27 / 04 / 2024

gerede de otopark sorunu ne zaman çözülecek

gerede de otopark sorunu ne zaman çözülecek

Gerede'nin en önemli sorunlarından biri olan otopark sorunu çözüme kavuşuyor. Otopark sorununun çözümü geçtiğimiz ay yapılan Meclis toplantısında görüşülerek karara bağlandı.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

TOKİ Bolu projesi geliyor! 236 yeni konut için tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Bolu 2023 projesi tarih belli oldu. Proje kapsamında Gerede'de 236 yeni konut inşa edilecek.

Araç sahipleri dikkat! Çekilen araçların hem çekici hem de otopark ücretlerine büyük zam geldi!

Bugün yapılan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında Yediemin Otoparkları için fiyatlar artırıldı. Peki resmi olarak çekilerek, yediemin otoparklarında götürülen araçlar için uygulanacak fiyatlar ne kadar arttı?

İTÜ otoparklarına yüzde 300 zam! Büyük tepki topladı! İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? 16 Ağustos 2022 fiyat listesi!

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Maçka Kampüsü’nde aylık 750 lira olan otopark ücreti 2 bin 500 liraya yükseltildi. Peki, İTÜ'de otopark ücretleri ne kadar? İşte 16 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Otopark ücretleri yüzde 33 zamlandı! İstanbul, Ankara ve İzmir 17 Haziran 2022 otopark fiyat listesi...

İzmir’de otopark ücretlerine zam geldi! Yüzde 33 zamlı fiyatlar 1 Temmuz itibarıyla uygulanmaya başlayacak. Peki, İstanbul, Ankara ve İzmir'de otopark ücretleri ne kadar? İşte İSPARK, İZELMAN VE ANPARK 17 Haziran 2022 fiyat listesi...

Otopark yönetmeliğinde bir değişiklik daha! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni Otopark Yönetmeliği bugünkü 31868 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte detaylar...

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2022 bugünkü 31868 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolululara ucuz konut müjdesi! 55 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konut ve 9 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

Otopark Yönetmeliği resmen değişti!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021 bugünkü 31635 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki Otopark Yönetmeliği'nde hangi değişiklikler yapıldı?

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021!

Otopark Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik 2021 bugünkü 31635 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

gerede de otopark sorunu ne zaman çözülecek Haberi

gerede de otopark sorunu ne zaman çözülecek

Belediye Başkanı Mustafa Allar yaptığı açıklamada; Gerede'de gün geçtikçe her gün trafiğe yeni araçlar katıldığını, bu sebeple otopark sorunu her geçen gün arttığını belirterek, "Otopark sorununu çözmek amacıyla otopark ihtiyacının yapılacak binalarda çözülmesini hedefledik. Bu kararı aceleye getirmedik. Bildiğiniz üzere öncelikle müteahhitlerle sonra mimar ve mühendislerle istişare ettik. Defalarca toplantılar yaptık, imar sınırları içerisinde kalan 10 mt. ve üzeri olan tüm yollara cephesi olan parseller (Dayıoğlu Mah. Orta Mah. Seviller Mah. Demirciler ve Yeni Mahallemde 1 kat, kat artışı (4 kat imarlı olacak şekilde) yapıldı. Ayrıca; Kitirler Mahallesi ile Kabiller Mahallesinde de 10 mt. ve üzeri olan parsellerde (kottan kat kazanmayan parsellerde) 1 kat, kat artışı yapıldı. Otopark ihtiyacı bina içersinde karşılanarak, otopark ihtiyacının bina içersinde çözümüne yönelik kırmızı...