26 / 07 / 2024

Giresun mobil hastane

Giresun mobil hastane

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, ''Alt yapı entegre sorunları var. Mesela derin deşarj sistemi uygulanıyor. Onunla ilgili çalışmalar devam ediyor. Atık bertaraf tesisimizin alt yapı çalışmaları var. Giresun’da kanalizasyonu ve yağmur içme suyu hattı olmayan bir tane ev bırakmayacağız.''dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Doğankent'e hastane müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, selden zarar gören Giresun'un Doğankent ilçesinde hastane olmadığına dikkat çekerek, "Buraya bir 'gün hastanesi' inşallah böyle bir hastaneyi de buraya süratle kazandıralım, yapalım istiyorum" dedi.

Türk şirketi Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek!

Türkiye'de mobil hastane sistemleri geliştiren SDI Global LLC AŞ, Romanya'da 13,2 milyon avroluk sahra hastanesi inşa edecek.

Lovent İnşaat'tan Fas'a 55 milyon dolarlık mobil hastane!

Lovent İnşaat yurtdışında değerli projelere imza atmaya devam ediyor. Marita Group'la anlaşma sağlayan firma Fas'ta sağlık hizmetlerinden faydalanamayan yoksul kişiler için mobil hastane kuracak.

Giresun Espiye Devlet Hastanesi açıldı!

Giresun Espiye Devlet Hastanesi yeni binasında hizmet vermeye başladı. TOKİ tarafından geçici kabulü yapılan Hastane Binası, Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafmdan Kamu Hastaneleri Kurumuna tahsis edildi.

Hasan Karahan : Giresun cazibe merkezi haline gelecek!

Aksu Mahallesi'nde yapımı devam eden konut, stadyum ve hastane projeleri tamamlandığında bölgenin, Giresun'un cazibe merkezi haline geleceğini söyleyen Vali Karahan, inşaat imalatlarının ne aşamada olduğu ve konut teslimlerinin ne zaman yapılabileceğini sordu.

Giresun'daki hastane inşaatlarında son durum!

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında son aşamaya gelindi.

Giresun Espiye Devlet Hastanesi'nin inşaatında sona gelindi!

Giresun Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile Espiye Devlet Hastanesi inşaatında son aşamaya gelindi. Hastane inşaatının, Şubat sonuna kadar geçici kabullerinin yapılıp sağlık hizmeti vermeye başlayacağını kaydettiler.

Ankara Etlik Hastane Sağlık Kampüsü için dev tesis kurulacak!

Dünyanın en büyük hastane projeleri arasında yer alan Ankara Etlik Entegre Sağlık Kampüsünde kullanılacak beton için proje alanına yaklaşık 6 milyon liralık yatırımla mobil hazır beton üretim tesisi kurulacak.

Giresun'a 350 yataklı hastane yapılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Canikli, 2 ay içerisinde 350 yataklı hastanemizin temelini atacaklarını söyledi.

Mobil Büfeler hastane acil servislerinde hizmet veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor....

Giresun'da satılık hastane binası! 1 milyon 741 bin TL'ye!

Giresun Belediye Başkanlığı Merkez Hacı Miktat Mahallesi'ndeki 9 katlı betonarme hastane binası ve arsasını satışa çıkardı

Ordu Giresun Havaalanı'nın ismi Recep Tayyip Erdoğan olsun önerisi!

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Servet Şahin, "Ordu ve Giresun'da faaliyetlerini sürdüren yaklaşık yirmi sivil toplum kuruluşunun ortak fikri, şu anda inşaat çalışmaları süren Ordu-Giresun Havaalanı'nın isminin 'Recep Tayyip Erdoğan' olması yön

Giresun Belediyesi'nden satılık arsa! 5 milyon 472 bin TL'ye!

Giresun Belediye Başkanlığı mülkiyeti yer alan Gemilerçekeği (Gedikkaya) Mahallesi 8 bin 826 metrekare arsayı satmak üzere ihale düzenledi

Giresun mobil hastane Haberi

Giresun mobil hastane

Posta Gazetesi yazarı Alev Gürsoy Cimin, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ile hem şehrin değişen yüzünü hem de 15 Temmuz’u konuştu. İşte o haber...


Türkiye 15 Temmuz’u konuşmaya devam ediyor. Siz o korkunç gecede neredeydiniz, duyunca ne hissettiniz?


Ayın 8’inde il dışına çıktık ve 16’sında dönecektim. Tatilimizin son gecesi CNN Türk’te tankları gördüm. Avrupa’nın birçok ülkesinden demokrasi deneyimimiz daha fazla. 2016’da darbe olacağı insanın aklına gelmiyor. Darbe, ekonomiyi, özgürlükleri, hukuku, bağımsız yargıyı her şeyi alaşağı ediyor. Hele demokrasinin nimetiyle seçilmiş bir siyasi olarak demokrasinin yitirilmesinden en büyük kaybı duyacak olanlar bizleriz. Burada olmadığım için o gece telefonla haber aldım. Giresun darbe teşebbüsünü en rahat geçiren şehirlerden biri oldu. Herhangi bir olay olmamasına rağmen halk demokrasi için sokağa çıktı.


‘KUCAKLAŞMAYA İHTİYACIMIZ VAR’



O gece...