19 / 05 / 2024

giresun üstgeçit çalışmaları

giresun üstgeçit çalışmaları

Giresun Belediyesi Mayıs Ayı Birinci Meclis Toplantısı’nın ardından gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, çirkin yapılardan oluşan üst geçitler için yasal işlem başlattıklarını söyledi...

Giresun Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı!

Giresun şehri adına büyük önem arz eden Kale Kentsel Dönüşüm Projesi'nde çalışmalar hızlandı. Proje, Giresun için sevinç ve gurur kaynağı oldu.

Giresun Dereli'de konut inşası için temel kazı çalışmaları başladı!

Giresun Dereli'de sel felaketi sonrasında büyük zarar gören vatandaşlar için inşa edilecek iş yerleri ve konutların inşası için temel kazı çalışmaları başladı. 

Giresun Dereli'de yıkım çalışmaları tam gaz!

Giresun'da 22 Ağustos tarihinde meydana gelen selde büyük zarar gören Dereli'de yıkım çalışmaları hız kesmeden sürüyor...

Dereli'de enkaz kaldırma çalışmaları tamamlanıyor!

Giresun'un Dereli ilçesinde selin sürüklediği hafriyatın kaldırılması çalışmalarında son aşamaya gelindi.

Eğribel Tüneli'nde kazı çalışmaları tamamlandı!

Giresun Valisi Enver Ünlü yaptığı açıklamada Giresun'un, iç bölgelerdeki ilçeleri ve Sivas ile ulaşımının sağlandığı güzergahta yer alan Eğribel Geçidi'nde inşa edilen tünelin kazı çalışmalarının tamamlandığını bildirdi.

Giresun'un 4 mahallesinde inşaat çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından şehir genelinde çalışmalar hızlandı. Kentin 4 mahallesinde inşaatlar hızlandı.

Marmaray'daki alt geçit çalışmaları tam gaz!

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Marmaray projesinin Kartal sınırları içerisindeki çalışmalarını inceledi.

Giresun'daki yaylaların ulaşım çalışmaları mecliste!

Giresun'daki yaylaların alt yapı ve ulaşım imkanlarının artırılmasına yönelik çalışmalar meclis gündemine taşındı...

Kırıkkale'de kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Kırıkkale’de Emniyet Müdürlüğü karşısında Kırıkkale Belediyesi tarafından çalışmalarına devam edilen alt geçit çalışmalarında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

İzmir 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Meydanı'nda çalışmalar başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı trafiğini rahatlatmak ve bölgeye yeni bir soluk getirmek amacıyla Mithatpaşa Parkı önünde karayolu alt geçit çalışmalarını sürdürüyor.

Meram Abdürreşit Caddesi’ndeki çalışmalar tamamlandı!

Meram Belediyesi, ilçenin işlek caddelerinden biri olan Abdürreşit Caddesi’ndeki yol düzenleme çalışmalarını tamamladı. Bu caddenin devamında yer alan Hasanköy Caddesi’yle ilgili proje de 2017 yatırım programına alındı.

Mardin'in Dargeçit Belediyesi alt yapı çalışmalarına hız verdi!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Mardin'in Dargeçit Belediyesi, temizlik ve alt yapı çalışmalarına hız verirken, çocuklar için 4 gün içerisinde oyun parkı yaptı.

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

giresun üstgeçit çalışmaları Haberi

giresun üstgeçit çalışmaları


Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu bugün yaptığı açıklamada, Giresun’da yapılan üst geçitler için Karayolları ile yapılan yazışmalardan sonuç çıkmayınca yasal işlem başlattıklarını belirtti.


Giresun Belediyesi Mayıs Ayı Birinci Meclis Toplantısı’nın ardından gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Kerim Aksu, çirkin yapılardan oluşan üst geçitler için yasal işlem başlattıklarını söyledi.


Başkan Aksu, “Burada en büyük sorumluluk Karayolları’na ait. Çünkü bu alanlar Karayolları alanlarıdır. Giresun Belediyesi'nin bu konuda bir inisiyatifi yoktur. Giresun Belediyesi sadece 'bize imara işleyin bu ayak olan bölgeleri' şeklinde Karayolları'ndan gelen yazıya 'Biz bu alanları işleyelim ama siz de bize yapılacak olan proje ile ilgili bir başvuru yapın' dediğimiz halde başvurmadıkları için. Tekrar bir yazı yazdık cevap gelmezse üst geçitlerin yıkılması ile ilgili yasal süreç başlatacağız. Yapılan üst geçitlerde hiçbir şey...