14 / 05 / 2024

Gherdan Gold Otel nerede

Gherdan Gold Otel nerede

Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ tarafından İstanbul Yolu üzerinde yapılan 180 yataklı Gherdan Gold Otel hizmete girdi. Gherdan Gold Otel projesiyle Konya'nın imajına ve siluetine katkı sağlamak hedefleniyor.

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakırköy Gold Suit Otel Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Keskin tarafından kuruldu...

NASA Group'tan Kırıkkale'ye Gold Hotel ve SPA Restoran!

Türkiye'de ve Kıbrıs'ta büyük firmalara finans desteği sağlayan NASA Group, Kırıkkale'de 3 yıldızlı otel açacak. Gold Hotel ve SPA Restoran'ın tanıtımı gerçekleşti.

Konya Gherdan Gold Otel açıldı!

Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ tarafından İstanbul Yolu üzerinde yapılan 180 yataklı Gherdan Gold Otel hizmete girdi. Gherdan Gold Otel projesiyle Konya'nın imajına ve siluetine katkı sağlamak hedefleniyor.

Caprice Gold Maldivler inşa edilemeyecek!

Müfettişlerin hazırladığı rapora göre Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold Maldivler projesinde akrabası olan şirket yetkilileri dini duyguları istismar etti ve işleyen bir otel varmış gibi reklam vererek tüketicileri bilerek ve isteyerek aldattı.

Park Dedeman Levent Otel'e LEED GOLD sertifikası!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Park Dedeman Levent Otel binasına USGBC (Amerikan Yeşil Binalar Konseyi ) tarafından LEED GOLD sertifikası verildi.

Caprice Gold Maldivler Otel'e 50 bin TL dini istismar cezası verildi!

Fadıl Akgündüz'e ait Caprice Gold Maldivler Otel'e Reklam Kurulu tarafından 'dini duyguları istismar' cezası verildi. Reklam Kurulu, otel reklamlarının durdurulmasını, 50 bin TL para cezası verilmesini kararlaştırdı.

Halal Home Otel Atakent! Fadıl Akgündüz'ün yeni projesi!

Fadıl Akgündüz'ün gizli ortağı olduğu Halal Homehotel Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetim A.Ş. tarafından Halkalı Atakent'te Halal Home Otel projesine başlanacak. Caprice Gold mağdurlarının haklarına karşılık projeden daire teklif ediliyor...

Caprice Gold mağdurlarından helal otel iddiası!

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyledi. Mağdurlar, “Bu bize Fadıl Akgündüz’ün yeni bir oyunu.” dedi

Caprice mağdurları: Fadıl Akgündüz şimdi de helal otel pazarlıyor

Fadıl Akgündüz’ün Caprice Gold adını verdiği devremülkünden daire alıp mağdur olanlar, şimdi de haklarına karşılık kendilerine “helal otel” adlı projeden daire pazarlanmaya çalışıldığını söyleyerek şaşırttı.

Caprice Gold Bayrampaşa'nın inşaatı için soru önergesi verildi!

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Fadıl Akgündüz' ün, son projesi Caprice Gold Otel'i 5 yıldır tamamlayamadığını belirterek, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne soru önergesi verdi...

Fadıl Akgündüz Caprice Gold'u bitiremedi; şirketleri devrediyor!

Fadıl Akgündüz, 3 yılda bitirmesi gereken Caprice Gold Otel’i 5 yılda bitiremeyince 1 milyar lira ceza ile karşı karşıya kaldı... Didim Caprice Otel, 52 villa ve 119 dönüm arsa, Akgündüz’ün yeğeni Fatih Obut’a devredildi.

Caprice Gold Home Otel Halkalı Atakent'te yükselecek!

Jet Fadıl’ın yeni projesinin adı ‘Caprice Gold HomeOtel’. 149 daireden oluşan ve “Yaşamda konfor devrimi-Otelin lüksü evin konforuyla birleşti” sloganıyla anlatılan proje Atakent’te hayata geçiriliyor.

Fadıl Akgündüz Trabzon'da otel yapacak!

Caprice Gold adıyla Bordo-Mavili Kulübe sponsor olmayı hedefleyen ve isim hakkı üzerinde pazarlıklar yapan Akgündüz'ün, Trabzon'da yeni bir otel projesine başlayacağı, denize sıfır 10 dönümlük araziyle ilgili planlamanın sürdüğü öğrenildi.

Gherdan Gold Otel nerede Haberi

Gherdan Gold Otel nerede

Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ tarafından İstanbul Yolu üzerinde yapılan 180 yataklı Gherdan Gold Otel hizmete girdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Kızılkaya İnşaat Mimarlık AŞ yöneticileri otel hakkında bilgi verdi. Toplantıda konuşan Çağlayan Kızılkaya İnşaat Mimarlık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Çağlayan Kızılkaya, 1987 yılından bu yana birçok alışveriş merkezi, iş merkezi, spor tesisleri ve konutları hayata geçirdiklerini belirterek, Gherdan Gold Otel'inde bunlardan biri olduğunu dile getirdi. Gherdan Gold Otel projesiyle Konya'nın imajına ve siluetine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Kızılkaya, "Bu bağlamda tasarlanan proje, şehir içinde ikonik duruşunun yanı sıra, tüm odalarında ayrı ayrı hem yatak bölümü, hem de ofis alanlarının birlikte yer almasıyla, konaklama anlayışını tamamen değiştirmektedir. Ayrıca bünyesinde bulunan lüks restaurant, toplantı-balo salonu, SPA  merkezi, açık...