20 / 05 / 2024

Geva Binyamin yeni konut

Geva Binyamin yeni konut

İsrail'in Geva Binyamin (Adam) Yahudi yerleşim biriminde 400 yeni konut hayata geçirmeyi planladığı belirtildi. 

İsrail'den Geva Binyamin'e 400 yeni konut planı!

İsrail'in Geva Binyamin (Adam) Yahudi yerleşim biriminde 400 yeni konut hayata geçirmeyi planladığı belirtildi. 

İsrail, Ürdün Vadisi'nde 3 yeni yerleşim birimi kuracak!

İsrail, Binyamin Netanyahu lideerliğinde Ürdün Vadisi'nde üç yeni Yahudi yerleşim birimi kurmayı planlıyor. Kurulacak bölgede 10 bin Yahudi iskan edilecek.

Batı Şeria'da yeni Yahudi yerleşim inşaatı bütçesi onaylandı!

İsrail hükümeti, Batı Şeria'daki yeni Yahudi yerleşim birimi inşaatı için 17 milyon dolar tahsis edilmesini onayladı. Yerleşim yeri için ayrılan bütçenin "Binyamin Bölgesel Meclisi"ne teslim edileceği belirtildi...

Van Gevaş'ın yeni hizmet binası açıldı!

İstanbul Esenyurt Belediyesi tarafından Van’ın Gevaş ilçesinde yaptırılan belediye binası törenle hizmete açıldı. 4 ay önce temeli atılan ve 1 milyon liraya mal olan binanın yapılan açılış törenine Van Valisi İbrahim Taşyapan'da katıldı.

İsrail'in Kudüs'te yeni yerleşim birimi inşası kararı!

ABD yönetimi, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun Doğu Kudüs' te bin 60 yeni yerleşim birimi inşaatına onay verdiğine dair haberlerden " derin kaygı " duyduğunu belirtti...

Netenyahu'ya yeni rezidans yapımı onaylandı!

İsrail Bakanlar Kurulu, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu için başbakanlık konutu olarak kullanmak üzere yeni bir rezidans yapımı ve uçak alımı yönünde yapılan teklifi onayladı.

Malatya'nın kentsel dönüşümüne yeni komisyon

Malatya'da Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni bir komisyon oluşturuldu.

Beşikçiler'e yeni plaza

1983 yılında kurulan Beşikçiler Otomotiv, bayiliğini yaptığı DFM, Proton ve GAZ markaları ile E-5 Gülsuyu kavşağındaki yeni binasında hizmete başladı.

Skil'den yeni Masters serisi

Elektrikli el aletleri üreticisi Skil, profesyoneller için tasarladığı, kullanıcılarına sağlamlık, performans ve değerin birlikteliğini sunan yeni serisi Skil Masters'ı piyasaya sunuyor

Kale'den 3 yeni ürün

Kale Kapı Pencere Sistemleri, 12 - 15 Mart tarihleri arasında düzenlenen 10. Uluslararası İstanbul Pencere 2009 Fuarı'nda yeni ürünlerini sergileyecek.

FiYaka'dan metrekaresi 800 TL'lik yedi yeni proje

FiYapı, bu yıl Fiyaka markasıyla metrekaresi ortalama 800 TL olacak yedi yeni ekonomik konut projesinin lansmanını yapacak.

Ağaoğlu My World'de yeni kampanya!

Ağaoğlu, inşaatı biten ve oturulmaya hazır halde bulunan Ataşehir'deki My World için yeni bir kampanya başlatıyor.

Eczacıbaşı 400 milyon dolara yeni fabrika açıyor

Eczacıbaşı CEO'su Erdal Karamercan ve İpek Kağıt Genel Müdürü Sertaç Nişli, yeni yatırımın dört aşamada tamamlanacağını belirterek, "İlk iki aşama eylülde tamamlanır" dedi.

Geva Binyamin yeni konut Haberi

Geva Binyamin yeni konut

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, İsrail Savunma Bakanı Avigdor Lieberman, Twitter hesabı üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımda, "Teröre karşı verilebilecek en iyi cevap, Yahuda ve Samarra'da (Batı Şeria) bir yerleşim yeridir. Dolayısıyla Geva Binyamin (Adam) yerleşim biriminde 400 konut planına başlanılmasına ve gelecek haftalarda planlama komitesi tarafından onaylanmasına karar verdim." dedi.

İsrail ordusu tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kudüs'ün doğusundaki Geva Binyamin Yahudi yerleşim biriminde "bıçaklı saldırıda bulunan" bir Filistinlinin vurularak öldürüldüğü, saldırıda 3 İsraillinin ise yaralandığı belirtildi.