21 / 07 / 2024

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Gerüstbauunion GMBH tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mis Çıkmazı Sokak 'ta kuruldu.

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Atay Yapı Dış Cephe Mermer Ve Granit İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm'in merkez nakli yapıldı!

Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Salı Pazarı Perakende Mağazacılık Pazarlama Bilgisayar İnşaat Taahhüt Turizm San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılınç İnternational İnşaat Taahhüt Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Kılınç tarafından kuruldu.

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuday Restorasyon İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nosi Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenler'de yapıldı.

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nureller İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultanbeyli'de yapıldı.

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Aslangil Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Otomotiv Tarım Ticari Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı! 

Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mbl Proje Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Danışmanlık Sanayi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı. 

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Emin Aydın Mimarlık İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emin Aydın tarafından kuruldu.

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Mahal İnşaat Taahhüt Gıda Petrol Ürünleri İnşaat Malzemeleri Taşımacılık Ticaret Ve San.Ltd.Şti.'nin merkezi Üsküdar'da yapıldı.

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Nova İnşaat Taahhüt Ve Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı. 

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. H5 İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sancaktepe'de yapıldı.

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kzb Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Büyükçekmece'de yapıldı.

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Haberi

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Gerüstbauunion GMBH tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Ağustos'ta Silivri, Piri Mehmet Paşa Mahallesi, Mis Çıkmazı Sokak'ta kuruldu.


Gerüstbauunion İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; 1) Avrupa Birliği kapsamında iskele inşası görevlerine aracılık 2) her türlü iskele inşası 3) iskele inşası satın almak, satmak ve kiralamak 4) Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 5) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...