15 / 05 / 2024

Giresun Çaldağ kira yardımı

Giresun Çaldağ kira yardımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun Çaldağ'da yaptığı açıklamada taşınma ve kira yardımlarının yapıldığını belirtti...

Memurlar kira bedellerini karşılayamıyorlar! Milletvekilinden lojman satışına tepki!

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, memurların geçinemediğine değindiği açıklamasında kira bedelleri ve satılan lojmanlar ile ilgili de konuştu. İşte o açıklama... 

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Giresun Çaldağ projesi için düğmeye bastı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek.

Murat Kurum: Giresun Çaldağ'da kira yardımları yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun Çaldağ'da yaptığı açıklamada taşınma ve kira yardımlarının yapıldığını belirtti...

Giresun'da ağır hasarlı evler yıkılacak, kira yardımı yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'daki sel felaketine ilişkin ağır hasar gören, oturulamayacak durumda olan evlerin yıkılacağını, kira ve taşınma yardımının da hızlıca gerçekleştirileceğine vurgu yaptı.

Giresun’da evlerini boşaltanlara kira desteği!

Giresun’da sağanak sonucu 361 bina ile alt ve üst yapıda ağır hasarın oluştuğu selin izleri siliniyor. Selin vurduğu köylerdeki hasar alan evlerini boşaltanlar, güvenli yerlerde sağlanan kira desteği ile yeni yaşamlarını kuruyor.

Ata GYO'dan kira açıklaması!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli, Ordu, Giresun, Adana ve Kırklareli'de yer alan gayrimenkullerinin kira bedellerini belirledi ve kira süresini uzattı...

TOKİ'den Giresun'da 480 TL taksitle ev fırsatı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "Giresun'da da projelerimiz var, vatandaşlarımız 480 lira taksitle ev alabiliyorlar ve bu evlere erişebiliyorlar. Kira öder gibi hatta kiranın da daha altında bu evlere ulaşabiliyorsunuz" dedi..

Ata GYO döviz bazlı kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Giresun'daki Burger King, Adana'daki Popeyes ve Burger King, Kocaeli'deki Burger King, İstanbul'daki Burger King'in kira sözleşmelerini TL'ye çevirdi...

Reysaş GYO 4 ildeki deposunun kira sözleşmesini 1 ay uzattı!

Reysaş GYO Düzce Merkez, Giresun Tirebolu, Ordu Ünye ve Samsun Terme'de bulunan depolarının kira sözleşmesini 1 ay uzattı.

Giresun'da yap-işlet-devret modeliyle otel yaptırılacak!

Giresun İl Özel İdaresi, Giresun Merkez'de kaba inşaatı tamamlanan 5 yıldızlı otel inşaatının, ince işlerinin yapımı karşılığı uzun süreli kiralama modeliyle ihaleye çıkarıyor. Otelin muhammen kira bedeli 29 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

Giresun'da kentsel dönüşüm kira yardımı aylık 515 lira!

Giresun’da kentsel dönüşümde kira yardımı aylık 515 TL olarak belirlendi. Konuyla ilgili olarak Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre kentsel dönüşüm kira yardımı aylık 515 lira.

Giresun'da taş ocağında heyelan meydana geldi!

Giresun’un Çaldağ köyünde faaliyette bulunan taş ocağında meydana gelen heyelanda iki kişi tonlarca kayanın arasında kaldı.Kamil Peker ve Umut Özdemir ‘i kurtarmak için AKUT, AFAT, UMKE, İtfaiye ve Jandarma adeta zamanla yarıştı...

Giresun Çaldağ kira yardımı Haberi

Giresun Çaldağ kira yardımı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Giresun'da 22 Ağustos'ta yaşanan selden etkilenen merkeze bağlı Çaldağ köyünde incelemelerine devam etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere; Kurum, Çaldağ köyünde sel sularına kapılarak kaybolan Emine ve Davut Akgün'ün yakınlarıyla görüştü, arama kurtarma çalışmalarıyla ilgili AFAD yetkililerinden bilgi aldı.

Selde hasar gören ve riskli olduğu belirlenen yapılarda da incelemelerde bulunan Kurum, köy sakinlerinin sorun ve taleplerini dinledi.

Kurum, köy meydanında buluştuğu vatandaşlara, yıkımı gerçekleştirilecek binalar ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi aktardı. 

Taşınma ve kira yardımlarının yapıldığını hatırlatan Kurum, kimsenin mağdur edilmeyeceğine, el birliği içerisinde sürecin yürütüleceğine dikkat çekti.

Murat Kurum: En geç 1 yıl içerisinde yeni Dereli'yi inşa etmiş...