03 / 05 / 2024

Giresun güce başvurusu

Giresun güce başvurusu

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan TOKİ Giresun Güce Konutları toplamda 104 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak.

Green Card başvurusu için son gün! Green Card başvuruları ne zaman bitecek?

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) çalışma ve yaşama hakkı elde etmek isteyenlerin Green Card başvurusu için son gün. 2024 Green Card başvurusunda bulunmak isteyen birçok kişi, başvuruların nasıl yapılacağını merak ediyor.

Türkiye'de de faaliyet gösteren teknoloji devi iflas başvurusu yaptı

Android tabanlı cep telefonu üretiminin öncülerinden gösterilen Almanya merkezli dev teknoloji şirketi Gigaset iflas başvurusu yaptı. İşte tüm detaylar... 

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlığına Personel Alımı Başladı: JSGA 770 Başvurusu Nasıl Yapılır?

2023'te Jandarma personel alımı yapılacağı haberi geldi. JSGA 770 personel başvurusu hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Jandarma Genel Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Komutanlığı için 770 askeri personel alımı yapılacak. Resmi Gazete ‘de yayınlanan ilan sonra başvuru alımları başladı. 

Gıda yardımı başvurusu nereye yapılır? Erzak kolisi başvurusu nasıl yapılır? Gıda yardımı nereden alabilirim?

Gıda yardımı başvurusu vatandaşların ilgilendiği konular arasında yer almaktadır. Özellikle gıda yardımı başvurusunun nasıl yapıldığı merakla araştırılıyor. İşte bunlara dair detaylar!

700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır?

Gıda yardımı nasıl alınır, gıda yardımı kimlere verilir, 700 TL gıda yardımı başvurusu nasıl yapılır? sorularının yanıtları aranıyor. İşte o detaylar!

TOKİ Güce orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce orta gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce orta gelir projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce orta gelir grubu projesi için başvurular başladı.

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Giresun Güce alt gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Giresun Güce alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesi için başvurular başladı.

Depremde hasar gören yapılar için iki günde 4 bin 759 itiraz başvurusu!

Elazığ'da meydana gelen depremin sonrasında yapılan hasar tespitine ilişkin, vatandaşların itiraz süreci devam ediyor. Vatandaşlardan hasar gören yapılar için iki günde 4 bin 759 itiraz başvurusu geldi...

Giresun güce başvurusu Haberi

Giresun güce başvurusu

TOKİ Giresun Güce Konutları satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Güce Şubesi’nce kabul edilecek. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.


Toplamda 104 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede 2+1'ler için başvuru bedeli 4 bin TL, 3+1'ler için başvuru bedeli 6 bin TL olarak belirlendi.


Ödeme planı kapsamında 2+1'ler için yüzde 12 peşinde kalanı 180 aya varan vade, yüzde 15 peşinde kalanı 216 ay vade, yüzde 20 peşinde kalanı 240 ay vade sağlanıyor.


3+1'ler için ise yüzde 10 peşinde kalanı 120 ay vade, yüzde 15 peşinde kalanı 156 ay vade ya da yüzde 20 peşinde ise 180 aya kadar vade sağlanıyor.


TOKİ Giresun Güce sözleşme dönemi 11 Temmuz'da başlayacak ve 14 Temmuz'a kadar devam edecek. 


Satış duyurusu için