28 / 04 / 2024

GGG Güvençoğlu

GGG Güvençoğlu

GGG Güvençoğlu aile şirketi Antalya’da bir yatırıma daha imza attı ve görkemli bir açılışla GGG Elektronik ve Teknoloji mağazası hizmete girdi

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu Elektrik Orman Ürünleri Palet Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Osman Demir tarafından kuruldu.

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Silivri'de İsa Demir ve Kemal Gümüş ortaklığında kuruldu.

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşoğlu Dış Ticaret Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serhat Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu: İzmirli depremzedeler kira yardımı istiyor!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Bin konteyner kentlik plan yaptık ama görünen, o kadar ihtiyaç olmayacak gibi. İnsanların çoğu 'Bize kira yardımını verin biz İzmir'de başka bir eve çıkalım' diyorlar" dedi.

Safranbolu'daki Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı!

Safranbolu'nun ikonu haline gelen Urgancıoğlu Ailesi'nin işlettiği Gökçüoğlu Konağı satışa çıkarıldı...

Mehmet Güllüoğlu: Afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz!

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada "Biz bu planlarla sürdürülebilir, kendi ayakları üzerinde duran, afete dirençli şehirler oluşturmayı hedefliyoruz." dedi.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Mehmet Güllüoğlu: Afet yönetiminde en önemli konu kentsel dönüşüm!

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu yaptığı açıklamada afet yönetiminde en önemli konunun kentsel dönüşüm olduğunu belirtti.

Mehmet Güllüoğlu: Depremler değil, bina öldürür!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı Güllüoğlu, "Depremler değil, bina öldürür diyoruz. O yüzden yapı stokları önemli. Köylerde kerpiç evler, kötü malzeme kullanılmış ve mühendislik almamış evler var." dedi.

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşoğlu İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Dal tarafından kuruldu. 

Lale Güven Emanetoğlu Hilti'nin insan kaynakları direktörü oldu!

Hilti’de yeni bir görev değişikliği gerçekleşti. Lale Güven Emanetoğlu, Hilti Türkiye ve Orta Asya’nın insan kaynakları direktörü oldu. 

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göktaşoğlu Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sedullah Göktaşoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şahan Gökbakar oğlu Deniz Efe adına okul yaptıracak!

Sinemadaki başarısını toplumsal olaylara duyarlılık ve aile hayatında da gösteren Şahan Gökbakar, alkışlanacak bir proje için düğmeye bastı. Ünlü şovmen, oğlu Deniz Efe adına bir okul yaptırmak istiyor..

GGG Güvençoğlu Haberi

GGG Güvençoğlu

Gıda ürünlerinin toptan ve perakende satışı ile ticari hayatına başlayan ve sırasıyla emlak, inşaat, kuyumculuk, bilişim, hukuk bürosu, mali müşavirlik, basın yayın ve turizm hizmet dallarını bünyesine katan GGG Güvençoğlu aile şirketi bir yatırıma daha imza attı. GGG Elektronik ve Teknoloji mağazasını hizmete geçiren Güvençoğlu Ailesi, görkemli bir açılış töreni düzenledi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışa, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ahmet Kumbul, CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Sarı ve İbrahim Güney, yine siyaset ve iş dünyasından yoğun katılımın yanı sıra Halil Güvençoğlu'nun mensubu bulunduğu Antalya İşadamları Derneği'nin Yönetim Kurulu Başkanı Musa Saraç, yönetim kurulu ve dernek üyeleri de...