 / 07 / 2024

gerede arasta kentsel projesi

gerede arasta kentsel projesi

Gerede'de şehrin merkezinde büyük bir kısmı atıl kalan arastanın proje çizim çalışmaları için heyet gelerek incelemelerde bulundu. Arasta projesi çalışmaların tamamlanmasından sonra ihale edilecek.

Bolu'nun o ilçesindeki kentsel dönüşüm projesi 733 milyon TL’ye mal olacak!

Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi çerçevesinde çalışmalar hızlandırıldı. Projenin 733 milyon TL’ye mal olması bekleniyor.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Antalyalılara müjde!  Kentsel dönüşüm projesinde erken ödeme yapanlara tapuları teslim ediliyor!

Antalya, Korkuteli Belediye Başkanı Arasta projesi Kentsel dönüşüm projesini yapan BY Güzel İnşaat ve hak sahiplerine törenle tapuları teslim etti.

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Aydın Arasta Kentsel Dönüşüm Projesi onaylandı!

Aydın Korkuteli Belediyesi heyeti Arasta Projesi ile ilgili Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptığı görüşmenin ardından ilçeye sevinçli haberle döndü.

Bolu Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Gerede Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili açıklama yaptı. İşte projede son durum...

Bolu Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm konuşuldu!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile ilgili mahalle sakinleri bir araya geldi. Toplantıda proje hakkında detaylar konuşuldu.

Bolu Gerede Arasta Çarşısı'na ilk kazma 2017'de vurulacak!

Bolu Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü bölgesi gibi Gerede Arasta Çarşısı'nın da aynı güzellikte dokusu korunarak turizme kazandırılmayı planlıyor.

Bolu Arasta'da ihale heyecanı!

Gerede'de şehrin merkezinde büyük bir kısmı atıl kalan arastanın proje çizim çalışmaları için heyet gelerek incelemelerde bulundu. Arasta projesi çalışmaların tamamlanmasından sonra ihale edilecek.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm başladı!

Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesinin yapılan ilk ihalesini kazanan firma çalışmalarına başladı.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Mustafa Allar kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı!

Ankara'ya giden Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı. Ankaraya'ya giden Belediye Başkanı Mustafa Allar kentsel dönüşüm proje çalışmaları hakkında bilgi aldı.

gerede arasta kentsel projesi Haberi

gerede arasta kentsel projesi

Yukarı Arasta ve çevresini kapsayan yaklaşık 15.000 m2'lik kentsel sit alanının koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları Gerede Belediyesi tarafından özel bir firmaya yaptırılmıştı. Çalışma neticesinde Gerede Belediyesinin ön onayından geçen düzenleme Kasım ayı Belediye Meclisi tarafından oybirliği ile onaylanmıştı. 


Koruma amaçlı imar planları için Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne gönderilen imar planları onaylanmasının ardından proje çalışmaları başladı. Proje çalışmaları ihalesini alan firma yetkilileri Fen İşleri Müdürlüğü personeli ile arasta bölgesinde keşif çalışmaları yaptı. Bütün alanları inceleyen heyet en kısa zamanda proje çalışmalarını bitirecek. 


Proje çalışmalarının bitiminin ardından, yapım ihalesine çıkılarak tarihi arastada Ankara Hamamönü ömeği projesi uygulanacak. 


Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; 'Yıllardır İlçemizin sorunlarından biri olan tarihi arasta için göreve geldiğimiz günden bu güne çalışmalar...