06 / 05 / 2024

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ek binası

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ek binası

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, fakülteye dönüştürüldü. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi.

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Bolu Gerede Demirciler Mahallesi Riskli Alan Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşaatı başlıyor. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre  Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ile Hekimoğlu Grup İnşaat A.Ş. ve Hime İnşaat A.Ş. ortak girişimi arasında sözleşme imzalandı.

Gerede Belediyesi, Bolu'da arsa satacak! 

Gerede Belediye Başkanlığı, Bolu Gerede'de yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 2 Kasım 2023 tarihinde saat 11.00'de yapılacak.

Bolu Gerede'de satılık arsa fırsatı! Arsa almak isteyenler hemen bakın!

Bolu ili Gerede Belediyesi, Bolu ili, Gerede ilçesi, Demirciler Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Bolu Gerede'de yer alan arsanın büyüklüğü ve fiyatı ne kadar? 

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesine personel alımı yapılacak! Başvuru şartlar ve kadrolar neler?

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. İşte alıma dair merak edilen detaylar!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

NEF'ten eğitime dev destek! Sakarya'da inşa edilecek

Nef, eğitime verdiği desteklerine devam ediyor. Nef, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi'yle imzaladığı protokol dahilinde üniversiteye Yabancı Diller Yüksek Okulu ile Bilim ve Teknoloji Merkezleri inşa edecek.

Milli Emlak Bolu Gerede'deki imarlı arsayı satışa çıkardı! Fiyatına inanamayacaksınız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Bolu  ili Gerede ilçesi, Kabiller Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen ihale 2 Ağustos 2022 tarihinde saat 10:50'de yapılacak.

Dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alınıyor?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, dünyada fahiş kira artışlarına karşı hangi önlemler alındığını anlattı. Peki söz konusu önlemler neler? İşte detaylar...

TOKİ Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bolu'nun Gerede ilçesinde 55 adet konut ve 9 adet dükkanın yer aldığı yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Bolu Gerede'ye 55 konutluk yeni proje!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bolu Gerede'de 55 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede 9 adet dükkana da yer verilecek.

Kovid-19'la gayrimenkul sektöründe neler değişti?

Ankara Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekanı ve Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Harun Tanrıvermiş, koronavirüs salgınının gayrimenkul sektörü, satış ve kira fiyatları ve gelecekte sektörde yaşanabilecek değişikliklerle ilgili bir yazı kaleme aldı. 

Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Konya Organize Sanayi Bölgesi (KOS) ile Necmettin Erbakan Üniversitesi arasında yapılan anlaşma ile Konya OSB’ye Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu kurulacak.

Bolu Gerede Arasta projesi Eylül'de tamamlanacak!

Bolu Gerede'de yer alan metruk haldeki binayı dönüştürme Arasta Projesi'nde çalışmalar devam ediyor. Projenin Eylül ayı gibi tamamlanması hedefleniyor.

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ek binası Haberi

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ek binası

Gerede Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onay verilmesinin ardından fakülteye dönüştürüldü. 

Bolu Olay'da yer alan habere göre; Gerede Uygulamalı Bilimler Fakültesi olarak eğitim veren fakülteye ek bina ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. Gerede Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nce fakülte ek binasının yapım işi için ihale düzenlendi. Kasım ayı içinde gerçekleşen ve 3 firmanın katıldığı ihaleyi Ofter İnşaat Mobilya Turizm Tekstil Ürünleri isimli firma sahip oldu. 

İhaleyi almayı hak kazanan firma tarafından fakülte ek binası yapımı için çalışmalara başlandı. İhale kapsamında; 3361,75 metrekare zemin, 4 kattan oluşan 12 derslik, 4 laboratuvar, yemekhane, kafeterya, kütüphane, internet salonundan oluşan dilatasyon 1 kısmının yapım işi düzenlenecek. İhaleyi alan firma 615 günde işi teslim...