03 / 05 / 2024

Giovanni Montresor

Giovanni Montresor

İtalya, 15 yıl boyunca sıfır, 2009'da da 4 euroluk vergi beyan eden Veronalı ünlü milyoner Giovanni Montresor'un varlıklarına el koydu. Veronalı iş adamı Giovanni Montresor memleketi Bussolengo'da diktiği gökdelen otelleri gözden kaçtı...

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Reportage Turkey Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Satış Pazarlama Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Giovanni E. Nucerana ve Muhammed Kemal Alamo ortaklığında kuruldu.

Vatikan'da usulsüz gayrimenkul alımı skandalı!

Vatikan'da yargı makamları, bir dönem üst düzey görevleri üstlenen, fakat ismi yolsuzluk skandalında olan Kardinal Giovanni Angelo Becciu dahil 10 kişi için yargılanma kararı verdi. Becciu'nun ismi gayrimenkul alımında bir yolsuzlukla anılıyor.

Unifam Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Unifam Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi, Mario Giovanni Sponza, Franco Sponza, Mario Giovanni Sponza tarafından 450 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Aralık'ta kuruldu.

Giovanni Lauda kimdir?

Giovanni Lauda, Dante Donegani ile birlikte 1992 yılında Milan kökenli bir kuruluş olan ve mimari, iç mimari, tasarım üzerine hizmet veren D&L’yi hayata geçirdi. Giovanni Lauda, Kelebek Mobilya ürünlerini tasarlıyor... Peki Giovanni Lauda kimdir?

Kelebek Mobilya İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda iki ödül aldı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması’nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın imzasını taşıyan “Likena” ve “Exila” serileri, “Oturma Grubu” ve “Yatak Odası” kategorilerinde ödülleri topladı..

Kelebek Mobilya İSMOB 2014'te ödülleri topladı!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014 Tasarım Yarışması'nda, iki ödüle birden layık görüldü. İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda'nın imzasını taşıyan "Likena" ve "Exila" serileri, "Oturma Grubu" ve "Yatak Odası" kategorilerinde ödülleri topladı..

Mövenpick Hotel Istanbul yılbaşı gecesine hazır!

İtalyan Başaşçı Giovanni Terracciano tarafından hazırlanan geleneksel yılbaşı hindisi; iç pilav, kestane, patates, Brüksel lahanası, havuç, kereviz püresi, “gravy” ve yaban mersini sos ile sunuluyor.

İtalya, Giovanni Montresor'un mallarına el koydu!

İtalya, 15 yıl boyunca sıfır, 2009'da da 4 euroluk vergi beyan eden Veronalı ünlü milyoner Giovanni Montresor'un varlıklarına el koydu. Veronalı iş adamı Giovanni Montresor memleketi Bussolengo'da diktiği gökdelen otelleri gözden kaçtı...

Giovanni Boldini'nin tablosu Paris'teki terkedilmiş evden çıktı!

Fransa'nın başkenti Paris'te yaklaşık olarak 100 yıldır sahipsiz duran evden çıkan tablolara 2.1 milyon euro verilip satın alındı

Beyoğlu Belediye binasını Giovanni Barborini inşa etti!

Haşmet Babaoğlu Sabah Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Şişhane'de bir mağaza!" başlıklı yazıyı kaleme aldı... Ne zaman yolum Şişhane'ye düşse...

Giovanni Montresor Haberi

Giovanni Montresor

İtalya, '4 eurom var' diyen milyonerin mallarına el koydu.İtalya, 15 yıl boyunca sıfır, 2009'da da 4 euroluk vergi beyan eden Veronalı ünlü milyoner Giovanni Montresor'un varlıklarına el koydu.


İtalya'nın sayılı zenginlerinden, Veronalı iş adamı Giovanni Montresor memleketi Bussolengo'da diktiği gökdelen otelleri, Venedik'te özel yat limanı ile bir rezidans inşa etmesine rağmen İtalyan maliyesinin gözünden kaçtı. Lüksemburg'da kasa-şirketleri olan Giovanni Montresor, İtalyan maliyesine 2009-2010 yıllarında 10 euro gelir beyan etti. Tam 15 yıl boyunca, vergi beyan etmeyen Montresor, 2009'da elini vicdanına koyup 4 euro beyan etti. Hemen akabinde 2010 yılında ise eşi 1, kendisi 5 euro gelir beyanında bulundular. Metrekaresi 10 euroya aldığı arazilere mucizevi bir şekilde edindiği emlak izni ile gökdelenler diken iş adamı, Temizeller operasyonunda 90'lı yılların ilk yarısında...