06 / 05 / 2024

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar tüneli

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar tüneli

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Eğribel Tüneli 2022 yılında tamamlanacak!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar devlet yolu üzerinde yapımı süren Eğribel Tüneli'nin 2022 yılında tamamlanması planalnıyor.

Eğribel Tüneli ikmal ihalesi Eylül sonunda yapılacak!

İç Anadolu'yu Karadeniz Bölgesi'ne bağlayan Sivas-Giresun güzergahındaki 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidi'ne inşa edilen Eğribel Tüneli'nin ikmal ihalesi, eylül ayı sonunda gerçekleştirilecek...

Eğribel Tüneli inşaatının akıbeti meclis gündeminde!

Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel tüneli geçişi inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılacak tünel TBMM'de!

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Eğribel Tüneli'nde son 95 metre!

Giresun'un 82 yıllık hayali olan  Eğribel Tüneli'nde sona gelindi. Karadeniz ile İç Anadolu bölgelerini birbirine bağlayacak tünel, Türkiye'nin en uzun 3'üncü çift tüplü tüneli olacak.

Eğribel Tüneli'nin yol sorunu mecliste!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Giresun'un Dereli ilçesinden Eğribel Tüneli'ne ulaşan yolu TBMM gündemine taşıdı..

Giresun Eğribel Tüneli’nde son 500 metre!

Yapımı devam eden Ovit ve Yeni Zigana Tüneli'nden sonra çift tüpte toplam 11 bin 900 metre uzunluğu ile Türkiye'nin en uzun 3. tüneli olacak olan Giresun'daki Eğribel Tüneli’nde kazı işlemlerinin tamamlanmasına toplam 500 metre kaldı.

Giresun Eğribel Tüneli inşaatında son durum!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğullar, Eğribel Tüneli'nin şantiyesinde incelemelerde bulundu. Vali Sarıfakıoğullar tünelin Eğribel için çok önemli olduğunu söyledi.

Eğribel Tüneli'nin inşaatı meclis gündeminde!

CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli'nin inşaatını meclis gündemine taşıdı. Bektaşoğlu tünel hakkında "Bitim tarihi belli değil ama inşallah bu yıl biter de elli yıldır beklediğimiz hasretle hizmete kavuşmuş oluruz. " dedi.

Eğribel Tüneli'nde ilk ışık 2018'de gözükecek!

Kış aylarında sürücülerin korkulu rüyası olan ve Giresun'u Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçeleriyle İç Anadolu Bölgesi'ne bağlayan 2 bin 200 rakımlı Eğribel Geçidindeki tünel yapım çalışmaları sürüyor.

Eğribel Tüneli inşaatı TBMM gündeminde!

Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu, Eğribel Tüneli ve bağlantı yollarının yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bektaşoğlu sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a iletti..

Giresun Eğribel Tüneli 2018'de tamamlanacak!

Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ''2018 yılında tamamlanması planlanan Eğribel Tüneli'nin daha kısa zamanda hizmete girmesi arzumuzdur'' dedi.

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar tüneli Haberi

Giresun-Dereli-Şebinkarahisar tüneli

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun-Dereli-Şebinkarahisar güzergahında yapılması planlanan tünel projesinin akıbetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tığlı, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.

CHP'li Tığlı, Orta Karadeniz'i önce İç Anadolu Bölgesine sonra da Akdeniz Bölgesine bağlayacak Giresun-Dereli ve Şebinkarahisar güzergahı ile Eğribel Tüneli geçişi inşaatı, Giresun halkının yıllardır beklediği bir yatırımdır'' diye konuştu. 

''Şu anda güzergah boyunca yol çalışmaları tamamen durmuş vaziyette olup buradan ilçelerimize ulaşım bazı yerlerde tek şeritten ve çoğunlukla bzouk bir zemin üzerinde yapılmaktadır'' diyen Tığlı, AKP'li Giresun Milletvekilleri, bürokratları ve valileri her seçim öncesi, buradan siyasi propaganda malzemesi çıkarma gayretinde oldukları için çeşitli açıklamalar yapmakta olsalar da yıllardır bu yolun bitirilmemesi neticesinde perişan olan Giresun halkının sabrı kalmamıştır'' dedi.

CHP'li Tığlı'nın soruları: