23 / 07 / 2024

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesi

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesi

Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Tiacret ve Sanayi A.Ş. geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Kaçak yapılara geçici abonelik hakkı geliyor!

Yapı ruhsatiyesi veya yapı kullanma izni bulunmayan yapılara, dönüşüm ve yenileme uygulamalarına muvafakat verilmesi koşuluyla geçici olarak elektrik, su ve doğal gaz bağlantısı ve aboneliği yapılacak.

Gersan Elektrik sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret sermaye artırımı için SPK'ya başvurdu.

Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Tuzla'da inşa edilen Evora İstanbul'un kısmi geçici kabulü onaylandı.

Emlak vergisi geçici muafiyeti!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm bina ve araziler emlak vergisine tabi tutuluyor. Ancak vergide, bazı geçici ve daimi muaflıklar bulunuyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Arazi vergisi geçici muafiyetleri!

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm arsa ve araziler için sahipleri tarafından vergi ödeniyor. Bazı arsa ve araziler vergiden geçici olarak muaf tutuluyor. Peki, arazi vergisi geçici muafiyetleri nelerdir?

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı!

Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut geçici vergi beyannamesini yayınladı.

Işıklar Enerji HES'in geçici kabulünü yayınladı!

Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Işıklar Enerji ve Yapı Holding A.Ş. HES'in geçici kabulünü yayınladı.

Kağıthane Belediyesi geçici hayvan bakımevini yeniledi!

Sahipsiz yaralı hayvanlara ilk müdahalenin gerçekleştirildiği, kısırlaştırma ve aşılamanın yapıldığı geçici bakımevi, yenilenen yüzüyle tekrar açıldı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ve HAYTAP Başkanı Nesrin Çıtırık da törendeydi.

Gersan Elektrik fiyat hareketlerini yayınladı!

Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. fiyat hareketlerini yayınladı.

Emlak Konut Tuzla 2. Etap geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Emlak Konut Tuzla 2. Etap geçici kabul tutanağı onaylandı.

Emlak vergisi geçici muafiyeti nedir?

29 Temmuz 1970 tarihinde kabul edilen 1319 sayılı Emlak Vergisi kanunu gereğince, kimi mükellefler vergiden geçici olarak muaf tutuluyor. Peki, emlak vergisi geçici muafiyeti nedir? Kimler geçici olarak muaftır?

Geçici müteahhitlik belgesi için istenen evraklar!

Daha çok arsası üzerinde bina inşa etmek isteyenler tarafından talep edilen geçici müteahhitlik belgesi nasıl alınır? Geçici müteahhitlik belgesi için istenen evraklar nelerdir? Geçici müteahhitlik belgesi nereden alınır?

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı!

Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı. Fersan elektrik Ticaret ve Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gersan Elektrik gayrimenkullerinin değerlerini yayınladı.

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesi Haberi

Gersan Elektrik geçici vergi beyannamesi

Gersan Elektrik tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimizin 01.01.2014 - 30.06.2014 dönemine ait geçici vergi beyannamesi ekinde vergi dairesine verilen Gelir Tablosu olup, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiştir.


Dosya için