03 / 05 / 2024

gesi kavşak düzenlemesi

gesi kavşak düzenlemesi

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Gesi Yeşilyurt Mahallesi içerisinde yer alan ve Kayseri -Sivas yolunun 8. km'de bulunan alanda kavşak, yol düzenleme ve ara yol alanları düzenlemesi yapılacak" dedi.

ÖTV matrahı düzenlemesi artışı bıçak gibi kesti! İşte fiyatı düşen otomobiller

Sıfır araba almayı bekleyen vatandaşların merakla beklediği ÖTV matrah düzenlemesi, 24 Kasım itibarıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Düzenleme sonrası vatandaşlar, otomobillerin yeni fiyatlarını merak ediyor. İşte tüm detaylar...

Maaşlara zam vergilerde artış düzenlemesi TBMM'de kabul edildi! Son dakikada evim şirketi düzenlemesi iptal oldu

AK Parti milletvekillerinin imzasını taşıyan, Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun TBMM'de kabul edildi. Tekliften evim şirketlerine 'itibar' ve 'ceza' düzenlemesi son dakikada çıkarıldı.

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Samsun Canik'te yapılan kavşak çalışmaları meclis gündeminde!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun'da yapılan bazı kavşak köprüleri ve bağlantı yollarını meclis gündemine taşıdı.. 

Altındağ İskitler kentsel dönüşüm imar planı askıya çıktı!

Ankara Altındağ İskitler MİA KDGPA I.Etap Kavşak Düzenlemesi 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Kocaeli'ye üç katlı kavşak geliyor!

Derince Otoban Bağlantı Yolu ve Liman Entegrasyonu projesi ile TEM ile limanı bağlayacak olan yolun D-100 kısmında üç katlı kavşak yapılacak. Karayolları projeyi onayladı.

Düden Katlı Kavşak çalışmaları hızla ilerliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına kazandıracağı dev projelerden Düden Katlı Kavşağı çalışmaları hızla devam ediyor. Başkan Menderes Türel’in incelemelerde bulunduğu 3 katlı kavşak kademe kademe ulaşıma açılacak.

İzmir'in en uzun tüneli için 110 milyonluk ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca ile Bornova’yı birbirine bağlayacak olan 7 kilometre uzunluğundaki 6 şeritli yeni yol projesinin yol ve kavşak düzenlemesi ile 2.5 kilometrelik tünel ihalelerini tamamladı.

Denizli Merkezefendi'de kavşak düzenlemesi yapılıyor!

Denizli Merkezefendi'deki Servergazi Mahallesi kavşağı yenileniyor. 204 ila 205 sokağın kesiştiği noktadaki kavşak düzenleniyor.

Trabzon Pazarkapı'ya dönel kavşak geliyor!

Pazarkapı’da inşa edilecek olan akıllı dönel kavşak için yapım ihalesinin 6 Şubat’ta gerçekleştirileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “Trabzon’da trafik sorunu yaşanan tüm bölgeleri teker teker çözüme kavuşturacağız” dedi.

Malatya Çarmuzu'da kavşak düzenleme çalışmaları başladı!

Yol çalışmalarına ağırlık veren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuzey Kuşak Yoluna bağlanan Çarmuzu bağlantı yolunda kavşak düzenleme çalışmalarına başladı.

Düden Katlı Kavşak Projesi hummalı çalışma!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya ulaşımına büyük rahatlık getirecek Düden Katlı Kavşak Projesi hızla ilerliyor. Yeşilırmak Caddesi’ndeki tünel kazı çalışmalarında 23 metre derinliğe inildi.

gesi kavşak düzenlemesi Haberi

gesi kavşak düzenlemesi

Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç "Şehirlerarası yol statüsünde olan Sivas Devlet yolunda trafik akışının daha güvenli ve seri olması açısından Gesi Yeşilyurt Mahallesi içerisinde yer alan ve Kayseri -Sivas yolunun 8. km'de bulunan alanda kavşak, yol düzenleme ve ara yol alanları düzenlemesi yapılacak" dedi. 

Kayseri-Sivas Devlet Yolunun 8. 

km'de yolun Yeşilyurt Mahallesinde yer alan alanda trafik akışının zorlaştığını hatırlatan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi Meclisinin 5 Ocak 2015 tarihli toplantısının 28 maddesine istinaden bu alanda imar planında değişiklik yapılarak uluslar arası trafik kurallarına göre yeniden düzenlendiğini kaydetti. Yeşilyurt Kavşağının kuzeybatı yönüne kaydırılarak yeniden planlanması ile yolun yeniden şekillendirileceğim ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi: "Melikgazi Belediyesinin öncelikleri arasında ulaşım çok önemlidir. 

Çünkü bireye hizmet götürmenin ilk...