05 / 05 / 2024

Geri Kazanım Sektörü

Geri Kazanım Sektörü

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, ''Geri kazanım'' sektöründe 60 bin kişinin istihdam edildiğini ve bu sektörden ülke ekonomisine 1 milyar lira katkı sağlandığını söyledi

Borsada en çok kazandıran sektör belli oldu

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, güne yüzde 0,12 yükselişle 8.523,74 puandan girdi. Bankacılık endeksi yüzde 0,16 ve holding endeksi yüzde 0,13 artış görüldü. Tüm sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 2,36 ile spor olarak kaydedildi.

Tarım sektöründen tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, tarım sektörü, 16 milyar 627 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ilk yarı ihracatını gerçekleştirdi.

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Platon Geri Kazanım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 240 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Bilal Dai ve Arif Kapanoğlu ortaklığında kuruldu.

Tarım sektöründen 14 milyar 58 milyon dolarlık ihracat!

Tarım sektörü, 14 milyar 58 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak-mayıs ihracatını gerçekleştirdi.

Konut satışları artacak mı? Sektör temsilcileri tek tek açıkladı: Seçimden sonra yüzde 40 artış bekleniyor!

Gayrimenkul sektöründe 3 senedir yaşanan hareketlilik, ilk dört ayda yerini gerilemeye bıraktı. Peki konut fiyatları artacak mı? Uzman isimler tek tek açıkladı.

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tepe Geri Kazanım Bertaraf Atık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Üneş ve Selahattin Demirdaş ortaklığında kuruldu.

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen kontrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Milyonlarca çiftçi, tarım sektörüne ilişkin son dakika verileri ile gelişmeleri de yakından takip ediyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır rakamları buz kestirdi! Siz de hemen konrol edin! 1 Mart 2023 fiyat listesi

Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır... Tek tek açıklandı! O rakamlar buz kestirdi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründeki son dakika gelişmeleri merakla takip ediliyor. Çiftçilere şok! Buğday, arpa, mısır... Tek tek açıklandı! O rakamlar buz kestirdi! 27 Şubat 2023 fiyat listesi...

Çiftçiler şimdi bakın! Buğday, mısır, arpa.. Rakamlar bir bir açıklandı! Duyan buz kesti! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründe yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Çiftçiler şimdi bakın! Buğday, mısır, arpa.. Rakamlar bir bir açıklandı! Duyan buz kesti! 25 Şubat 2023 fiyat listesi

Tarım sektöründen ihracatta ocak rekoru kırıldı! İşte o sektörler…

Tarım sektörü, 2 milyar 875 milyon dolarla tüm zamanların en yüksek ocak ayı ihracatına ulaştı. 2022'de ihracat rekorlarına imza atan tarım sektörü, bu yıla da yükseliş eğilimine devam etti.

Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Kanada’nın 2 sene boyunca yabancıya konut satışını durdurması, Türkiye’de de benzer bir uygulamanın olup olmaması tartışmasını gündeme getirdi. Peki Türkiye’de yabancıya konut satışı kısıtlanacak mı? Sektör ikiye bölündü!

Tarım sektöründen tarihi rekor! Tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatı…

Tarım sektörü, 27 milyar 525 milyon dolar ile tüm zamanların en yüksek ocak-ekim ihracatını gerçekleştirmiş oldu.

Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'nde geri sayım başladı! Gayrimenkul sektörü 7 Kasım'da buluşacak! 

Gayrimenkul sektöründe sürdürülebilirliğin önemi ve aciliyeti Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ev sahipliğinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı desteğiyle 7 Kasım günü İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’nde değerlendirilecek.

Geri Kazanım Sektörü Haberi

Geri Kazanım Sektörü

TBMM Başkanvekili Güldal Mumcu'nun başkanlığında toplanan TBMM Genel Kurulu'nda, 3 milletvekili gündemdışı konuştu. AK Parti İstanbul Milletvekili Nurettin Nebati ve CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle gündemdışı konuşma yaptı. 


Konuşmalara Hükümet adına cevap veren Bayraktar, çevrede bu yılki ana temanın ''yeşil ekonomi sizi kapsıyor mu-'' olduğunu belirterek, yapılan çalışmalar sonucunda ülkede karbondioksit azaltımına gidildiğini kaydetti. 


Bayraktar, herkesin ve gelecek nesillerin sağlıklı bir çevrede yaşama ve doğal kaynaklardan yararlanma hakkına sahip olması için tüm insanlığın tedbir alması gerektiğine dikkati çekerek, sanayicilerin çevreye duyarlı üretim yapmasının önemine işaret etti. 


''Çevrenin korunması kapsamında yapılacak bir birim ile iki birim fayda temin edilmektedir'' diyen Bayraktar, Türkiye'nin sahip olduğu sosyoekonomik dinamizm ve kalkınmaya paralel olarak çevre konusunda mevzuat ve uygulama değişikliği yaşandığını bildirdi. 


Bayraktar,...