05 / 05 / 2024

Giresun Doğankent sel son durum

Giresun Doğankent sel son durum

Giresun'daki sel felaketinde zarar gören Doğankent'teki 88 daire ve 43 dükkanın bir kısmı yıkılacak...

Dereli ilçesindeki sel felaketinin ardından yeniden inşa edilen TOKİ konutları sahiplerine teslim edildi!

Giresun'da 22 Ağustos 2020 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından tekrar inşa edilen konut, iş yerleri ve kamu binalarıyla Dereli ilçesi modern bir görünüme kavuştu. İnşa edilen konut ve iş yerleri sahiplerine teslim edildi.

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğankent Yapı Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Medet Doğan ve Oktay Var ortaklığında kuruldu.

Dolar rekor seviyeye ulaşıyor! Selçuk Geçer'den çarpıcı tahmin: 1 dolar 40 lira olacak!

Türkiye'de dolar kuru hızlı bir yükseliş trendine girerek tarihi zirvelere doğru ilerliyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer'in yeni açıklamaları, yatırımcıları tedirgin ediyor. Geçer'in tahminlerine göre dolar kurunun 38 ile 40 TL arasına ulaşabileceği belirtiliyor.

Selçuk Geçer 'Dolar 30 lirayı geçer' diyerek tarih verdi içler acısı durumu ifşa etti

Türkiye'de doların seyri yıl sonuna kadar ne olur, geçen sene 7 liradan 9 liraya oradan da 18 liraya fırlayan dolar 2022 yılının sonunda kaç lirayı görecek. Ekonomist Selçuk Geçer, doların önümüzdeki günlerde yeni zirvelere doğru yol alacağını açıkladı.

Doları adım adım bilen adam Selçuk Geçer doların için kritik tarihi açıkladı! Dolar yatırımcısı dikkat

Dolar yeni bir rekora doğru koşuyor. Öngörüleri ile yatırımcılara yol gösteren Selçuk Ger ise o tarihe dikkat çekti. İşte detaylar...

TOKİ'den Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları'nın teslim edilmediği iddiaları ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Giresun Dereli-Doğankent Afet Konutları teslim edildi!

Giresun Dereli'de; Dereli-Doğankent Afet Konutları, İşyerleri ve Altyapı Yatırımları Açılış Töreni gerçekleştirildi. Törende CumhurbaşkanıRecep Tayyip Erdoğan, hak konutlarını evlerini teslim etti.

Giresun Dereli'deki sel konutlarının kurası çekildi!

Giresun Dereli'de Ağustos 2020'de meydana gelen sel nedeniyle hasar gören ve sonrasında yeniden inşa edilen konut ve işyerleri için kura çekimi gerçekleşti. 

Giresun Dereli'deki afet konutları dere yatağına yakın inşa edildi!

Giresun’da geçtiğimiz sene meydana gelen sel felaketinden sonra Dereli'de başlatılan afet konutları da dere yatağının yakınında inşa edildi.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

Giresun sel konutları yıl sonuna kadar teslim edilecek!

Giresun'da inşa edilen sel konutlarına yönelik açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,  sel konutlarının yıl sonu itibarıyla teslim edileceğini dile getirdi. 

Giresun Dereli'deki konutların yapımı tamamlandı!

Geçtiğimiz sene Giresun'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle kentte çok sayıda ev yıkılmış vatandaşlar evsiz kalmıştı. TOKİ tarafından inşa edilen konutların yapımı büyük oranda tamamlandı. 

Giresun Doğankent sel son durum Haberi

Giresun Doğankent sel son durum

Giresun'daki sel felaketinde zarar gören Doğankent'te yaşanan olumsuzlukların giderilmesi için çalışmalar devam ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ilçede 22 Ağustos Cumartesi günü başlayan yağış ve ardından yaşanan taşkınla zarar gören iş yerlerinde temizlik ve onarım çalışmalarını tamamlayan esnaf, yeniden faaliyete başladı.

Sel felaketi sonrası yıkım kararı alınan binalarda da vatandaşlar ve iş yeri sahipleri eşyalarını boşaltmaya başladı. Bölgede bulunan esnaf için geçici dükkanlar hazırlanıyor.

İlçede yıkım kararı olan birçok kamu binasının da yıkımları yapıldı. Toprak kayması ve göçük yaşanan mahalle ve köy yollarında ise çalışmalar devam ediyor. 

Doğankent Belediye Başkanı Rüşan Özden, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, ilçenin 22 Ağustos gecesi büyük bir sel felaketi yaşadığını belirtti.

İlçe merkezinde çarşının yarısının rüsubatla dolduğunu dile getiren  Özden, mahalle ve köylere ulaştıklarında sel felaketinin ne kadar büyük olduğunu...