05 / 05 / 2024

Giresun hastane projeleri

Giresun hastane projeleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Canikli, 2 ay içerisinde 350 yataklı hastanemizin temelini atacaklarını söyledi.

Giresun Millet Bahçesi'nin ihalesi 9 Temmuz'a ertelendi!

Türkiye'nin dört bir yanında yeni millet bahçesi projeleri hayata geçiren TOKİ, Giresun Millet Bahçesi projesinin ihalesini 9 Temmuz 2021 tarihine erteledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Giresun Eynesil için imar projesi hazırlanıyor!

Giresun Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, imar projeleri üzerinde yapılan çalışmaları inceledi.

Adıyaman'a 150 yataklı yeni hastane!

Adıyaman İl Sağlık Müdürü Erdoğan Öz, bölgedeki projeleri ve yatırımları değerlendirdi. Öz, Eski Devlet Hastanesi'nin tüm bloklar yıkıldığını ve yerine 150 yataklı hastane yapılacağını açıkladı. 

Yapımı planlanan 4 hastane!

İstanbul'da dönüşüm, sadece konut alanlarında değil, hastane, okul gibi kamu binalarında da tüm hızıyla sürüyor. Özellikle deprem odaklı kamu dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor. 

Giresun dev projelerle büyüyor!

"Yeni Bulancak hedefimiz için adım adım yürüyoruz" diyen Giresun Bulancak Belediye Başkanı Yakar, sosyal tesisler, toplu konut projeleri, cadde yenilemeleri, atık su tesisleri gibi birçok önemli proje yaptıklarını belirtti.

Giresun Espiye Devlet Hastanesi açıldı!

Giresun Espiye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. TOKİ tarafından geçici kabulü yapılan Hastane Binası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafmdan Kamu Hastaneleri Kurumuna tahsis edildi.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Giresun Otogarı kiralandıktan sonra ihaleye çıkacak!

Giresun’un Görele İlçesi Belediye Başkanı Tolga Erener’den ilçede, ilde ve çevre ilçelerde görev yapan ulusal ve yerel basın mensuplarıyla İftar yemeğinde bir araya geldi. Erener, ilçedeki projeleri ve yatırımları anlattı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

Türkiye Müteahhitler Birliği 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı!

TMB, 2016 yılı ilk çeyrek analizini açıkladı. Raporda, “Devam eden entegre sağlık yerleşkeleri ve hastane projeleri ile kentsel dönüşüm süreci ve konut satışlarının iç piyasaya canlılık katmaya devam edeceği değerlendirilmektedir” denildi.

Giresun'daki hastane inşaatlarında son durum!

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında son aşamaya gelindi.

Giresun hastane projeleri Haberi

Giresun hastane projeleri

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Türkiye Selüloz ve Kağıt Fabrikaları A.Ş (SEKA) eski arazisi üzerine TOKİ tarafından yapılacak olan konutların temel atma törenine katılan Bakan Canikli, "Eğer bu arsa TOKİ tarafından alınıp hizmete dönüştürülmeseydi, burası tam bir rant alanına çevrilecekti" dedi.


Küçük bir Giresun’un, modern çağdaş, Giresun şehrinin minyatürünün buraya kurulacağını belirten Canikli, "Bu arsanın TOKİ tarafından alınmasından sonra bazı spekülasyonlar ve tartışmalar yaşandı. Daha önce devletin burayı ucuza sattığı, TOKİ’nin tekrar pahalı aldığı gibi çok ciddi tartışmalar yaşandı. Buradan çok net ifade ediyorum eğer bu arsa TOKİ tarafından da alınıp bu şekilde hizmete dönüştürülmemiş olsaydı burası tam bir rant alanına çevrilecekti. En az 4 bin, 4 bin 500...