05 / 05 / 2024

gerede arasta ne zaman tamamlanacak

gerede arasta ne zaman tamamlanacak

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Bolu Arasta Projesi Eylül'de tamamlanıyor!

Bolu Gerede'de metruk halde bulunan ve Belediye Başkanı Mustafa Allar'ın girişimleri ile 3 bin metrekarelik alanın bin metrekaresi kamulaştırılarak hayata geçirilen Arasta Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Projenin Eylül'de tamamlanması bekleniyor. 

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Bolu Gerede Arasta Çarşısı'na ilk kazma 2017'de vurulacak!

Bolu Altındağ Belediyesi'nin Hamamönü bölgesi gibi Gerede Arasta Çarşısı'nın da aynı güzellikte dokusu korunarak turizme kazandırılmayı planlıyor.

Bolu Arasta'da ihale heyecanı!

Gerede'de şehrin merkezinde büyük bir kısmı atıl kalan arastanın proje çizim çalışmaları için heyet gelerek incelemelerde bulundu. Arasta projesi çalışmaların tamamlanmasından sonra ihale edilecek.

Beşiktaş Kulübü, Bolu Gerede Esentepe Otel'i işletecek!

Gerede’de tesis yapmak için çalışmalara başlayan Beşiktaş, Gerede Belediyesi’ne ait olan Esentepe Oteli de kiralayarak Gerede’ye adeta üs kurmuş oldu.

Bolu Gerede'de kentsel dönüşüm Mayıs 2016'da başlıyor!

Bolu Gerede'de bugüne kadar gerçekleşecek en büyük proje olma özelliği taşıyan Demirciler Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde önemli bir aşama daha geçildi.

Korkuteli Arasta Çarşısı esnafı restorasyon istiyor!

Korkuteli Belediyesi dün arasta çarşısında yapılacak projeler ile ilgili olarak bölge esnafı ile bir toplantı gerçekleştirdi. Başkan Gökçe, çarşının ne olacağı ile ilgili olarak oylama yaptı. Oylamaya göre yenileme yapılmasına karar verildi.

Gerede Belediyesi Yukarı Arasta imar planını onayladı!

Gerede Belediyesi tarafından, Ankara 1 No'lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne karar alıp gönderilirken, kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından imar planları onaylandı.

Gerede Yukarı Arasta imar planı onaylandı!

Gerede Belediyesi tarafından, Ankara 1 No' lu Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü' ne karar alıp gönderilirken, kurul tarafından yapılan incelemelerin ardından imar planları onaylandı.

Gerede Malmüdürlüğü'nden 49 yıllığına kiralık 648 dönüm arazi!

Gerede Malmüdürlüğü Yeşilvadi Köyü’nde 648 bin 168 metrekare yüzölçümüne sahip olan bir tarlanın 49 yıllığına üst kullanım hakkını vermek üzere ihale düzenledi. Taşınmazın rayi&

Gerede Belediyesi konut yaptıracak!

Gerede Belediyesi kentsel dönüşüm kapsamında Demirciler Mahallesi'ne konut yaptıracak

Perakende güneşi ödülleri belli oldu!

Perakende Güneşi Ödülleri Balosu'nda emeğiyle, yüreğiyle, başarısıyla sektörü aydınlatanlar ödüllendirildi

gerede arasta ne zaman tamamlanacak Haberi

gerede arasta ne zaman tamamlanacak

Bolu'nun Gerede ilçesi Kitirler Mahallesi arasta bölgesinde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış atıl şekilde bulunan dükkânlar ve Kültür sitesi yıkılarak yerine şehir siluetine uygun tarihi görünümlü toplam 2 bin 139 metrekare inşaat alanında bulunan arasta projesinde çalışmalar devam ediyor. Köroğlu Gazetesi'nde yer alan proje kapsamında; havaların mevsim normallerinin üstünde seyretmesi ve kurak gitmesi sebebiyle çalışılmayan aylar döneminde de çalışmalar durmaksızın sürdürülüyor. Binanın çatısı kapandı, dış cephenin sıvanması ile birlikte binanın içinde de ahşap doğrama kapılar, pencereler ve tavan başta olmak üzere sıva ve rötuş çalışmaları devam ediyor.

Söz konusu proje tamamlandığında içerisinde; 12 adet dükkân, 6 adet ofis, 1adet kafeterya, 1 adet restoran, millet kıraathanesi, hanımlar lokali, yöresel ürün pazarı ve el sanatları ürün satış dükkânlarının yer alacağı proje...