29 / 04 / 2024

giresun bulancak toki

giresun bulancak toki

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı.

TOKİ Giresun Bulancak 342 konut ihalesi 28 Temmuz'da!

TOKİ Giresun İli, Bulancak İlçesi, 342 adet konut, 1'er adet cami ve ticaret merkezi inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi 28 Temmuz 2016 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Titanic oteller zinciri Giresun'a geliyor! 447 milyon 750 bin TL'lik yatırım!

Kerasus Turizm, Giresun Bulancak’ta Titanic Port Hotel'i hayata geçirecek. Söz konusu otel projesinin maliyeti 447 milyon 750 bin 46 TL olarak açıklandı.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

Belediye, o ildeki bir bina ile arsasını 8 taksitle satıyor! KDV'den ve emlak vergisinden muaf gayrimenkul!

Giresun Bulancak Milli Emlak, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Bayındır Mahallesinde yer alan bir adet bina ile arsasını 8 taksitle satıyor. Peki Giresun Bulancak'taki gayrimenkulün fiyatı ne kadar? İhalesi ne zaman?

TOKİ Giresun Bulancak 2+1’ler 608 bin TL , 3+1’ler 850 bin TL !

TOKİ'nin Giresun Bulancak projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Bulancak projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Bulancak 2022 sosyal konut projesi...

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 49 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 49 iş yerini satıyor...

Giresun Bulancak Belediyesi'nden satılık 51 iş yeri!

Giresun Bulancak Belediyesi, Giresun ili, Bulancak ilçesi, Güzelyalı Mahallesi'nde yer alan 51 iş yerini satıyor...

TOKİ Giresun 100 kişilik pansiyon ihalesi yarın!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Giresun Bulancak Belediyesi'nin binası yıkıyor!

Giresun Bulancak'a ait eski belediye binası için yıkım çalışmaları bu hafta içerisinde başlıyor. Yeni bina alanında inceleme yapan Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar yeni bina inşaatı hakkında bilgi verdi.

TOKİ'den Giresun'a 100 kişilik pansiyon!

Giresun İli Alucra İlçesi Babapınar Mah (Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi) 100 Kişilik Pansiyon ve 1 Adet Atölye Binası ve Bulancak İlçesi İhsaniye Mah (Gazi Ortaokulu) 16 Derslikli Eğitim Binası İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 27 Nisan'da yapılacak.

TOKİ Giresun Bulancak 2. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Bulancak projesi için başvuru dönemi başladı.

Türkiye'nin dört bir yanı dönüşüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon Araklı'da 118 konut ile Giresun Bulancak'ta 570 konutun yapımına başladıklarını belirtti. Kurum, aynı zamanda Ankara Saraçoğlu projesinin başladığını da belirtti.

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Giresun Bulancak'ın spor salonu ihtiyacı mecliste!

Giresun'un Bulancak ilçesinin spor salonu ihtiyacı meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

giresun bulancak toki Haberi

giresun bulancak toki

Bulancak İlçesinde sınırlı sayıda devam eden TOKİ inşaatı yoğun talep üzerine ikinci etap TOKİ için kooperatif nezdinde çalışmalar başlatıldı. Yine ilk TOKİ için girişimde bulunan Yeni Aydınkent Kooperatifi bu konuda bir çalışma başlatarak 1. TOKİ alanının üstünde bir araziyi satın alarak 2. TOKİ daireleri için üye kaydına başladılar. 


2. Etap TOKİ için aşırı bir talep üzerine başlatılan çalışmaların Bulancak Belediye Başkam Recep Yakar'ın da takibinde olduğu belirtildi. İlk etap TOKİ için büyük çaba sarf eden Yakar "İlçemizde girişimci arkadaşlarımız kooperatif olarak arsa temini yaparak bu çalışmayı başlattılar. Bizde takip ediyoruz. Şartlar oluşup ilk etapta olduğu gibi bize arsa intikal ettiğinde bizde şu an devam eden TOKİ'de olduğu gibi üzerimize düşeni yapacağız" dedi.


Giresun Ekspres Gazetesi