03 / 05 / 2024

geyrimenkul danışamlığı

geyrimenkul danışamlığı

Realty World'ün Türkiye Genel Müdürü Işıkören, global dalganın kendilerine yaradığını ve 2 haftada işlem hacminin yüzde 20 arttığını belirterek, "Ancak mülk sahiplerinde fiyat düşürmeye mecbur kalmanın endişesi başladı" dedi ..

Peker GYO'dan Çamlıca projesi açıklaması! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çamlıca projesi ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Şirket, proje geliştirme çalışmaları doğrultusunda, kentsel dönüşüm kapsamında muafiyet yazılarının Belediye tarafından onaylandığını belirtti. 

Aspa Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Aspa Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıbelli tarafından kuruldu.

Aspa Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Aspa Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Çamlıbelli tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'dan Çamlıca'ya 1.230 konutluk yeni proje!

Emlak Konut GYO Çamlıca projesi için ÇED süreci başladı. Projede 1.230 konut ve 40 adet ticari alan yer alacak. İşte detaylar...

Peker GYO'dan Çamlıca arsasına ilişkin açıklama!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasıyla ilgili parsel tevhidine ve 11 milyon 748 bin 240 TL'ye ilave arsa alımına ilişkin işlemler tamamlandı. 

Peker GYO'dan Çamlıca arsası açıklaması!

Peker GYO'nun Çamlıca arsasına komşu 652,69 metrekare alanın, arsaya tevhidine ilişkin Yönetim Kurulu tarafından alınan kararı açıkladı.

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tour For Cure Turizm Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Huri Çamlı ve T.Abdelrahman A.Elsayed Otıfy ortaklığında kuruldu.

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona gelindi!

Küçük Çamlıca TV-Radyo Kulesi inşaatında sona yaklaşıldı. 2016'dan beri inşaat çalışmaları devam eden projenin yıl sonunda tamamlanması planlanıyor. 

Ant Yapı'dan Çamlıca'ya Antwell projesi geliyor! Yeni Proje!

Ant Yapı imzası taşıyan "Antwell Sağlık Rezidansı" Çamlıca'da Koç İş Merkezi'nin yanında inşa ediliyor. Çamlıca Antwell projesinin 2018 yılına kadar satışa çıkması planlanıyor.

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamlı Yönetim Danışmanlık İnşaat Petrol Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Çamlı tarafından kuruldu.

Çamlıca Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Çamlıca Danışmanlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ahmet Ekrem Likos tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Çamlıca Camii inşaatına fikir!

Yüzde 80'i tamamlanan Çamlıca Camii'nde incelemelerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ziyaretinde detaylara dikkat çekti. Çamlıca Camisi Yaptırma Derneği Başkanı Ergin Külünk, ziyaret hakkında bilgi verdi.

Çamlıca Camisi'ne özel aydınlatma hazırlanıyor!

İnşaatı devam eden Çamlıca Camisi'nin aydınlatma sistemleri yapılıyor. İstanbul'un en hakim tepesinde inşa edilen camiye, dışarıdan kurulacak özel ışık sistemiyle özel aydınlatma yapılıyor.

geyrimenkul danışamlığı Haberi

geyrimenkul danışamlığı

 




Geçtiğimiz aylarda Türkiye lisansını Garanti Koza'nın satın aldığı ABD merkezli gayrimenkul danışmanlık şirketi Realty World, son iki haftada işlem hacmini yüzde 20 artırdı. Şirketin Genel Müdürü Hilmi Işıkören, bu durumu, dış piyasalarda yaşanan krizin Türkiye'ye etkileri konusunda endişeler taşıyanların gayrimenkulde bekleme potasından çıkıp alım hareketini başlatmasına bağlıyor. "Faizlerin düşmesini bekleyenler bunun zora girdiğini...