05 / 05 / 2024

Giresun yeni hastane nereye yapılacak

Giresun yeni hastane nereye yapılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Canikli, 2 ay içerisinde 350 yataklı hastanemizin temelini atacaklarını söyledi.

Bursa’ya 1000 yataklı yeni hastane geliyor! Bakın nereye yapılacak!

Olay Gazetesi Yazarı Ahmet Emin Yılmaz bugün kaleme aldığı yazısında AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan’ın Bursa’ya verdiği önemli bir müjdeyi köşesine taşıdı. Yazar Yılmaz Bursa'ya 1.000 yataklı yeni bir hastane yapılacağını belirtti.

Konya'ya 'Şehir Hastane Konutları' geliyor! Yeni proje

Konya Büyükşehir Belediyesi, 'Şehir Hastane Konutları' için düğmeye bastı. 'Şehir Hastane Konutları' kapsamında 200 adet yeni konut inşa edilecek.

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

TOKİ Giresun 2023 projesini bekleyenler aman dikkat! 63 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

Yeni konut projesi yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun'da da 63 yeni konut hayata geçirecek.

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane geliyor!

Medicana Sağlık Grubu, bu sene 2 büyük hastane yatırımı gerçekleştirecek. Hastanelerin biri Zincirlikuyu'da biri Ataköy'de olacakken, toplam yatırım bedeli 200 milyon dolar olarak belirlendi.

TOKİ'den Giresun'a 24 yeni konut müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Giresun Merkez Çaldağ Mahallesi'nde 24 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

TOKİ, harp okullarına 3 yeni cami yapacak!

TOKİ, Milli Savunma Üniversitesi bünyesinde yer alan Kara, Hava ve Deniz harp okullarına 3 yeni hastane yapımına başlayacak.

Giresun Yeni Dereli projesinde son durum ne?

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Giresun'da 22 Ağustos'ta yaşanan sel afetinin ardından gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin incelemeler yaptı.

Antalya Serik'e yeni hastane müjdesi! 

Serik Belediyesi, ilçeye inşa edilecek yeni hastane için çalışmalara başladı. İlçe belediyesi inşa edilecek hastane için olağanüstü toplandı. 

Medicana Grubu'ndan İstanbul'a 2 yeni hastane!

Medicana Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Bozkurt, "Ataköy’deki hastanemizi 1 yıl içinde açacak şekilde çalışmalarımız sürüyor" dedi. "Medicana, Levent-Maslak hattında da olmalı" diyen Bozkurt, bölgede bina araştırdıklarını belirtti... 

Giresun Doğankent'te yeni yapılar yükseliyor!

Giresun'daki sel felaketinden en çok etkilenen yerler arasında yer alan Doğankent ilçesinde yeni binaların inşaatı hız kesmeden sürüyor...

Medicana Ataşehir Hastanesi hizmete açıldı!

Medicana Sağlık Grubu'nun 14'üncü hastanesi 95 milyon dolarlık yatırımla hizmete açıldı. Grup, İstanbul'da iki yeni hastane yatırımı daha planlıyor.

Giresun yeni hastane nereye yapılacak Haberi

Giresun yeni hastane nereye yapılacak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, bir dizi ziyaret ve açılış töreni için memleketi Giresun’a geldi. Türkiye Selüloz ve Kağıt Fabrikaları A.Ş (SEKA) eski arazisi üzerine TOKİ tarafından yapılacak olan konutların temel atma törenine katılan Bakan Canikli, "Eğer bu arsa TOKİ tarafından alınıp hizmete dönüştürülmeseydi, burası tam bir rant alanına çevrilecekti" dedi.


Küçük bir Giresun’un, modern çağdaş, Giresun şehrinin minyatürünün buraya kurulacağını belirten Canikli, "Bu arsanın TOKİ tarafından alınmasından sonra bazı spekülasyonlar ve tartışmalar yaşandı. Daha önce devletin burayı ucuza sattığı, TOKİ’nin tekrar pahalı aldığı gibi çok ciddi tartışmalar yaşandı. Buradan çok net ifade ediyorum eğer bu arsa TOKİ tarafından da alınıp bu şekilde hizmete dönüştürülmemiş olsaydı burası tam bir rant alanına çevrilecekti. En az 4 bin, 4 bin 500...