08 / 05 / 2024

Giresun Doğankent dükkan teslimi

Giresun Doğankent dükkan teslimi

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Bulancak Belediyesi'nden satılık dükkan!

Giresun İli Bulancak Belediye Başkanlığı, Giresun Bulancak İhsaniye Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 7 Aralık 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Uğurlu Dükkan Home Villaları'na Kovid-19 talebi!

Yemyeşil doğa alanı ve gölü ile büyükşehirlerde yaşayanların kaçış yeri Sapanca’da konumlanan Uğurlu Dükkan Home Villaları, koronavirüs salgını sürecinde kalabalıktan uzak tatil yapmak isteyenlerin ilgi odağı oldu. 

Giresun Doğankent'te yeni yapılar yükseliyor!

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Giresun Doğankent'teki riskli binalar yıkılıyor!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde yaşanan selden en fazla etkilenen ilçelerden Doğankent'te, riskli binalar yıkılarak TOKİ tarafından modern bina ve iş yerleri yapılacak.

Giresun Doğankent'te selden zarar gören konutlar yıkılacak!

Giresun'daki sel felaketinde zarar gören Doğankent'teki 88 daire ve 43 dükkanın bir kısmı yıkılacak...

Dereli, Doğankent ve köylerde 612 bağımsız bölümden oluşan proje tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, selde zarar gören Giresun'un Dereli ve Doğankent ilçeleri ile köylerde inşa edilecek 612 bağımsız bölümden oluşan projeyi tamamladıklarını belirtti. 

Dereli'de selden etkilenen esnaf için 120 dükkan inşa ediliyor!

Giresun'daki selden etkilenen Dereli'de yıkım kararı alınan binalardaki esnafın geçici olarak taşınacağı 120 dükkanın inşaatı başladı...

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Murat Kurum'dan Doğankent'e konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Doğankent'te afetzedelere yönelik olarak "İnşallah 1 yıl geçmeden de yeni dükkanlarınıza, yeni konutlarınıza geçebileceğiniz inşaatlarınız bitmiş, artık orada daha sağlam, daha güvenli yerlerde oturmuş olacaksınız." diye konuştu.

Giresun Doğankent dükkan teslimi Haberi

Giresun Doğankent dükkan teslimi

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, yaptığı açıklamada, Giresun'un Dereli ilçesinde olduğu gibi Doğankent'te de sel felaketinin izlerinin silindiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen konut ve dükkanların inşaatlarının tamamlanmak üzere olduğunu söyleyen Kadir Aydın, "22 Ağustos 2020'de gerçekleşen sel afeti sonrası milletimizin yaralarını sarmak için inşa edilen 156 konut ile 70 dükkanın 1-1,5 ay içerisinde anahtar teslimi planlanmaktadır. Şimdiden ilçemiz, hemşehrilerimiz ve hak sahiplerimiz için hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Devletin tüm imkanlarını seferber ederek vatandaşlarının yanında olduğunu belirten Kadir Aydın, yapılan çalışmalar sonucunda büyük ölçüde afet bölgelerinin yaralarının sarıldığını bildirdi.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim...