06 / 05 / 2024

Giresun inşaat temeli heyelan 

Giresun inşaat temeli heyelan 

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun'daki gölet ve barajların inşaat kalitesi TBMM gündeminde!

Giresun'da bulunan bazı gölet ve barajların inşaat kalitesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Giresun Üniversitesi Diş Hekimliği binasının inşaatı 3 yıldır tamamlanamadı!

Giresun Bulancak'ta, yaklaşık 3 yıl önce inşaatı başlayan Diş Hekimliği Fakültesi binası çöplüğe döndü. Yarım kalan 5 katlı binanın maliyeti belli değilken, İYİ Parti Bulancak Gençlik Kolları Başkanı Süleyman Bayrak, konuya tepki gösterdi.

Giresun TOKİ konut inşaatı başladı!

TOKİ; Giresun Dereli'de sel felaketinden büyük zarar gören vatandaşlar için konut inşaat çalışmalarına başladı.

Trabzon'da yaylalardaki 9 kaçak yapının inşaat temeli kapatıldı!

Trabzon Köprübaşı'ndaki yaylalarda bulunan 9 kaçak yapının inşaat temeli doldurularak kapatıldı. İş makineleri yayla ve meralardaki kaçak yapıların yıkımı için bölgede çalışmalar yaptı...

Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatına sıkı takip!

Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğulları, SEKA arazisi üzerinde inşaatı süren Eğitim ve Araştırma Hastanesi inşaatını inceledi.

Giresun Eynesil'e yapılacak devlet hastanesi inşaatı mecliste!

Giresun'un Eynesil ilçesine yapılacak devlet hastanesi inşaatının durumu ve planlanan hizmet birimleri TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Giresun Özel İdaresi Hizmet Binası'nın inşaatına ilişkin 8 soru TBMM'de!

Giresun Teyyaredüzü Mahallesi'nde yapılan yeni İl Özel İdaresi Hizmet Binası inşaatı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Yozgat yeni kapalı otoparkın kaba inşaatı bitti!

Geçen yıl temeli atılan 350 araçlık kapalı otoparkın inşaatında sona gelindi. Otoparkın yıl sonuna kadar hizmete açılması planlanıyor.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı!

2015'te temeli atılan Eskişehir Şehir Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 1 milyar 678 milyon liraya mal olan hastane açılış için gün sayıyor. 

Taksim Cami'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Taksim’de 1,5 yıl önce yapımına başlanılan caminin kaba inşaatı tamamlandı. Temeli 17 Şubat 2017’de atılan caminin ince işçiliği başladı.

Giresun inşaat temeli heyelan  Haberi

Giresun inşaat temeli heyelan 

Giresun'da merkeze bağlı Aksu Mahallesi Mehmet İzmen Caddesi üzerinde meydana gelen bir inşaat temelinde, heyelan meydana geldi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan haber göre, ihbar üzerine bölgeye gelen polis ekipleri çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, Giresun Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevlileri de inşaat alanında incelemeler yaptı. 

AFAD İl Müdürü Halil Topatan, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, bölgede yaşanabilecek olumsuz durumlara karşı
her türlü tedbirin alındığını belirtti. Topatan, heyelan nedeniyle inşaatın yanındaki 4 kişinin yaşadığı tek katlı ev ile bir kişinin yaşadığı 3 katlı apartmanın tedbir amaçlı boşaltıldığını...