03 / 05 / 2024

gerede bolu arsa

gerede bolu arsa

Bolu Gerede'de kat karşılığı inşaat yapılacak, ihale 27 Eylül 2012 tarihinde gerçekleşecek

İki şehirde satılık arsa, arazi ve kargir bina!

Bolu ve Amasya'da yer alan arsa, arazi ile kargir bina satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 3 Mayıs ve 7 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Düzce ve Bolu'da 13 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa ve iş yeri alacaklara müjde! 

Cumayeri Belediyesi ve Bolu İl Özel İdaresi gayrimenkul satıyor. Söz konusu satışlarla ilgili tüm detaylar tek tek açıklandı. İşte satış fiyatları ve ihale tarihleri. 

İki şehirdeki iki arsa ve kargir bina satışa çıktı!

Düzce ve Bolu'da yer alan arsa ile kargir bina satışa çıkarıldı. Bina ile arsaların satış ihaleleri Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak.

3 ildeki 24 adet yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satışta! Milli Emlak ihale Nisan 2024! 

Bolu, Ankara ve Tekirdağ'da yer alan 24 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor. Peki 3 ildeki arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? 

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Bolu Göynük'te 7 adet arazi ile 1 adet arsa yüzde 20 indirimle satılıyor!

Bolu Göynük Milli Emlak, Bolu ili, Göynük ilçesinde yer alan 7 adet arazi ile 1 adet arsayı peşinde yüzde 20 indirim veya 8 ay taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Bolu Göynük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

TOKİ Bolu Gerede 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 236 konutluk yeni proje geliyor!

Yeni konut projesi yatırımlarını sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bolu projesi için yeni tarih belli oldu. İşte detaylar...

Bolu Belediyesi 21 bin 148 metrekarelik arsa satacak!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez Paşaköy Mahallesi'nde yer alan arsayı 130 milyon 65 bin 858 TL bedelle satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Temmuz 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

Milli Emlak o ilde konut alanı imarlı arsa satıyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi yarın saat 10:50'da gerçekleştirilecek. 

Milli Emlak o şehirde öyle bir arsa fırsatı açıkladı ki... Duyan inanamadı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu ili, Gerede ilçesi Kabiller Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

gerede bolu arsa Haberi

gerede bolu arsa

Gerede Belediye Başkanlığından:

Madde 1. İhale Konusu İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı;

Şehir imar planımızda belediye hizmet alanı olarak ayrılan Kitirler mahallesi 60 ada 5 parsel üzerine, Belediyemizce hazırlanan mimari uygulama projesi ve teknik şartnameye uygun olarak, bodrum + 3 normal kat + çatı katından oluşan, toplam 3386 m2 miktarlı Belediye Hizmet binasının yapımına karşılık, şehir imar planımızda konut+işyeri alanı olarak ayrılan 13659 m2 miktarlı Demirciler mahallesi 741 ada 8 nolu parsel üzerine ve ticaret alanı olarak ayrılan 2423 m2 miktarlı 741 ada 9 nolu parsel üzerine, Belediyemizden alınan imar durumuna uygun olmak şartıyla, istekleri doğrultusunda yaptıracakları mimari projeye göre belirlenen sayıda konut ve işyeri inşaatının yapımı, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/A maddesine göre kapalı teklif usulü ile kat karşılığı...