07 / 05 / 2024

Giresun Eynesil hastane inşaatı

Giresun Eynesil hastane inşaatı

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Giresun Eynesil'de yapılacak devlet hastanesi ihalesi mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi ihalesine ve fesih işlemi meclis gündemine taşındı. CHPli Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun'da arazi tartışması: 1 ölü!

Giresun Eynesil  Kıran Mahallesi'nde arazi anlaşmazlığından dolayı çıkan tartışmada bir kişi tabancayla vurularak öldürüldü.

Giresun Eynesil'e yapılacak devlet hastanesi inşaatı mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun Espiye Devlet Hastanesi açıldı!

Giresun Espiye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. TOKİ tarafından geçici kabulü yapılan Hastane Binası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafmdan Kamu Hastaneleri Kurumuna tahsis edildi.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Giresun'daki hastane inşaatlarında son durum!

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında son aşamaya gelindi.

Giresun Espiye Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında son aşamaya gelindi. Hastane inşaatının, Şubat sonuna kadar geçici kabullerinin yapılıp sağlık hizmeti vermeye başlayacağını kaydettiler.

Giresun'a 350 yataklı hastane yapılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Canikli, 2 ay içerisinde 350 yataklı hastanemizin temelini atacaklarını söyledi.

Giresun Eynesil'de 1 milyon 326 bin 555 TL'ye satılık fındık bahçesi!

Giresun İl Eynesil İlçesi'nde yer alan 3.950.18 metrekare yüzölçümüne sahip olan fındık bahçesi Görele İcra Dairesi tarafından 16 Aralık 2014 günü saat 10:00 ile 10:10 arası ihale ediliyor.

Acıbadem, Taksim'de hastane yapacak!

Acıbadem, şirketin büyüme stratejisine paralel olarak İstanbul/Taksim'de yeni bir hastane projesi için görüşmelere başlandığını açıkladı

Giresun'daki HES inşaatında heyelan: 4 işçi öldü!

Giresun'un Dereli ilçesine bağlı Kızıltaş köyünde yapımı süren hidroelektrik santrali (HES) inşaatında göçük meydana geldi

Giresun Eynesil hastane inşaatı Haberi

Giresun Eynesil hastane inşaatı

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumuna ve planlanan hizmet birimlerine ilişkin soru önergesi hazırladı. Tığlı, sorusunun Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı'nın soruları:
1- Eynesil İlçesi Devlet Hastanesi ne aşamadadır?
2- Hastanenin kaç yatakta, hangi bölümlerde hizmet vermesi planlanmaktadır?
3- Sözleşme şartları yerine getirilmiş midir? Ne zaman tamamlanması öngörülmektedir? Niçin hala bitirilmemiştir?
4- Bitirilme oranı ve yüklenici firmaya bu güne kadar yapılan ödeme ne kadardır?