15 / 05 / 2024

germiyanoğlu anadolu turizm ve otelcilik meslek lisesi ne zaman açılacak

germiyanoğlu anadolu turizm ve otelcilik meslek lisesi ne zaman açılacak

Manisa İl Özel İdaresi tarafından 2 milyon 807 TL' ye ihale edilen Germiyan oğlu Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi inşaatı bütün hızıyla devam ediyor...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Grup Taahhüt Yapı Anonim Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Grup İnşaat Taahhüt İnşaat Malzemeleri Nakliye Pla., Esalko Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Koçaroğlu Yapı Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limit, Özbek Grup Yapı İnşaat ve Trion Yapı İnşaat Mimarlık ortaklığında kuruldu.

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İzaoğlu Emlak Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Hashemıza tarafından kuruldu.

İbrahim Kaboğlu'ndan Turizm Teşvik Yasa Teklifi açıklaması!

CHP İstanbul Milletvekili İbrahim Kaboğlu, Turizm Teşvik Yasa Teklifi ile Türkiye’nin doğal, tarihsel ve kültürel değerlerinin parsel parsel torbaya konulduğunu belirtti. 

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamberoğlu Otomotiv Turizm İnşaat Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Özdemir tarafından kuruldu.

Sanayiciye demir yolu müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Anadolu Ajansı Editör Masası'nda ulaştırma alanında yapılan çalışmaları anlattı. 

Es Çelikoğlu Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Çelikoğlu Seyahat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Samet Çelikoğlu tarafından kuruldu.

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Madaranlıoğlu Otomotiv Turizm Taşımacılık Emlak Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Umut Çavaş tarafından kuruldu. 

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Deniz Turizm Gıda İnşaat ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top ve Duygu Kaçar ortaklığında kuruldu.

Şahmaroğlu Otelcilik Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Şahmaroğlu Otelcilik Turizm Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 150 bin TL sermaye bedeli ile Elman Balayev tarafından kuruldu.

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çayıroğlu Travel Turizm Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

germiyanoğlu anadolu turizm ve otelcilik meslek lisesi ne zaman açılacak Haberi

germiyanoğlu anadolu turizm ve otelcilik meslek lisesi ne zaman açılacak


Manisa İl Özel İdaresi tarafından 2 Milyon 807 TL ihale edilen Germiyanoğlu Anadolu Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi İnşaatı bütün hızıyla devam ediyor.


Manisa’nın ikinci Turizm Lisesi olarak Kula’ya yapılan 3 katlı 24 derslikli olarak inşaa edilen Okulun Turizm Kenti olma yolunda ilerleyen, Avrupa Unesco Jeopark Ağı tarafından Dünya’nın 99. Avrupa’nın 58. Türkiye’nin ise ilk Jeoparkı olarak ilan edilen Kula’nın tarihi ve kültürel mirasına eğitim ile katkı sağlayacağı bildirildi.


Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın "Gelişen teknoloji ile birlikte, her sektörde olduğu gibi turizm sektöründe de ihtiyaçlar sürekli değişim göstermektedir. Sürekli gelişen turizm sektörünün daha da ileri giderek, gündemde kalabilmesi için, sektörün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücünün de yetiştirilmesi gerekmektedir. Bu nitelikli insan gücünü yetiştiren...