26 / 07 / 2024

Germiyan Saatçioğlu röportaj

Germiyan Saatçioğlu röportaj

Türkiye Seramik Federasyonu Genel Sekreteri Germiyan Saatçioğlu Türkiye'de seramik sanayisinin geldiği son nokta ve sorunları anlattı..

Altaylı taraftarlardan Özgür Ekmekçioğlu'na stat tepkisi!

Altaylı taraftarlar, Alsancak Stadı konusunda yaptığı konuşmalar sebebiyle başkan Özgür Ekmekçioğlu'na sosyal medyadan tepki gösterdi.

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Meksan İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Yakacık'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Onur Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Tüfekçioğlu Grup İstanbul’a açılıyor!

53 yıldır konut sektörüne hizmet veren Ankaralı firma Tüfekçioğlu Grup, bilgi birikimi ve tecrübesiyle İstanbul’a açılıyor. Şirket, Tabanlıoğlu Mimarlık işbirliğiyle ‘Verra Suites Beykoz’ adlı konut projesine başladı.

Tüfekçioğlu Grup Ankara’da Verra Cadde projesine imza atıyor!

İnşaat, eğitim ve mobilya sektöründe yaklaşık 53 yıllık deneyime sahip Tüfekçioğlu Grup, Ankara Cebeci’de ‘Verra Cadde’ projesini hayata geçiriyor. Projede teslimlerin 2020 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. 

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsan Külekçioğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Rıfat Öztürk imzasıyla kuruldu.

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yıldız Ekşioğlu İnşaat Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Türker Karahasan, Yusuf Eren Yıldız ve Hızır Onur Ekşioğlu imzasıyla kuruldu.

Can Ekşioğlu: Emlak Yasası’nı umutla bekliyoruz!

Geleneksel ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinin bu yılki konuşmacıları arasında yer alan ERA Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu; hem gayrimenkul danışmalık sektörünü anlattı, hem de kişisel, samimi düşünce ve deneyimlerini paylaştı.

Can Ekşioğlu, SHARE Türkiye’de!

Kişisel gelişim ve networking sohbetlerine ERA Türkiye damgasını vuracak. ‘SHARE Türkiye’ sohbetlerinde hikayesini ve gayrimenkul danışmalık sektörünü anlatacak olan Can Ekşioğlu, etkinlikte kişisel, samimi, gerçek duygu, düşünce ve deneyimlerini paylaşac

Özlem Çerçioğlu'na açılan davanın ilk duruşması yapıldı!

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun belediye başkanlığı döneminde yaptırılan 'Kent Meydanı' yapım işinde "İhaleye fesat karıştırma" iddiasıyla açılan davanın ilk duruşması yapıldı.

Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi!

Gerçekleştirdiği projeler ile 1000'e yakın ailenin ev sahibi olma mutluluğuna ortak olan Ekşioğlu Mert Yapı kentsel dönüşüm projelerine hız verdi. Şirket sektörün güçlü markalarından biri olarak gösteriliyor.

Özlem Çerçioğlu: Aydın'da çevreci binalar inşa edeceğiz!

Aydın'a çevreci binalar İnşa edeceğiz" Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu, Aydın'ın çehresini değiştirecek modern, estetik görünüme sahip çevreci binalar inşa edeceklerini söyledi.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Ekşioğlu City'nin satışları devam ediyor!

İstanbulluları’ın uğrak merkezi, turizm cenneti Karasu’da hayata geçirilen Ekşioğlu City projesi kalite ve lüksü bir araya getirdi Denize sıfır konumda bulunan projenin kendine ait plajı, botanik bahçeleri, sineması bulunuyor.

Germiyan Saatçioğlu röportaj Haberi

Germiyan Saatçioğlu röportaj

Türkiye Seramik Federasyonu Genel Sekreteri Germiyan Saatçioğlu Türkiye'de seramik sanayisinin geldiği son nokta ve sorunlarını verdiği özel röportajda anlattı. 


Türkiye seramik federasyonunun çalışma alanlarından bahseder misiniz ne gibi alanlarda baskın rol durumunda? 


Türkiye Seramik Federasyonu seramik sektöründeki üreticilerin, satıcıların, sanatçıların ve bilim adamlarının bir araya gelerek oluşturduğu bir sivil toplum örgütüdür. Federasyonumuz şemsiyesi altında Seramik Kaplama Malzemeleri Üreticileri Derneği (SERKAP), Seramik Sağlık Gereçleri Üreticileri Derneği (SERSA), Teknik Seramik ve Refrakter Üreticileri Derneği (ŞEREF), Seramik Cam ve Çimento Üreticileri Derneği (ŞERHAM), Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Türk Seramik Derneği (TSD) ve Eskişehir Bilecik ve Kütahya Seramik İş Kümesi (EBK) olmak üzere 7 dernek bulunmaktadır. Federasyonumuz, Seramiğin geniş yelpazeli bir çok alt sektörlerinde faaliyet gösteren üreticilerin birliğini sağlamak, sorunlarını tespit ederek onların giderilmesi...