19 / 07 / 2024

Giresunda sosyal bir proje

Giresunda sosyal bir proje

Atatürk Meydanı’nda herkesin ücretsiz internet erişimine ulaşması için çalışmalar son aşamaya geldi. Belediye önünden itibaren Hacı Miktat Camiine kadar olan alanda aynı anda 600 kişi ücretsiz olarak internet erişiminden yararlanabilecek.

Sosyal medya bu soruyu tartışıyor! Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark olur? 

Konut kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile de vatandaşlar konuta erişmekte zorluk çekerken, binlerce konut aylarca ilan sitelerinde satılmayı bekliyor. Peki Boş bir daire ile kiracılı daire satış fiyatı arasında yüzde kaç fark var? Sosyal medya bu konuyu tartışıyor. İşte gelen yanıtlar...

Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için 1,5 milyon dolar istendi! Sosyal medya yıkıldı!

Konut fiyatları gündemden bir kez olsun düşmezken güne bir yenisi daha eklendi. Beşiktaş'ta 63 metrekarelik bir dükkan için istenilen ücret resmen dudak uçuklatacak cinsten. İşte sosyal medyayı yıkan o haber...

Sosyal yardım alan vatandaşlara güzel bir haber: TCKN son hanelerine göre e-Devlet üzerinden ödeme yapabileceksiniz! 

Hükümet tarafından verilen sosyal destek ödemeleri, düzenli olarak yapılırken, yeni bir duyuru yapıldı. Bu ödemeler artık e-Devlet sistemi aracılığıyla alınabilecek! Tüm ayrıntılara haberimizden erişebilirsiniz.

Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor!

Sosyal bir platform olan Metaverse'de yatırımcılar gayrimenkule yöneldi. Metaverse'de gayrimenkuller kapış kapış satılıyor.

Tiny House nedir? Nasıl yapılır? 

'Tiny house' hareketi, basitçe ifade etmek gerekirse, yaşadıkları alanları ve mekanları küçültmeyi tercih eden insanların başvurduğu sosyal bir hareket. Peki ‘Tiny house’ hareketi nedir? Nasıl yapılır?

Çanakkale'deki depreme dayanıksız sosyal konutlar için 7 yılda hiçbir adım atılmadı!

Çanakkale'de yaklaşık 3 bin kişinin yaşadığı beş katlı 86 bloklu sosyal konutlar için yedi sene önce 'Depreme dayanıksız' raporu verilmesine rağmen somut hiçbir önlem alınmadı. Ev sahipleri, çözüm için geç kalındığını belirtiyor...

Kemal Kılıçdaroğlu: Elazığ depremi aynı zamanda sosyal bir depremdir! 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depremi sonrası depremzelere yaptığı ziyarette bir yaralıya "Çocuklarının nerde?" dediğini, yaralınınsa “Onları kayınpederimin evine gönderdik, bizim ev soğuktu. O ev sıcak diye" dediğini belirtti...

Antalya Büyükşehir’den 5 yıldızlı bir sosyal tesis daha!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, her biri çekim merkezi haline gelen ve kent yaşamına hareket getiren sosyal tesislerine bir yenisini daha ekledi. 

Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından turizmin gelişmesine katkı sağlamak ve şehir insanının rahat nefes alabileceği sosyal bir yaşam alanı oluşturmak amacıyla hazırlanan Altınordu Rıhtım Projesi'nde çalışmalar tam gaz devam ediyor.

Gaziantep Şahinbey'e bir sosyal tesis daha!

Her mahalleye bir sosyal tesis yapma anlayışı ile yola çıkan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesine park, cami ve sosyal tesisi bir arada yapıyor.

Arnavutköy Vadipark açıldı!

Arnavutköy Belediyesi tarafından, bölgenin çevresini değiştirecek proje olarak adlandırılan 'Arnavutköy Vadipark Projesi'nin açılışı yapıldı. Vadipark Projesi ile Arnavutköy halkına sosyal bir alan oluşturuyor.

Giresun'da sosyal bir proje daha hayata geçiriliyor!

Atatürk Meydanı’nda herkesin ücretsiz internet erişimine ulaşması için çalışmalar son aşamaya geldi. Belediye önünden itibaren Hacı Miktat Camiine kadar olan alanda aynı anda 600 kişi ücretsiz olarak internet erişiminden yararlanabilecek.

Gaziantep Şahinbey'de yeni bir sosyal tesis yapılıyor!

Gaziantep Şahinbey Belediyesi her mahalleye bir sosyal tesis yapma hedefinde adım adım ilerliyor. Şahinbey ilçe’nin yeni mahallerinden olan Geneyik Mahallesine yeni bir sosyal tesis kazandırılıyor.

Giresunda sosyal bir proje Haberi

Giresunda sosyal bir proje

Yetkililer, çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, kısa sürede sistemin törenle devreye gireceğini belirttiler


Güncel...