06 / 05 / 2024

Giresun İnönü caddesi

Giresun İnönü caddesi

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Martı GYO şirket merkezi taşındı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi merkezi Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han N46/3 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul adresine taşındı.

Çanakkale'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Cevatpaşa Mahallesi'ne bağlı İnönü Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı 18 daireli kargir apartman ihale ile satılıyor..

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Kocaeli Pembe Köşk'te restorasyon başlıyor!

İzmit İnönü Caddesi’ndeki 50.Yıl Ortaokulu’nun hemen arka tarafında yer alan Pembe Köşk için Büyükşehir Belediyesi, restorasyon için ön çalışma yaptı. Köşk, mimari özelliklere de önem verilerek yeniden restore edilecek...

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

İzmit Kültür Tepesi cephe iyileştirme ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi, kentin Kültür Tepesi İmaret Yokuşu, İnönü Caddesi ve Saray yokuşu’ndaki binaları kapsayan cephe iyileştirme çalışması için ihaleye çıktı.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Aydın Söke'deki 110 yıllık tarihi bina çöktü!

Aydın Söke'de başlatılan inşaat çalışmaları Aydın Caddesi’nde yer alan 110 yıllık tarihi binayı çökertti. Göçükte herhangi bir can kaybı ve yaralanma olmadı.

Yenimahalle'ye BELMEK geliyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin en büyük yerel mesleki eğitim kurslarına bir yenisini daha ekliyor. Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde inşa edilecek BELMEK binası, Başkent’in 155 ayrı noktasındaki BELMEK’lerin en büyüğü olacak.

Giresun İnönü caddesi Haberi

Giresun İnönü caddesi


Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı.


Çalışmaları yerinde inceleyen, çevre sakinleri ve esnaflara bilgi veren Belediye Başkanı Kerim Aksu, Sagae Caddesi ile Yeniyol’un geçen yıl tamamlandığını hatırlattı, “ İnönü Caddesi’nin bir bölümünü tamamlamıştık. Doğalgaz ve diğer kazı çalışmaları tamamlandıktan sonra belediye olarak çalışma yapıyoruz. Mal Pazarı olarak bilinen kavşaktan başlayıp, 72 Evlerin ilerisinde bulunan kavşağa kadar ilk aşamayı tamamlayacağız. Bölgede su kanalları, elektik ve yağmursuyu hatları yenilenecek. Altyapı tamamlandıktan sonra asfalt ve kaldırım düzenlemesi ile çalışmaları tamamlayacağız. İnönü Caddesi’nde, valilik kavşağına kadar olan çalışmaları yaz mevsimi sonuna kadar bitireceğiz“ dedi.


Belediye Başkanı Kerim Aksu, yaklaşık 2 bin metrelik çift yönlü güzergahın yenileneceğini, yol ve kaldırım çalışmalarının ardından peyzaj çalışması yapılacağını sözlerine ekledi.



Giresun...