15 / 05 / 2024

giresun sigortalı konut sayısı

giresun sigortalı konut sayısı

Sigorta sektörü, Ağustos ayında Giresun, Rize, Samsun ve Trabzon'da meydana gelen sel felaketleri sonrası sigortalılara yaklaşık olarak 200 milyon TL tazminat ödedi.

Deprem sigortalı konut sayısı yüzde 58 arttı!

Konutu depreme karşı güvence altına alan zorunlu deprem sigortası oranı Türkiye genelinde yüzde 58 olurken, sigortalı konut sayısı 11,5 milyonu geçti.

Türkiye’de sigortalı konut sayısı 11 milyon 649 bin oldu! Zorunlu afet sigortası yolda!

Sigorta oranları 2021 yılında ivme kazanarak yüzde 60'a kadar yükselmişti.  Ayrıca DASK, Kahramanmaraş depremleri için bugüne kadar 35 milyar lira ödendiğini duyurdu.

TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun 500 bin konut başvuruları ile ilgili detaylar pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki TOKİ Giresun 500 bin konut başvuruları başladı mı? 

TOKİ Giresun 2023 projesiyle bakın hangi ilçeye kaç konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Giresun 2023 projesi için beklenen tarih geldi. 63 adet konutun yer alacağı proje yarın ihaleye çıkacak.

Depremlerin ardından sigortaya talep katlandı! Zorunlu Deprem Sigortalı konut sayısı 800 bin arttı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Zorunlu Deprem Sigortası bulunan konut sayısı 11 milyon 759 bin adedi geçerken, sigortalılık oranı yüzde 54'ten yüzde 58,7'ye çıktı.

TOKİ Giresun Merkez’de 1.091 ucuz konut inşa edecek!

TOKİ'nin Giresun Merkez projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Merkez projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Merkez 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ Giresun Görele’de 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Giresun Görele projesinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Giresun Görele projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Giresun Görele 2022 sosyal konut projesi...

5 soruda TOKİ Giresun Sosyal Konut Projesi 2022! Giresun ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Giresun projesinde kaç konut inşa edilecek? TOKİ Giresun 2022 hangi ilçelerde yapılacak? TOKİ Giresun 2022 başvurusu..

İstanbullulara deprem şoku! Acilen seferberlik başlatılmalı!

İstanbul'da binlerce can kaybına ve milyarlarca dolar ekonomik zarara yol açan depremin ardından 23 yıl geçmesine rağmen deprem sigortalı konut sayısı istenilen seviyelere ulaşamadı. 1,6 milyon konutun deprem sigortası bulunmuyor. İşte uzman isimlerin dikkat çeken uyarıları...

Sigortalı konut sayısı 10,5 milyona ulaştı!

TSB Başkanı Atilla Benli 2020 senesinde meydana gelen depremler sonrası sigorta sektöründe yaşanan hareketliliği değerlendirdi. Benli,  şu anki sigortalı konut sayısının 10,5 milyona ulaştığını açıkladı.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Giresun Doğankent'teki 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindi!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, Giresun Doğankent'te hayata geçirilen 156 konut ve 70 dükkanın inşaatında sona gelindiğini açıkladı.

Giresun'daki 216 konut Eylül ayında teslim edilecek!

AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, 22 Ağustos 2020’de yaşanan meydana gelen sel felaketi sonrasında inşa edilen 216 konut ve 72 işyerinin, Eylül ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği açıklandı. 

giresun sigortalı konut sayısı Haberi

giresun sigortalı konut sayısı

Türkiye Sigorta Birliği (TSB), geçen ay söz konusu kentlerde yaşanan sel felaketlerinin bilançosunu açıkladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yapılan açıklamada görüşleri yer alan TSB Başkanı Atilla Benli, sigortalıların hasarını tazmin etmek için afetlerin hemen ardından çalışmaya başlandığını belirterek, her zaman sigortalılarının yanında olduklarını söyledi.

Yaşanan afetlerden sonra hayatın normale dönmesi için sigorta sektörünün sosyal sorumluluk hassasiyetiyle hareket ettiğini dile getiren Benli, şöyle konuştu:

"Sektör olarak Giresun ve çevre illerde yaşanan sel felaketi sonrası sigortalıların hasarlarının en kısa sürede tespiti ve hasar ödemelerinin yapılması için çalışmalarımıza başladık. Eksperlerimizin yaptığı tespitler sonucu Giresun, Rize, Samsun ve Trabzon'dan sigorta şirketlerinde 244, TARSİM tarafında da 390 olmak üzere toplam 634 hasar dosyası açıldı. Bugüne kadar 200 milyon TL'ye yaklaşan hasar ödemesi gerçekleştirildi. Ekspertizlerin ve ödemelerin tamamlanmasının ardından...